Isı zor
EDHO geçti senin Diriliş'ini.
O 1 haftalıktı haftaya gör.EDHO geçti senin Diriliş'ini.
EDHO daha da yükselir. Bu arada diziyi izliyorsun değil mi?O 1 haftalıktı haftaya gör.
artık izlemeye başlamadığın dizilerin bile bitmesine neden oluyon sakın benim izlediklerimi izlemeDiriliş Ertuğrul çok iyi başlamış.Tebrikler
Poyraz Karayel de iyi başlamış ve daha da yükselecek eminim.
Adı Mutluluk çökmüş
artık izlemeye başlamadığın dizilerin bile bitmesine neden oluyon sakın benim izlediklerimi izleme
canım diriliş 1 sezon boyunca aldı edho nun o kendi rekoru olan reytingleri. bu daha sezonun ilk bölümüydü başlangıç yani.diriliş yine 9 larda gider.edho bakalım ne kadar alabilecek o 8-9 reytingleri. bu arada edho da iyi dizi tabi ki ama diriliş kadar değil.EDHO geçti senin Diriliş'ini.
Efe benim sevdiğim bir kardeşim takılmak için yazdım. Yoksa Diriliş'in başarısını takdir ediyorum.canım diriliş 1 sezon boyunca aldı edho nun o kendi rekoru olan reytingleri. bu daha sezonun ilk bölümüydü başlangıç yani.diriliş yine 9 larda gider.edho bakalım ne kadar alabilecek o 8-9 reytingleri. bu arada edho da iyi dizi tabi ki ama diriliş kadar değil.
anladım zaten aranız baya iyi. Allah muhabbetinizi artırsın🙂Efe benim sevdiğim bir kardeşim takılmak için yazdım. Yoksa Diriliş'in başarısını takdir ediyorum.
Eyvallah.anladım zaten aranız baya iyi. Allah muhabbetinizi artırsın🙂
Güldürdü.artık izlemeye başlamadığın dizilerin bile bitmesine neden oluyon sakın benim izlediklerimi izleme
Ne çekecekmişim?
Birkaç gün önce "düşecek" diyordun ama? Kapak olsun sana.Diriliş Ertuğrul çok iyi başlamış.Tebrikler
Poyraz Karayel de iyi başlamış ve daha da yükselecek eminim.
Adı Mutluluk çökmüş
TespihNe çekecekmişim?
Birkaç gün önce "düşecek" diyordun ama? Kapak olsun sana.
Aynen izliyorum izledim dizi çok iyi gidiyor.EDHO daha da yükselir. Bu arada diziyi izliyorsun değil mi?