😱Bence cast iyiydi, özelikle Gamze Özçelik
cık okmaz . diğer ekeldiklerime bakÇabuk yazanın ismini söyle !
Bilmem ben de kaç gündür görüyorum listede bi bakıcam saati gelince.
Ben hiç beğenmedim özellikle Gamze Özçeliği çok yapmacıktıBence cast iyiydi, özelikle Gamze Özçelik
Hacı sana hurremin mektuplarını yollamistim. Don bak onlara.. mustafa ve mahidevran için endişelerin onların selamını padişaha ulaştıran, Bununla yetinmeyip kendisine verilen harçlığı biriktirip imarethane yaptıran bunlar icin parasız kalmayı göze alan biri melek olmasinda ne olsun))) . Bu devirde kim Tüm parasini hayır işlerine yattirir. Gerçi sen Fatihin hekimi tarafından öldürüldüğünü anlayamayan birisin o mektuplarda hurremin karakterini nasıl cikaracan sen de haklisin))))hıhı hürrem bir melekti her şey şehir efsaNEsi
look at the mara despina
Ben hiç beğenmedim özellikle Gamze Özçeliği çok yapmacıktı
Acun Karadayıya fark atıyor AB'de ama Fatih total dizisi çıkıyor ve dahada artar diyorsun, Totalde artan Fatih AB'de biraz daha Karadayı düşer dimi hacı??? Mantık bu mu?Fatihin gelmesiyle dün dediğim gibi Acunun eli rahatladı. Karadayıya 2puan fark atmış ab de. Haftaya fark daha fazla olacaktır. Fatih beklediğimden iyi çıktı Total dizisi olacağını şimdiden belli dunde yazmıştim Total ağırlığı fazla olacak diye haftaya daha da fazla hissedilir.
30.09.2013 SBT TOP 100 TÜM KİŞİLERGeçen hafta uzun demiştim @Forumdash itiraz etmişti. Demek Karadayı bu farkı 25dakika uzatmasina rağmen yedi))) Karadayı için tehlikeli çanları çalıyor demek
Evet tahminlerin tutuyor yaklaşik olarak.Örnk. Diziye yeni katılan yakışıklı bir adamın dizinin başrol güzel kızı ile ilişki kurması.Evet bunu bile bilemeyeceksen zaten bu forumda işin yok.Olmamalıda.Bunu kadroya katilma haberlerinde bile yorumlayabilirdinOta b...a yorum atıcam diye zırt pırt kanal değiştirip en fazla bir programda 10 dk durman ve o diziyi hemen çözmen ayrı bi takdire şayan zaten.Sinan'ın neden gazete başliğini değiştirdiğini bu hafta Fatih'e bakmaktan anlayamamişssin belli ki. Geçen haftaki Sinan karakterinin giriş bölümünü izledik bu hafta gelişme bölümünü izledik.Sonraki haftalarda diziye neden katildiğini sonucuda göreceksin.Tahminleri yuzde yüz tutmasa da yaklaşık tutar. Geçen hafta gazete patronu yla nişanlı gibi olacağını yazdım. Çünkü senaryoda zorlama var.. Patron ile Feride yakınlarınlassin diye Patron bir anda hastaneden bitti ve üstelik zor bir kan olan ab grubu çıktı patron)))) sonra bir anda gazete mansetini değiştirdi ))))
Senaryodaki ufak hastalardan çoğu dizinin senaryoları cozuluyor)))
daha önce de dedim hürrem in mektuplarda bugün şunu zehirledim ondan önceki gün mustinin kuyuunu kazdım demesini beklemiyorum beklemek de anlamsız olur hayır işine gelince her osmanlı sultanı hayır işler ama hürrem güçlü bir sultan olduğu için daha fazla hayır işi olacak bu arada kösem öldüğünde istanbulda 20 bin kişi aç kalmış kösemin melek olmadığı ortada yani hürrem daha zeki olduğu için saklaış olabilirHacı sana hurremin mektuplarını yollamistim. Don bak onlara.. mustafa ve mahidevran için endişelerin onların selamını padişaha ulaştıran, Bununla yetinmeyip kendisine verilen harçlığı biriktirip imarethane yaptıran bunlar icin parasız kalmayı göze alan biri melek olmasinda ne olsun))) . Bu devirde kim Tüm parasini hayır işlerine yattirir. Gerçi sen Fatihin hekimi tarafından öldürüldüğünü anlayamayan birisin o mektuplarda hurremin karakterini nasıl cikaracan sen de haklisin))))