30 Kasım 2012 Cuma Reyting Sonuçları

arka sokakalr napmış kanal d bu işi biliyor :d

Emir batmış
Dila düşmüş
Huzur düşmüş
Kanal Dnin hamlesi işe yaramış gibi.Pardon pardon, Ydyi izlemek için açan izleyici 1 saat 40 dakikadır Asyi izliyor :D

Star maçlara para veriyor sonuçta :D
Not: Starda maçları gördüğün gibi Atvdeki maçları da görsen, kanal fanatiği olmadığın anlaşılırdı :D

stardaki avrupa maçlarıyla atv deki dandik türkiye kupası maçlarını bir tutuyosan o senin sorunun kardeş ben para vermiyor falan mı dedim bi söylediği anlasan sonra yorum yapsan iyi olur diyom ki maçlar bitince işi zor bu ne demek :D
bir gs maçı kaç reyting alıyo uyduruk türkiye kupası maçlarını napalım ama sende haklısın uyduruk hazırlık maçı my yi ezmişti :D :d :d :d :d

Kasım ayının listesi paylaşılmış da Kasım daha bitmedi bugün Aralık'ta mıyız :):)

Arka Sokaklar tuttu gibi. Büyük ihtimal totalde rahat bir şekilde lider olacak A/B'de de 2. dizi olacak. Herkes Kanal D'yi topa tuttu ama değişiklikler tam isabet oldu. Gelecek aydan itibaren Kanal D zirvede rahatlayacak gibi gözüküyor...

stardaki avrupa maçlarıyla atv deki dandik türkiye kupası maçlarını bir tutuyosan o senin sorunun kardeş ben para vermiyor falan mı dedim bi söylediği anlasan sonra yorum yapsan iyi olur diyom ki maçlar bitince işi zor bu ne demek :D
bir gs maçı kaç reyting alıyo uyduruk türkiye kupası maçlarını napalım ama sende haklısın uyduruk hazırlık maçı my yi ezmişti :D :d :d :d :d

öle deme aga pendik-fb yılın debi maçıydı :d

Ayyy kıyamam banlandığında bizim yorulardan vazgeçemedin demek ki :D Tamam işte Atvde maç sayesinde Kanal Dyi geçti. Starda maç sayesinde 1. oldu. Sen de bunu kabul etsen :D
Diğer söylediğini ciddiye bile almıyorum :D

1 günde o sıralama değişmez rahat olun belki yanlıştır sıralama reyting kurdundan aldım :D

Ayyy kıyamam banlandığında bizim yorulardan vazgeçemedin demek ki :D Tamam işte Atvde maç sayesinde Kanal Dyi geçti. Starda maç sayesinde 1. oldu. Sen de bunu kabul etsen :D
Diğer söylediğini ciddiye bile almıyorum :D

ayyy kıyamam mı :d :d ciddiye alıp o cevap vermeye bile değmez sana konuşma tarzına bak ben böyle konuşanları takmıyom pek haberin olsun ayy kıyamam ne yav :d :d diğer söylediğimi ciddiye almıyon çünkü işine gelmiyo hazırlık maçının my yi geçtiğini çaktırma :d

hızlı gonzales aga berkann la ilgilenirsin ben sınava çalışayım bi bitmedi gitti yav :d ayy kıyamam falan derse gereğini yaparsın aga :d

ayyy kıyamam mı :d :d ciddiye alıp o cevap vermeye bile değmez sana konuşma tarzına bak ben böyle konuşanları takmıyom pek haberin olsun ayy kıyamam ne yav :d :d diğer söylediğimi ciddiye almıyon çünkü işine gelmiyo hazırlık maçının my yi geçtiğini çaktırma :d
Nasıl konuşacağımı sana mı soracağım acaba. Hazırlık maçı da değildi üstelik.