Dün ki bölum çok güzeldi çok eğlendim kesin izlemelisin@KayıpSehir 4 gibi 2. Bölümü izliycem.Dünkü bölüm baya iyi diyolar. Sen beğendin mi? Ayta da görünmüş sanırsam ?
![]()
Dün ki bölum çok güzeldi çok eğlendim kesin izlemelisin@KayıpSehir 4 gibi 2. Bölümü izliycem.Dünkü bölüm baya iyi diyolar. Sen beğendin mi? Ayta da görünmüş sanırsam ?
![]()
Ben onun konusunu açacaktım, unuttum.Dün ki bölum çok güzeldi çok eğlendim kesin izlemelisinevet Ayta`m da göründü rolü uzun ömürlü olacakmış konuştuk dün.
![]()
Ben telefondan girdiğim için açamıyorum sen aç bariBen onun konusunu açacaktım, unuttum.![]()
Tamam açarım birazdan.
İnşallah olur ama zengin bir karakter gibiydi@KayıpSehir aslında şimdi hemen izlemek istiyorum ama şu orucum iyice şiddetlenip baya acıktığımda açıyım ki zaman geçsin en gerekli anlarda.bu arafa ayta'nın uzun solukly karakteri canlandırması çok iyi olmuş.
umarım çenebaz komşuyla partner olurlar
![]()
Zaten belliymişki, konuya gerek kalmadı.İnşallah olur ama zengin bir karakter gibiydihavalı biraz da sessiz gibiydi sanki
![]()
KG in düşmemiş ki yükselmişSonuçlar ne kadar şaşırtıcı Ulan İstanbul'u beğenmemiştim halbuki.😱
Ulan İstanbul fena halde sıçramış ama ben hala düşeceğini düşünüyorum.İlk bölüm güzeldi ama Kaçak Gelinler daha güzeldi ters tepmesi ilginç.Özellikle 8-7 alması baya ilginç.
Kaçak Gelinlerin 2. bölümünü izlemedim ama güel olacağından eminim.Bu oranlar neden düşmüş anlaşılması zor.Belki bölümdendir.
Avatar dediği gibi iyi gitmiş.Fox'takinden daha iyi gideceği belliydi.
Çarkıfelek Ben Bilmem Eşim Bilir etkisi yaratmadı ama güzel gidiyor.Zirveyi zorlayamadı ilker bu sefer.
Nihat Hoca ve Maçlar güzel devam ediyor.
KG in düşmemiş ki yükselmişGeçen hafta KG tekrarı totalde 4.5 almıştı bu hafta 5 küsür
ab de ise geçen hafta 2.6 almıştı bu hafta 4.6
Genelde Kaçak Gelinler Totalde zirvede olabilirdi.Ama erken bitti Ulan istanbul 50 dk rakipsiz gitti.Genelde dizilerin son 45 dakikası önemlidir ve rakipsiz de olunca o zaman kim tutaarki o diziyi Kaçak Gelinler de 23.15 e kadar uzasaydı totalde zirvede olurdu.Aynen yanlış yazmışım yani beklediğim gibi çıkmamış demek istedim.![]()
Genelde Kaçak Gelinler Totalde zirvede olabilirdi.Ama erken bitti Ulan istanbul 50 dk rakipsiz gitti.Genelde dizilerin son 45 dakikası önemlidir ve rakipsiz de olunca o zaman kim tutaarki o diziyi Kaçak Gelinler de 23.15 e kadar uzasaydı totalde zirvede olurdu.
Nesi iyi yaBölüm kısacıkmış zaten böyle bölüm olsun isterse ilk 10'un dışında yer alsın diyorum sadece.Kısa bölüm olması iyi bence.
![]()