30 Eylül 2013 Pazartesi Reyting Sonuçları

beni boyle sev bu kadar guclu rakip karsisinda iyi dayanmis super :Z

4FATIHKANAL D30.09.201319:59:1421:56:174,1010,9837,36
5FATIHKANAL D30.09.201319:59:1421:56:173,9111,9932,59
abde 6 alır diyordum totali daha iyi gitmiş ama vasat muhteşemin özetine bakıcaz çarşamba günü iki grubun özetide buna fark atar yazık oldu 10 milyona yazık ben dedim 2 veda vakası diye.TrT1 deki osmanlı kıyam 6 ile başlamıştı ama bu çok yazık
acun uçmuş resmen helal olsun adama birde acun sıktı diyenler var akşam zevkle izledim.
Karadayı nedense düşmüş ama hala oranları çok iyi bu haftalık listede kurtlar vadisi totali alır muhteşem 2 olur totalde çünkü geçen hafta sıkıcıydı ve oranı 9.30 du bu hafta 10 alır.abdede muhteşem 1 inci kurtlar vadisi 2 olur gibime geliyor ama ben çalıkuşundan umutluyum ab de 3 olabilir.

bişey söylim #fatih dizisinin oyuncular oturmamış. hele çiçek hatun? fazla hürrem izlemiş . diğeri desen ezik mahidevran çakması...

:F @mrt-06 @yatutarsa @Forumdash @Almila @china_shangai @beyazsoy

?@multeci_ Fatih dizisi Sultan Mehmet'in değil İmparator Terim'in hayatını anlatıyor gibi geldi bana. hadi bakalım hayırlısı.

Kenan Erçetingöz'le ‏@Yuz_Yuze İlk yapan her zaman parsayı götürür, taklitler asıllarını yaşatır. Fatih dizisi yavan geldi bana.. Zorlama olmuş..Olmamış. Muhteşem'lik yok!

Selim Çiprut ® ‏@SelimCiprut 'Fatih' dizisi renklerle,oyuncularla 'Muhteşem Yüzyıl'ın bahar şenliği,çocuk bahçesi gibi olmuş...

gaf ebesi ‏@gafebesi Canım sen buna Fatih dizisi demişsin ama bu bildiğin Muhteşem Yüzyıl.

'Fatih' dizisi renklerle,oyuncularla 'Muhteşem Yüzyıl'ın bahar şenliği,çocuk bahçesi gibi olmuş

yalnız bu yorum kahkaha atırdı bana

7BUYUK RISKSTAR TV30.09.201319:17:4719:47:122,9911,8025,34
8MUGE ANLI ILE TATLI SERTATV30.09.201310:01:4812:58:302,9225,7811,34
ikisine de helal olsun zaten bir müge anlı iki selçuk yöntem:)

Aşkın Bedeli ilk 100'e girememiş AB'de. Başlamadan söyledim İstanbul'da çekilen günlük diziler tutmuyor..

47MAGAZIN BUNU KONUSUYORSHOW TV30.09.201318:47:3218:55:021,074,6822,79

Bu ne? @mrt-06

o ses ne yapmış öyle, rakip tanımamış her iki gruptada 1. olmuş. :d
karadayı totelde de dayanmadı ve zirevyi kabederek 2. likte yer bulabildi..
fatih çok çok kötü! ab de 6 alır belki dedim ama 3.91 nedir abi... bu kadar kötü gideceği aklımın ucundan geçmezdi.. o kadar verilen emeğe yazık cidden..

bugünde o ses türkiye her iki grupta da açık ara zirvede olur

bizim insanımız ne kadar boş konuşmaya bayılıyor
bir bakın acun kaçta başlamış kaça kadar reklamsız gitmiş ondan sonra yorum yapın
karadayı bu kötü bölüme rağmen totalde 9 reyting almış
geçen yılda totalde ortalama hep bu oranları aldı birkaç defa 10 reytingleri gördü
karadayı bir hafta düşük çıktımı hemen senaryo yalpaladı diyorlar
haftaya yüksek çıkınca ne diyeceksiniz bakalım

birde fatih karadayıdan reyting almış diyenler yokmu!
yav fatihin eti butu nede 3 reyting karadayıdan reyting çalacak
fatihin yerinde ne olsa kanal d 3 reyting alır zaten

hıhı hürrem bir melekti her şey şehir efsaNEsi :)
look at the mara despina :)
Hacı sana hurremin mektuplarını yollamistim. Don bak onlara.. mustafa ve mahidevran için endişelerin onların selamını padişaha ulaştıran, Bununla yetinmeyip kendisine verilen harçlığı biriktirip imarethane yaptıran bunlar icin parasız kalmayı göze alan biri melek olmasinda ne olsun))) . Bu devirde kim Tüm parasini hayır işlerine yattirir. Gerçi sen Fatihin hekimi tarafından öldürüldüğünü anlayamayan birisin o mektuplarda hurremin karakterini nasıl cikaracan sen de haklisin))))

soner kıp bir şarkısın sen'de yarışmıştı dün yazmıştım,bugün milliyette haberini yapmış
acun daha önce yarışmaya katılan çocuğu alıp millete yeni gibi takdim edip
birde yetmezmiş gibi babasının sağlık dosyasını açıp ajıtasyon damıtıyor,yazıklar olsun başka diyecek laf bulamıyorum

o ses tabikide geçer karadayıyı karşımızda reyting için her türlü üçkağıdı yapan bir adam var

Fatihin gelmesiyle dün dediğim gibi Acunun eli rahatladı. Karadayıya 2puan fark atmış ab de. Haftaya fark daha fazla olacaktır. Fatih beklediğimden iyi çıktı Total dizisi olacağını şimdiden belli dunde yazmıştim Total ağırlığı fazla olacak diye haftaya daha da fazla hissedilir.
Acun Karadayıya fark atıyor AB'de ama Fatih total dizisi çıkıyor ve dahada artar diyorsun, Totalde artan Fatih AB'de biraz daha Karadayı düşer dimi hacı??? Mantık bu mu?
Geçen hafta uzun demiştim @Forumdash itiraz etmişti. Demek Karadayı bu farkı 25dakika uzatmasina rağmen yedi))) Karadayı için tehlikeli çanları çalıyor demek
30.09.2013 SBT TOP 100 TÜM KİŞİLER
SIRAPROGRAM ADIKANALBASLANGIÇSÜREAMR%SHR

1O SES TÜRKİYESTAR TV20:57:2202:05:0410,1224,97
2KARADAYIATV20:42:2901:57:368,721,44

Geçen haftaki bölümden 10 dk fazla sana gösterdğim saatler 1s.45dk'lık bölümlerdi. Bu hafta 10 dk uzamiş. Ne 2 saati aşmış nede 25 dk uzatilmiş:)

Tahminleri yuzde yüz tutmasa da yaklaşık tutar. Geçen hafta gazete patronu yla nişanlı gibi olacağını yazdım. Çünkü senaryoda zorlama var.. Patron ile Feride yakınlarınlassin diye Patron bir anda hastaneden bitti ve üstelik zor bir kan olan ab grubu çıktı patron)))) sonra bir anda gazete mansetini değiştirdi ))))
Senaryodaki ufak hastalardan çoğu dizinin senaryoları cozuluyor)))
Evet tahminlerin tutuyor yaklaşik olarak.Örnk. Diziye yeni katılan yakışıklı bir adamın dizinin başrol güzel kızı ile ilişki kurması.Evet bunu bile bilemeyeceksen zaten bu forumda işin yok.Olmamalıda.Bunu kadroya katilma haberlerinde bile yorumlayabilirdin:)Ota b...a yorum atıcam diye zırt pırt kanal değiştirip en fazla bir programda 10 dk durman ve o diziyi hemen çözmen ayrı bi takdire şayan zaten.Sinan'ın neden gazete başliğini değiştirdiğini bu hafta Fatih'e bakmaktan anlayamamişssin belli ki. Geçen haftaki Sinan karakterinin giriş bölümünü izledik bu hafta gelişme bölümünü izledik.Sonraki haftalarda diziye neden katildiğini sonucuda göreceksin.

Hacı sana hurremin mektuplarını yollamistim. Don bak onlara.. mustafa ve mahidevran için endişelerin onların selamını padişaha ulaştıran, Bununla yetinmeyip kendisine verilen harçlığı biriktirip imarethane yaptıran bunlar icin parasız kalmayı göze alan biri melek olmasinda ne olsun))) . Bu devirde kim Tüm parasini hayır işlerine yattirir. Gerçi sen Fatihin hekimi tarafından öldürüldüğünü anlayamayan birisin o mektuplarda hurremin karakterini nasıl cikaracan sen de haklisin))))
daha önce de dedim hürrem in mektuplarda bugün şunu zehirledim ondan önceki gün mustinin kuyuunu kazdım demesini beklemiyorum :) beklemek de anlamsız olur hayır işine gelince her osmanlı sultanı hayır işler ama hürrem güçlü bir sultan olduğu için daha fazla hayır işi olacak :) bu arada kösem öldüğünde istanbulda 20 bin kişi aç kalmış kösemin melek olmadığı ortada yani hürrem daha zeki olduğu için saklaış olabilir :D