Star maçlara para veriyor sonuçta
Not: Starda maçları gördüğün gibi Atvdeki maçları da görsen, kanal fanatiği olmadığın anlaşılırdı
stardaki avrupa maçlarıyla atv deki dandik türkiye kupası maçlarını bir tutuyosan o senin sorunun kardeş ben para vermiyor falan mı dedim bi söylediği anlasan sonra yorum yapsan iyi olur diyom ki maçlar bitince işi zor bu ne demek
bir gs maçı kaç reyting alıyo uyduruk türkiye kupası maçlarını napalım ama sende haklısın uyduruk hazırlık maçı my yi ezmişti
yarın 1 aralık işte 1 günde sıralama değişmez
stardaki avrupa maçlarıyla atv deki dandik türkiye kupası maçlarını bir tutuyosan o senin sorunun kardeş ben para vermiyor falan mı dedim bi söylediği anlasan sonra yorum yapsan iyi olur diyom ki maçlar bitince işi zor bu ne demek
bir gs maçı kaç reyting alıyo uyduruk türkiye kupası maçlarını napalım ama sende haklısın uyduruk hazırlık maçı my yi ezmişti
Ayyy kıyamam banlandığında bizim yorulardan vazgeçemedin demek kiTamam işte Atvde maç sayesinde Kanal Dyi geçti. Starda maç sayesinde 1. oldu. Sen de bunu kabul etsen
Diğer söylediğini ciddiye bile almıyorum
biz yılın maçlarını hep kazanıyoz gördüğün gibi kazanamayanlar utansın..öle deme aga pendik-fb yılın debi maçıydı
Nasıl konuşacağımı sana mı soracağım acaba. Hazırlık maçı da değildi üstelik.ayyy kıyamam mıciddiye alıp o cevap vermeye bile değmez sana konuşma tarzına bak ben böyle konuşanları takmıyom pek haberin olsun ayy kıyamam ne yavdiğer söylediğimi ciddiye almıyon çünkü işine gelmiyo hazırlık maçının my yi geçtiğini çaktırma
kanal d bu diziyi tutturabilmek için yapmayacağı şey yok....bir aralar yeni başlayan dizilerini sabah-akşam bilmem kaçkez yayınlıyodu..Kanal D bu akşam da mı reklamsız gidiyor, bilen var mı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?