30 Eylül 2013 Pazartesi Reyting Sonuçları

ab birinci olmaya devam edicektir duellolar basladiginda 21:00 baslar insallah bugun geç basladi çok yaradı acuna karadayi 25 dakka süreyi uzatmasına ragmen düsmüs :D
Geçen hafta uzun demiştim @Forumdash itiraz etmişti. Demek Karadayı bu farkı 25dakika uzatmasina rağmen yedi))) Karadayı için tehlikeli çanları çalıyor demek

10 milyon hazırlık-rekor kıran film-en ideal gün (salı ile birlikte)-o ka tanıtım sonuç total 4 ab 3 :) kanal d bu oranalra ne ka tahammül eder sence :)

fatih aksoy 10 milyonu bir afriak ülkesinde yardım oalrak kullansa en azından sevap kazanırdı :)
Hacı tns de yüksek başlayan iş çok az. Tns seyircisi yavaş yavaş dizilere adapte oluyor. Ikinci üçüncü haftaları bekle. Benim hatırladığım bir Beren bir tabanın dizileri yüksek başladı sonraları nasıl oldu yazmayayim istersen)))

Geçen hafta uzun demiştim @Forumdash itiraz etmişti. Demek Karadayı bu farkı 25dakika uzatmasina rağmen yedi))) Karadayı için tehlikeli çanları çalıyor demek

geçen hafta 23:30 bitmis geçen hafta 23:40 bitmis 10 dakka ama reklam stratejesine göre o sesi 2 defa reklamda yakalamıs geçen hafta 4 defa reklamda yakalamıstı acunun taktigi değistirdi isleri

😱 😱 Fatih'i izledim dün akşam.
Reytingler beklediğimin çok altında gelmiş malesef.ben Ab grubunda 6 reytingin üzerinde beklerdim ama çok düşük gelmiş.Yazık oldu diziye.:(Ama Tekrarı çok kötü gitmemiş.Belki bir umut vardır dizi içn.:(

O ses fena çalkalamış ortalığı.
Görüş günü kadınlar vasat gitmiş.
Bu yıl çok para harcanan diziler gitmiyor.Fatih'te Görüş Günü Kadınlarıda vasat başladı.:(

Şu Star artık Medcezir'in takrarını yayınlamasın ya.:bağır:
Bu kadar çok izlenen dizi her gün yayınlanırsa düşer.:bağır:Tek tutturduğu diziside sayesinde çöpe gidecek.:kiki:

Bekledigimden yine iyi oranlar almis Karadayi. Öyle bir bölüme bu reytingler bile oha dedirtiyor. Anliklar düsük geldi mi bilin ki AB diziyi izlemiyordur ki öyle olmus ve yine 1.5 reyting kaybetmis AB'de. Gecen haftanin AB Lideri böylece bu hafta yine alt siralara iner. Total'de izleyici sabit duruyor asaga yukari, 8.5 bekliyordum, yine 9 üstü almis. 8.5-9.5 arasi geziyoruz bakalim hayirlisi.

O Ses Türkiye iyi gitmis. Sanirim gec baslamasi buna en büyük sebep olabilir. Tebrik ederim :)

Fatih Kanal D'yi mutlu edemedi ve yine bir proje daha tehlikeye girdi diyebiliriz. Gecmis olsun.

Sende herşeyi abartma 1 hafta geçildi diye tehlike çanları çalıyomuş:T:
Hacı baksana bir hafta geçildi diye 25dakika uzatmalari na karşı dedim. Dram dizileri ne kadar uzun olursa reytingi o kadar artar. Ama Karadayıya bu çalışmamış. Ben Karadayı nin kaldirilacagini da yazmadım. Tehlike çanları dedim. Bunu zaten ikinci sezonun başından beri yazıyorum. Dizi senaryo olarak TOP çeviriyor

medcezir 45 dakka özetli baslar insallah amin oda olmadi en az 30 dakka ozet daha tekrar yayınlanmaz

bugun manyak bir fragman çıkacak hakan savran açıkladi o ses reklam arasında

Hacı baksana bir hafta geçildi diye 25dakika uzatmalari na karşı dedim. Dram dizileri ne kadar uzun olursa reytingi o kadar artar. Ama Karadayıya bu çalışmamış. Ben Karadayı nin kaldirilacagini da yazmadım. Tehlike çanları dedim. Bunu zaten ikinci sezonun başından beri yazıyorum. Dizi senaryo olarak TOP çeviriyor
Evet senaryoda sorun var ama en kötü 2'incilikten aşşağı düşmez zaten duellolarda başlyınca oses iyice düşer problem olmaz yani :)

Dün aksam bunu özellikle bende hissettim. Dizinin senaryosu sanki tikanmis gibiydi. Umarim yaniliyorumdur.

Hacı tns de yüksek başlayan iş çok az. Tns seyircisi yavaş yavaş dizilere adapte oluyor. Ikinci üçüncü haftaları bekle. Benim hatırladığım bir Beren bir tabanın dizileri yüksek başladı sonraları nasıl oldu yazmayayim istersen)))
bu kadar emek-para harcanan işin haftalıkta zirveye oynaması lazım daha aşağısı kurtarmaz panpa :) 4 ten 10a yükselmesi de zor gibi :)

karadayı süper reytingler yigidi oldur hakkını yeme

acun bölme isi olsa baş etmesi imkansız olurdu ama tns acuna çektigi ayar karadayıya yaradi bu sene

mesela yst sadece bu sezon çıkanlar özete ekleyebiliyor geçen sene karistiriyordu en komikleri koyuyordu bu sene güzel yarısmacı gelmesini beklemek zorunda kaliyor

Dün aksam bunu özellikle bende hissettim. Dizinin senaryosu sanki tikanmis gibiydi. Umarim yaniliyorumdur.
Yook yanılmıyorsam. Artik savcının foyasi ortaya çıkmalı ama onlar aşk mesken sardilar diziyi uzatmak icin)) geçen haftada yazdım dizi pisyedili senaryosuna dönüyor. Gazete patronu ile zorunluluktan başlayan nisanlilik yalanı aşka dönecek Feride yüz vermeyecek gazete patronu ferideyi kaçıracak. Mahir peslerine takilacak)) savcı turgut olaya girecek falan filan.. Aynı pisyedilide Cimbom'un hikayesi gibi.. Mahir ferideyi kurtarıcı kahraman olacak ve evlenecek ler)))))))

Yook yanılmıyorsam. Artik savcının foyasi ortaya çıkmalı ama onlar aşk mesken sardilar diziyi uzatmak icin)) geçen haftada yazdım dizi pisyedili senaryosuna dönüyor. Gazete patronu ile zorunluluktan başlayan nisanlilik yalanı aşka dönecek Feride yüz vermeyecek gazete patronu ferideyi kaçıracak. Mahir peslerine takilacak)) savcı turgut olaya girecek falan filan.. Aynı pisyedilide Cimbom'un hikayesi gibi.. Mahir ferideyi kurtarıcı kahraman olacak ve evlenecek ler)))))))

Böyle olursa gercekten yazik olur :T