Acun baya sıktı
kim bilyoner olmak isteri izliyorum kafam rahat en azından proğram sıkmıyor.
herşeyide biliyorum katılsammı napsam?
Acun baya sıktı
Medya Dünya'sından benzetme yapayım dedim. Yoksa Buğra = Rihanna.Rihanna desen daha doğru olur.
o ka çok sevemezsin emre için serenay neyse diye değiştir orayı .ssHey pardon uşağum sen benim dizime hayatımın bir parçasına berbat diyemezsin tamam mı.
Buğra için FOX , Emre için Hürrem neyse benim içinde Hayat Bilgisi o dur.
Lale Devri tekrarı yerine Fatih Harbiye tekrarı başladı bu demek ki Lale Devri'ne yol göründü.
Aman sizede post beğendiremiyoruz hasbalar.o ka çok sevemezsin emre için serenay neyse diye değiştir orayı .ss
bane hürrem koca 500 yıllık hatun 10 yıllık diziyle bir tutulamazAman sizede post beğendiremiyoruz.
Benim ne kadar Hayat Bilgisi Fan'ı olduğumu bilmiyorsun bile.
ben de KMOİ`yi açtım 😉 sen katıl program reytingleri uçarkim bilyoner olmak isteri izliyorum kafam rahat en azından proğram sıkmıyor.
herşeyide biliyorum katılsammı napsam?
Yalan Dünya'yı izliyorsun totali 4 reyting Ab'si 5 reyting.total-ab dengesine bakarım ben
İyi iyi 7 reytinge fırlamış nerdeyse.
tamam işte ab dizileri ayıca yd totalile ab arası 2 reyting var.ssYalan Dünya'yı izliyorsun totali 4 reyting Ab'si 5 reyting.
Muhteşem Yüzyıl'ı izliyorsun totali 9 reyting AB 9-10 reyting.
İyi iyi 7 reytinge fırlamış nerdeyse.
Ee tamam Karagül'ün de 2,5 reyting var ne olacak.tamam işte ab dizileri ayıca yd totalile ab arası 2 reyting var.ss
kalite için önemli olan ab nin yüksek oolmasıdırEe tamam Karagül'ün de 2,5 reyting var ne olacak.
Ahh birde rıza babayı vurucaklar varya 15 lere fırlar da işte....
Çırpınma yahu tamam bir kere de hazmet daa.kalite için önemli olan ab nin yüksek oolmasıdır