Isı zor
EDHO geçti senin Diriliş'ini.
O 1 haftalıktı haftaya gör.EDHO geçti senin Diriliş'ini.![]()
EDHO daha da yükselir. Bu arada diziyi izliyorsun değil mi?O 1 haftalıktı haftaya gör.![]()
artık izlemeye başlamadığın dizilerin bile bitmesine neden oluyonDiriliş Ertuğrul çok iyi başlamış.Tebrikler
Poyraz Karayel de iyi başlamış ve daha da yükselecek eminim.
Adı Mutluluk çökmüş![]()
artık izlemeye başlamadığın dizilerin bile bitmesine neden oluyonsakın benim izlediklerimi izleme
![]()
canım diriliş 1 sezon boyunca aldı edho nun o kendi rekoru olan reytingleri. bu daha sezonun ilk bölümüydü başlangıç yani.diriliş yine 9 larda gider.edho bakalım ne kadar alabilecek o 8-9 reytingleri. bu arada edho da iyi dizi tabi ki ama diriliş kadar değil.EDHO geçti senin Diriliş'ini.![]()
Efe benim sevdiğim bir kardeşim takılmak için yazdım. Yoksa Diriliş'in başarısını takdir ediyorum.canım diriliş 1 sezon boyunca aldı edho nun o kendi rekoru olan reytingleri. bu daha sezonun ilk bölümüydü başlangıç yani.diriliş yine 9 larda gider.edho bakalım ne kadar alabilecek o 8-9 reytingleri. bu arada edho da iyi dizi tabi ki ama diriliş kadar değil.![]()
anladım zaten aranız baya iyi. Allah muhabbetinizi artırsın🙂Efe benim sevdiğim bir kardeşim takılmak için yazdım. Yoksa Diriliş'in başarısını takdir ediyorum.![]()
Eyvallah.anladım zaten aranız baya iyi. Allah muhabbetinizi artırsın🙂
Güldürdü.artık izlemeye başlamadığın dizilerin bile bitmesine neden oluyonsakın benim izlediklerimi izleme
![]()
Ne çekecekmişim?
Birkaç gün önce "düşecek" diyordun ama? Kapak olsun sana.Diriliş Ertuğrul çok iyi başlamış.Tebrikler
Poyraz Karayel de iyi başlamış ve daha da yükselecek eminim.
Adı Mutluluk çökmüş![]()
TespihNe çekecekmişim?
Birkaç gün önce "düşecek" diyordun ama? Kapak olsun sana.![]()
Aynen izliyorum izledim dizi çok iyi gidiyor.EDHO daha da yükselir. Bu arada diziyi izliyorsun değil mi?