30 Eylül 2013 Pazartesi Reyting Sonuçları

Bende merak ediyorun ab reytinglerini

Daha az önce demiyormuydun? İlerde reytingi artar diye😕 Ağzim gözüm yamuldu okuyunca😕
sbtnin 3 reytingine göre artar 5-6 civarına oturur gibi dedim. büyük reyting pek beklememek demek istedim. dizinin hikayesi pek parlak gelmedi eğer parlak olsaydı muhteşemi silip süpürüdü. muhteşemden tek geride kaldı nokta orası

aboovv fatih in vatikanca zehirlendiği iddiası ile başlamış dizi başları kaçırmıştım kaka bu batı pis

O seste bugün ; o ses denilcek sesler yok, bu bölümü beğenmedim..

Fatih biti biraz Karadayıya baktım sarması osese devam

Fatih yarın ab'de 5.5 - 6 arası bir oran alabilir diye düşünüyorum. Bu da ilk bölüm için gayet iyidir.

Fatih çok kötü gitmiş ama Sbt yarın yine hayal kırıklığına uğrayarak tutturamayacak oranları.

Fatih yarın ab'de 5.5 - 6 arası bir oran alabilir diye düşünüyorum. Bu da ilk bölüm için gayet iyidir.
karadayı ilk bölüm 5.77 almıştı my 10.87 almıştı my nin hazırlık bütçesi 3.5 milyon karadayınınkini bilmiyorum çok daha azdır fatih 10 milyon harcanmış 5-6 yeterli diyorsun

Fatih sıkıcı beğenmedim. Doğrusu konusu ne o da belli değil. Reytingler sbt'de çok kötü bakalım tns'de ne yapacak.
)

fatih kötü gidince konu başka yönlere çekilmiş zaar
Diyorum ya bi dediği bi dediğini tutmuyor, hep reytinge göre konuşuyor ama dedikleri yanlış çıkmasın diye de hep bi açık kapı bırakıyor beyazsoy.

Dizilerdeki sinsi erkek rolleri
İşte görmek istediğim roller...#SinsiSinan