30 Kasım 2012 Cuma Reyting Sonuçları

bu arada ben mi yanlış hatırlıyorum dedim googla sordum. geniş aile ilk başlarda ab dizisiydi. sonra dizi düşünce total oldu. malum totalde dizi dussede izlemeye devam ediyorlar
)))))
kaynak :
genisailedizisiizle.blogspot.com/2009/08/03-agustos-2009-pazartesi-reytingleri.html?m=1

Bu arada Beyazsoy her zaman share hakkında yorum yapardı, bugün reyting ile yorum yapacağı tuttu. Yoksa Arka Sokakların 4 sahare arttığını söylerdi. Bu da onun smilei: "
)))))))))))))))))))))) "

huzur sokağı arka nın özetilyle yarışmşl yani hamle ultra tuttu

ab si pazartesiden farklı dğil arkaanın
emir in yolu fena darbe almış acilen emirin banyooya girmesi gerek
kanaltürkteki film çıok iyi gitmiş kanlaına göre

Bu arada Beyazsoy her zaman share hakkında yorum yapardı, bugün reyting ile yorum yapacağı tuttu. Yoksa Arka Sokakların 4 sahare arttığını söylerdi. Bu da onun smilei: "
)))))))))))))))))))))) "

arkadaş ben daha perşembe günü arka sokakların pazartesıne göre daha iyi sonuç alacağıni yazdım. ne konusuyon yahuu
)))) bu iyi sonuca sharede girer reytingde daha ne yazmamı beklıyon arka sokaklar müthiş dizi mi diyeyim yani
))

20 Dakika'nın yeni fragmanını foruma ekleyiniz.

Cumartesi reyting konusu niye mesaja açılmadı yahu

dila hanım dünkü bölümle tabi düşer tadı yoktu..yeni senarist toparla en kötü 2 cilik D:

Arka Sokalar'ın pimi çekilecek gibi yazılar yazmışsınız ama bence bu kısa vadede mümkün değil, evet dizi A/B'de kötü ama güçlü bir Total'i var ve 20 Dakika bile Arka Sokaklar'ı Total'de deviremeyebilir.

Kanal D Total'de bu kadar güçlü bir diziyi hemen çöpe atar mı, niye en iyi dizilerinden birine bunu yapsın !

Yapılması gereken şuydu aslında, Kayıp Şehir'in yeri hiç değiştirilmemeliydi, iki dizi arka arkaya yayınlanmalıydı, o zaman iki grupta da Kanal D söz sahibi olurdu...

Ben Kayıp Şehir'in geri döneceğine inanıyorum açıkçası, perşembe tutunması mümkün değil...

total dizisini arkasına ab dizisi koymak mantıklı gelmedi

arka sokaklar çok iyi başlangıç yapmış cuma gününde dizi totalde 8.39 reytinlge açık ara zirvede yer aldı , ama ab grubunda 3.45 reytingle 12. sırada yer aldı.

huzur sokağı totalde 6 reytingi geçerek 2. sırada abde 7.63 reytingle rahat zirvede yer almış dizi.

dila hanım totalde 4.98 reytingle 5. sırada abde 4 reytingi geçerek 7. sırada yer almış.

emirin yolu totalde 19. sırada abde 14. sırada yer alarak vasat gitmiş bu dizide böyle düşüşe devam ederse final olur.

total dizisini arkasına ab dizisi koymak mantıklı gelmedi

Eğer tek dizi ile iki grupta da etkili olamıyorsan bence yapılması gereken budur...

Kayıp Şehir tam bir A/B dizisi değil aslında, iki grupta da yerine göre başarılı...

Eğer tek dizi ile iki grupta da etkili olamıyorsan bence yapılması gereken budur...

Kayıp Şehir tam bir A/B dizisi değil aslında, iki grupta da yerine göre başarılı...

arka sokakların aldığı oranlar ilginç günüde değişse ayıda değişse totoşu kapıyor

totoşta her diziye darbe vurmuş

dila geçen haftaya göre düşmüş bunda konudaki heyecanın düşmeside önemli konu bir an önce toparlanamazsa kötü ..

yönetmen değişti sanırım umarım haftaya toparlanır

koçanı anlatmaya gerek yok eski yeşilçam filmleri gibi izlensede olur izlenmesede

dün gecenin enbaşarılısı kmoi...olmalı tıtalde4,olan yapım ab de 2.oldu hemde 23.15 de start alsada....emirin yolu son yoluna girmiş..behzat ç. kendini geliştirmiş. ab de 8. olmuş..