neymiş o çok merak ettim canım......o kadar artarsa doğumlar başka bişiye ilgi artar sinemaya değil
kanal d nin sadece cuma hamlesi ileriki haftalardada tutabilir sadece...p.tesi-perşembe çökecektir diye düşünüyorum...
neymiş o çok merak ettim canım......
Buna katılıyorum ama Arka Sokaklar bile pazartesiden kötü görünüyor...
Gün değişikliği böyledir işte, kağıt üstündeki nümerik hesaplar tutmayabilir...
önemli olan sonuç endgame bakalım nasıl gelecek sonuç anlıklar yanıltıcı olabiliyorbir de snn tahmin ilk hafta itiibariyle tutmadı panpa
Haftaya görüşeceğiz bence, bu hafta her dizi reklamsız...
Arka Sokaklar'a blok reklam zarar verdi gibi, tam reklamda toplamda daha iyi olabilirmiş gibi geldi şimdi bana...
Yarın AR TNS'de 7 alırsa iyi.
Huzur Sokağı A/B'de 9 alabilir...
arka sokakların açık birinci olacağı anlıklarıda görecekmiydik ya....yaş yetmiş iş bitmemiş lafı sadece vadiye söylenmiyomuş demekki...
hahha..kanal d korkusundan tüm dizilerini reklamsız piyasaya sürüyor...Buna katılıyorum ama Arka Sokaklar bile pazartesiden kötü görünüyor...
Gün değişikliği böyledir işte, kağıt üstündeki nümerik hesaplar tutmayabilir...
Arka Sokaklar çok kötü gidiyor aslında, dizi pazartesi 12 reytingi görmüştü 3. olduğu bir hafta, pazartesi aldığı son reytingden düşük çıkarsa şaşırmam, banko gözüyle baktığımız bir iş bekleneni veremiyor...
Huzur Sokağı bence çok iyi gidiyor, çok fazla düşme ihtimali vardı ama birinci de iyi gitmediği için direnebildi...
Dila hanım çok şaşırtıyor beni...
Yarın reklam sürelerini paylaşacağım, bugün nerdeyse tüm kanallar taktik peşinde, Kanal D'den Show'a kadar tüm kanallar reklamsız akıyor...
bakalım haftaya bence sadece kyıp düşerse düşer ötekilerde en fazla 0.5oynama olur totalde
ne bileyim a s dan 10 lu anlıkları görünce bir an...Burada Arka Sokalar'ı takdir mi ettin ?
Açık ara birincilik var gibi gözükmedi bana, yarın arada 2 reyting fark bile olmaz...
arka sokakların açık birinci olacağı anlıklarıda görecekmiydik ya....yaş yetmiş iş bitmemiş lafı sadece vadiye söylenmiyomuş demekki...
Haftaya Arka Sokaklar artabilir, bu dizi her an her şeyi yapabilir, pazartesi zirveyi bile almıştı bir hafta...
Diğerleri 2 reyting düşer...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?