30 Eylül 2013 Pazartesi Reyting Sonuçları

Hedef almamiştim
Forumu baştan aşaği okursan eğer herkes böyle konuşmuş

ben derdimi şöyle anlatayım sana ben zaten aksiyon dizileri izliyorum
şunada inanıyorum kurtlar vadisinde veya karadayıda aksiyon olursa reyting oluyor
sen bunu başka yerlere çekme
tabi karadayının reytingi az gelinca aksiyon olmadığına bağlayacağım
bi bölüm aksiyon yayınlasınlar o zaman reytingler düşük gelirse susar otururum
bilmem derdimi anlatabildimiyim?

Yahu yukarda da dedim seni onu bunu hedef almadim. Ben birini hedef alacaksam illa onu etiketlerim yada alıntı yaparım zaten
Senin derdini anladım merak etme kapsam dişisin

o ses türkiye 1
karadayı 2
k.m.o.i 3
o ses türkiye özet 4
fatih 5'inci olur yarın

00:00 - 00:15 #sbt #reyting'leri 1) ATV: 5.49 2) STAR: 3.05 3) SHOW: 2.21

k.m.o.i yayınlasaya haftada 5 gün atv-ben onu çok sevdim ve huzur sokağını yayınlayacağına

Kimo coşanze Karadayının arkasından çok iyi gidiyor

00:15 - 00:30 #sbt #reyting'leri 1) ATV: 4.22 2) SHOW: 2.56 3) STAR: 1.88

00:30 - 00:45 #sbt #reyting'leri 1) ATV: 2.79 2) SHOW: 2.21 3) STAR: 1.6

00:45 - 01:00 #sbt #reyting'leri 1) ATV: 1.9 2) STAR: 1.82 3) FOX: 1.2

Son düzenleme:
o ses özeti 9 u gördü anlıklardaa 21:00 basladi o ses acun akıllanmıs artık karadayidan erken baslamiyor

19:00 - 01:00 arasi anliklar ilk mesaja eklendi.

Medyapım diziyi satmak için her şeyi yapar, reyting için tarihi bile değiştirir.
Fetih 1453 sinama filmide Amerikan filimlerinin taklidi gibiydi ama en çok seyredilen sinama filmi oldu. Zannettilerki diziside reyting rekorları kıracak.
MY işlenen saray entrikaları, valide sultanlar arasındaki taht kavgları burda da var. Farkı ne, Sadece Fatihi havlete girerken göstermiyorlar.
Milli değerlerimiz neki !

o ses türkiye her iki grupta da zirvede yer alır

Hacı saymakla kısmı yanlış anladın yurt dışına satmak için Osmanlıyı kötülemek ör fatih muhteşem gibi. Fetih Yunanistan'da gösterilebilir mi mesela bak bir fethin gösterildiği yere bir de muhteşeme aradaki farkın nerden kaynaklandığını daha iyi anlarsin)))
My de işlenen éntrikasi arı My nin senaristler kafalarından uydurmaya. 600 yılda hatta türklerin orta Asya'da kurup dağılan bütün devletlerinde olan ve devletlerin parçalanmasına sebep olan ogullarin ve analarinin entrikalaridir. . Iki sarayında osmanlı Sarayı olması hasebiyle taht éntrikasi olmasından doğal ne olabilir. Ha bir benzerliği de ben yazayım iki dizide de saray mutfağı var)))))

Karadayı 2 gruptada 2'inci olmuş düşmüş bu hafta