30 Eylül 2013 Pazartesi Reyting Sonuçları

@mrt-06 sen showu sevmiomuydun ?? nerden cıkti bu fox sevgisi ? YOKSASEN HALUKMUSUN ??

Ne yani MY dizisi Yunanistan alsın diyemi Osmanlıyı karalıyor. Ayrıca Fatih dizisinide sadece Yunanistan almaz.
Ayrıca ecdadın sadece kahramanlıklarına, zaferlerine değil hatalarınada sahip çıkılmalı. Neden hatalar yazılınca osmanlıyı karalama oluyor. Tarih sadece kahramanlıkları yazsaydı o zaman sadece masal kitapları olurdu.
Dizinin adı bile MUHTEŞEM YÜZYIL daha ne olsun.

Yunanistan değil tek tüm Avrupa.. Yoksa sen Hürrem olduğu gibi gösteren yardım sever para harcamayın hayrat yapan biri has müslüman hangi avrupalı alır o diziyi))) Başbakandan Allah razı olsun biraz kızdım hurremi başını kapatırken gördük))))

Size muhteşem deki saçmalıkları Tarihle bağının olmadığını söyleyince muhteşem kurgu olur. Ama kötüye gelince??? tarihin herşeyini anlatmak lazım deniyor))))

Karar vermek lazım bu bir kurgu mu değil mi)))

Hatlara sahip çıkılır mı yahuu))) hataya hata denir sadece..

Tebrikler O Ses mükemmel oranlar.

Fatih ne olmuş öyle. :S Medyapım Kanal D'yi kazıklayıp duruyor?

En başta Fatihte bazı oyuncular kötü. Muhteşem'i sevmiyorum ama hakkını vermek gerek. Fatih'teki oyunculuk Muhteşem'in yanına yaklaşamaz. Hele ki M.Alakurt hayal kırıklığı. Halit Ergenç gibi otoriteyi yansıtamıyor. Ahanda bu koskoca Fatih diyemiyoruz. Seslendirme de kötü olmuş. Dizi hangi konu üzerinden ilerleyecek onu da anlamadım. İlerleyen haftalarda akıbeti nolur bilinmez. En azından bir iki hafta yükselsin de o paralar çöpe gitmesin.

Veda'dan sonra ikinci şok oldu... Kanal D bu sezon ne yapacak?

O değil de Karadayı Total'e kaymış yine.
Fatih de total çıkmış.

Son düzenleme:
O Ses Türkiye iki grupta da çok iyi oranlarla zirvede yer almış. Acun özeti uzatınca istediğini almış.

Karadayı iki grupta da çok iyi gitmiş. Ab'si biraz düşmüş. Bakalım düşüş bu haftalık mı?

Gelelim Fatih'e. Açıkçası hayal kırıklığına uğradım oranları görünce. Ab'sini totalinden yüksek ve daha iyi beklerdim ama tekrarının ab'si iyi gitmiş. Haftaya yükselecek bence.
İlk hafta pek ölçü olmaz bazı diziler için. Asıl ölçü haftaya alacağı oranlar. Haftaya da iyi gitmezse o zaman sıkıntı işte.

Bebek İşi çok kötü. Kaldırılır yakında.

Fatih kotu gitmis bebek isi coooookkk kotu gitmis show anlasin artik bu dizi pt1 dizisi degil

Hürremi niye müslüman gibi göstersinler ki, ne yani dini bütün müslüman gibi mi gösterecekler.,
Bakalım Gülbahar sultanı nasıl gösterecekler , müslümanlığı kabul etmediği hiristiyan kaldığı söyleniyor.

MY osmanlıyı çok mu kötü gösteriyor.

Harem yokmu, saray entrikaları yok mu, taht için padişahlar, şehzadeler birbirini öldürmüyormu, hangi padişahın annesi türk, hangisinin annesi müslüman doğmuş.

Bizim değerlerimiz taht için evladını bile boğdurtup onun seslerini dinlemekmi.

Çünkü Hürrem dini bütün bir Müslüman ondan öyle gosterilecek))) yoksa sen hurremin dizideki gibi olduğunu mu sanıyorsun hala)))

Osmanlı müslüman olmayan cariyelerinde asla çocuk yapmamıştır. Wikiye bakma sen))) sanırım harem gibi sıkı bir yerde besvakit namaz kılmak kuran okumaktan kacamazsin okadar çalışan varken..

Sende @xemrexxx gibi anakronozim yapıyorsun. Şuanki demokratik ortamdan osmanlıyı elestiriyorsun. Ülkeleri yönetmek için başka bir şans yoktu. Yıldırım beyazıt sonrası kardeş kavgaları yüzünden ülkenin elden gittiğini binlerce insanın iç savaşta öldüğünü gören bir Fatihin nasıl bir karar vermesini bekliyordun)))) her ortam kendi şartlarıyla değerlendirilir. Bunun eleştirilecek bir yani yok. Binlerce insan mı ölsün yoksa bir sahzade mi

evet sezonun en yüksek reytingli olacağını söylediğimiz dizi ilk bölümler iyi başlar 10 falan sonra düşer dediğimiz diziye nolmuş
gerçekten yazık 10 milyon harcanmış ve karşılığı total 4.1 reyting olmuş hele ab 14-15li reytingler beklediğimiz 3.91 dizi şu an kanald nin yd den sonra en az izlenen dizisi ama yd abde iyi gidiyo bu ordada değil

o ses türkiye akşam süperdi karadayıyla eşit şartlara yarıştılar karadayı 21:00 başladı 23:35 gibi bitti ost de o civarlar ve total 9.93 özet 6.45 ab 10.62 özet 6.79 alarak zirvede ost işte bu

karadayı total 9.1 ab 8.47 alarak düşüş yaşasa da fatihin iki katından fazla izlenmiş ve gayet iyi gitimiş

FATİH TÜM ANLIKLARI TOPLARSAK 14 FALAN EDİO HERALDE asd

Fatih çok düşük oranlar almış yanlış cast özensiz dekor ve kostümler sonucunda bu oranlar çok doğal

Görüş Günü Kadınları için son haftalar olabilir artık maalesef..

hıhı hürrem bir melekti her şey şehir efsaNEsi

look at the mara despina