yok artık deniz kaliteli diziyse ab si yüksek olmalı diye ne ka laf dalaşı oldu foumda sen forumda mısın ne çırpınmasıÇırpınma yahu tamam bir kere de hazmet daa.
saraya kaçmış
Çırpınma derken o manada demedim. İlk aradaki farka bakarım dedin sonra baktın Karagül'ün farkı da en az senin dizilerin kadar. Sonra diyorsun ben Ab'ye bakarım ona çırpınma dedim.yok artık deniz kaliteli diziyse ab si yüksek olmalı diye ne ka laf dalaşı oldu foumda sen forumda mısın ne çırpınması
saraya kaçmış
ab ye bakıyom işte ab si yüksekse totalinden izliyom sen ne anladın acana çok merak ediyorumÇırpınma derken o manada demedim. İlk aradaki farka bakarım dedin sonra baktın Karagül'ün farkı da en az senin dizilerin kadar. Sonra diyorsun ben Ab'ye bakarım ona çırpınma dedim.
O zaman Karadayıyı da izle.ab ye bakıyom işte ab si yüksekse totalinden izliyom sen ne anladın acana çok merak ediyorum
Mesut a birşey oldu mu?
istemem senaryosunu beğenmiyorum aynı şekilde medceziri deO zaman Karadayıyı da izle.
Bir gün inşallah izlediğin dizinin totali absinden yüksek olmaya başlar ki Yüzyıl da olmuştu bir ara.istemem senaryosunu beğenmiyorum aynı şekilde medceziri de
Mesut a birşey oldu mu?
meryem sendromuydu o geçti zaten my de 5 dizilik başrol varBir gün inşallah izlediğin dizinin totali absinden yüksek olmaya başlar ki Yüzyıl da olmuştu bir ara.
Ne bileyim fragman da vuruldugunu göstermediler. Yoksa şu an anliklar da 11 leri görürdü.onlar kutsandı bir defa bir şey olabilir mi.
Ne bileyim fragman da vuruldugunu göstermediler. Yoksa şu an anliklar da 11 leri görürdü.