Armağan o dili ile Vasfiye'yi de eritir.
Armağan o dili ile Vasfiye'yi de eritir.
Hedef almamiştimForumu baştan aşaği okursan eğer herkes böyle konuşmuş
real madrid-barcelona maçından daha heyecanlı ve çekişmeli geçerArmağan o dili ile Vasfiye'yi de eritir.
Yahu yukarda da dedim seni onu bunu hedef almadim. Ben birini hedef alacaksam illa onu etiketlerim yada alıntı yaparım zatenben derdimi şöyle anlatayım sana ben zaten aksiyon dizileri izliyorum
şunada inanıyorum kurtlar vadisinde veya karadayıda aksiyon olursa reyting oluyor
sen bunu başka yerlere çekme
tabi karadayının reytingi az gelinca aksiyon olmadığına bağlayacağım
bi bölüm aksiyon yayınlasınlar o zaman reytingler düşük gelirse susar otururum
bilmem derdimi anlatabildimiyim?
Açıkçası fatih fena değil.. Uzun süre insanları ekranda tutar mı bilmem şuana zehir dışında bişey görmedik. Karadayı ve o sese rakip geldi denebilir. Muhteşem gibi yabancılara dizi satacağı diye numara bin takla atmıyor yalanlarla Osmanlıyı karalamiyor. Milli değerler kullanılıyor çoğunlukla. Birde dögus sahnesi muhteşem gibi müsamere değil. Muhteşemi ne çoğu hatasını yapmıyor. Kara murat filimleri günümüz versiyonu.
Bence bu dizi tuttu. Kanal D nin en başarılı işi olmuş
Karadayı aksiyonsuz bölüm nasıl gidecek acaba İnşallah düşmez
Hacı saymakla kısmı yanlış anladın yurt dışına satmak için Osmanlıyı kötülemek ör fatih muhteşem gibi. Fetih Yunanistan'da gösterilebilir mi mesela bak bir fethin gösterildiği yere bir de muhteşeme aradaki farkın nerden kaynaklandığını daha iyi anlarsin)))Medyapım diziyi satmak için her şeyi yapar, reyting için tarihi bile değiştirir.
Fetih 1453 sinama filmide Amerikan filimlerinin taklidi gibiydi ama en çok seyredilen sinama filmi oldu. Zannettilerki diziside reyting rekorları kıracak.
MY işlenen saray entrikaları, valide sultanlar arasındaki taht kavgları burda da var. Farkı ne, Sadece Fatihi havlete girerken göstermiyorlar.
Milli değerlerimiz neki !
tns de miKaradayı 2 gruptada 2'inci olmuş düşmüş bu hafta
Evet Tns'detns de mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?