30 Kasım 2012 Cuma Reyting Sonuçları

Emir batmış
Dila düşmüş
Huzur düşmüş
Kanal Dnin hamlesi işe yaramış gibi.Pardon pardon, Ydyi izlemek için açan izleyici 1 saat 40 dakikadır Asyi izliyor

Star maçlara para veriyor sonuçta

Not: Starda maçları gördüğün gibi Atvdeki maçları da görsen, kanal fanatiği olmadığın anlaşılırdı

stardaki avrupa maçlarıyla atv deki dandik türkiye kupası maçlarını bir tutuyosan o senin sorunun kardeş ben para vermiyor falan mı dedim bi söylediği anlasan sonra yorum yapsan iyi olur diyom ki maçlar bitince işi zor bu ne demek

bir gs maçı kaç reyting alıyo uyduruk türkiye kupası maçlarını napalım ama sende haklısın uyduruk hazırlık maçı my yi ezmişti

Kasım ayının listesi paylaşılmış da Kasım daha bitmedi bugün Aralık'ta mıyız

Arka Sokaklar tuttu gibi. Büyük ihtimal totalde rahat bir şekilde lider olacak A/B'de de 2. dizi olacak. Herkes Kanal D'yi topa tuttu ama değişiklikler tam isabet oldu. Gelecek aydan itibaren Kanal D zirvede rahatlayacak gibi gözüküyor...

Dila hanım oranları fena değil emirin yolu finale doğru

öle deme aga pendik-fb yılın debi maçıydı

yarın 1 aralık işte 1 günde sıralama değişmez

Kanal D bu akşam da mı reklamsız gidiyor, bilen var mı??

Ayyy kıyamam banlandığında bizim yorulardan vazgeçemedin demek ki
Tamam işte Atvde maç sayesinde Kanal Dyi geçti. Starda maç sayesinde 1. oldu. Sen de bunu kabul etsen

Diğer söylediğini ciddiye bile almıyorum

1 günde o sıralama değişmez rahat olun belki yanlıştır sıralama reyting kurdundan aldım

Ayyy kıyamam banlandığında bizim yorulardan vazgeçemedin demek ki
Tamam işte Atvde maç sayesinde Kanal Dyi geçti. Starda maç sayesinde 1. oldu. Sen de bunu kabul etsen

Diğer söylediğini ciddiye bile almıyorum

ayyy kıyamam mı
ciddiye alıp o cevap vermeye bile değmez sana konuşma tarzına bak ben böyle konuşanları takmıyom pek haberin olsun ayy kıyamam ne yav
diğer söylediğimi ciddiye almıyon çünkü işine gelmiyo hazırlık maçının my yi geçtiğini çaktırma

hızlı gonzales aga berkann la ilgilenirsin ben sınava çalışayım bi bitmedi gitti yav
ayy kıyamam falan derse gereğini yaparsın aga

Nasıl konuşacağımı sana mı soracağım acaba. Hazırlık maçı da değildi üstelik.