30 Eylül 2013 Pazartesi Reyting Sonuçları

Fatih'in ilk 45 dakikasına baktım Papa'nın sarayı tam komedi çizgi film mi çekiyor bu adamlar :F Onun dışında senaryo beklediğimden daha iyiydi ama yetersiz tabii ve yönetmen(ler)i tebrik etmek gerek diziyi izlenir hale getirmişler. :)

yazıyor yazıyor afla çıkan mahkumun ilk gün suç işlediğini yazıyor

Ikinci sezonun başından beri yazıyorum Karadayı TOP çeviriyor. Geçen haftada finalinde kimle nişanladigini yazmıştım. Okadar klişe ye döndü ku dizi çok rahat tahmin edilir oldu. Karadayı da acil biri daha ölmeli. Feridenin kardeşi boşta işe yaramıyor. Bari oldurun de reyting alsın dizi)))

erkek olmama rağmen feridenin kıyafetine bayıldım
mahir nerdesin oğlum nişanı bassana!

bugün burada başka bir adamla yüzük takmana izin vermiyorum
mahir adamım ya!

@Yakamoz-Asi aga misafirler gitti şimdi full hd izliyorum :D

Oo iyi sonunu yakaladin :D

Ikinci sezonun başından beri yazıyorum Karadayı TOP çeviriyor. Geçen haftada finalinde kimle nişanladigini yazmıştım. Okadar klişe ye döndü ku dizi çok rahat tahmin edilir oldu. Karadayı da acil biri daha ölmeli. Feridenin kardeşi boşta işe yaramıyor. Bari oldurun de reyting alsın dizi)))

Sirada oda var bence :)

o ses hala devam ediyor ne bu millet saat 8'de tv'nin başına geçip gece 12'ye kadar şarkımı dinliyor

seda sayanın programında da bir tafafta ağlayanlar öbür tarafta göbek atanmı dersiniz

durumumuz vallaha allah'a havele

Ben AB'de çok büyük fark olacağını düşünmüyorum müsamere gibi dendi yakın çevremde diziye olsa olsa virgüllü olur o da iki grupta ki sıralamayı değiştirmez bence. :)
Ne müsamere ya.. dizinin basında kılıç sahnesi var hiçte amatörce değildi. Fransız filimleri tadındaydi. Ama senaryo çok parlak gözükmüyor onuda becerselermis önünde kimse tutamadı bu diziyi

Dizi daha çok erkeklere yönelik yapılmış gibi duruyor. Kadınlar fazla hoşlanmayan gibi

Son düzenleme:
Harbiden ya forum #Karadayı'ya gıcık:F
23:00 - 23:15 #sbt #reyting'leri 1) ATV: 8.97 2) STAR: 8.46 3) FOX: 1.91 4) KNLTRK: 1.48 5) KANALD: 1.35

emre bülbül (@_emre_bulbul) saat 9:52 PM on Pzt, Eyl 30, 2013 gibi tweetledi:
Atalarımızdan hep birşeyler öğreniyoruz. Mesela bugün Fatih'ten en pahalı prodüksiyonun en çok reytingi almayacağını öğrendik.

Çok haklı. :)