fatih gelmese de acun bir yolunu bulurdu .Şuan gözükmüyor zirve şansı.. Anca karadayiya zarar verir aradan acun çıkacak gibi gözüküyor
fatih gelmese de acun bir yolunu bulurdu .Şuan gözükmüyor zirve şansı.. Anca karadayiya zarar verir aradan acun çıkacak gibi gözüküyor
O Ses ve Karadayı gibi iki tutmuş güçlü yapım arasında ilk bölüm 5 - 6 reyting gayet iyidir. 10 reyting mi alacaktı ilk bölümden. Tabii bence dizinin günü Salı olmalıydı. Kanal D Fatih Aksoy'u hiç düşünmeden diziyi Pazartesi gibi zorlu bir güne attı demek ki çok güveniyor. Dizi haftaya yükselecektir tabii ki.karadayı ilk bölüm 5.77 almıştı my 10.87 almıştı my nin hazırlık bütçesi 3.5 milyon karadayınınkini bilmiyorum çok daha azdır fatih 10 milyon harcanmış 5-6 yeterli diyorsun
Hacı sen anlayamıyorsan ben ne yapayim.)) '' Yorumlarım açık. Sadece dizi tuttu dedim..ikinci hafta totalde de kendini gösterir dedim. muhtesemci arkadaşlar fazla telaşlı ben tuttu diyince onlar Muhteşemi geçecek sandilar))) ben ne yapayim)))Fatih sıkıcı beğenmedim. Doğrusu konusu ne o da belli değil. Reytingler sbt'de çok kötü bakalım tns'de ne yapacak. )
Diyorum ya bi dediği bi dediğini tutmuyor, hep reytinge göre konuşuyor ama dedikleri yanlış çıkmasın diye de hep bi açık kapı bırakıyor beyazsoy.
bilemiyorum ilk bölüm beğenilmediyse düşer 10 milyon hazırlık diyorum 5 reyting miO Ses ve Karadayı gibi iki tutmuş güçlü yapım arasında ilk bölüm 5 - 6 reyting gayet iyidir. 10 reyting mi alacaktı ilk bölümden. Tabii bence dizinin günü Salı olmalıydı. Kanal D Fatih Aksoy'u hiç düşünmeden diziyi Pazartesi gibi zorlu bir güne attı demek ki çok güveniyor. Dizi haftaya yükselecektir tabii ki.
Tekrarı iyi gitmiş ya ilerleyen dakikalarda nasıl gidecek acaba ?Bitti. Saat 22:00'da tekrarı başladı.
Eskiden kıl payı birinci oluyordu şimdi elini kolunu sallayarak birinci olacak gibifatih gelmese de acun bir yolunu bulurdu .
Tekrarının olduğu anlık açıklanmadı daha . İyi gideceğini hissettin herhalde.Tekrarı iyi gitmiş ya ilerleyen dakikalarda nasıl gidecek acaba ?
adam 5-6 yıldır böyle bir çare bulamadıalr yazık be her işleri harcanıyor )Eskiden kıl payı birinci oluyordu şimdi elini kolunu sallayarak birinci olacak gibi
fatih muhteşemi geçecek sananla 2x2 kaç diye sor panpaHacı sen anlayamıyorsan ben ne yapayim.)) '' Yorumlarım açık. Sadece dizi tuttu dedim..ikinci hafta totalde de kendini gösterir dedim. muhtesemci arkadaşlar fazla telaşlı ben tuttu diyince onlar Muhteşemi geçecek sandilar))) ben ne yapayim)))
dizide fatih değil evliya çelebi anlatılıyorBence fatih öyle yorumlara layik degil. Dizi cok iyi olmuş. Bi reyting almadı diye diziyi bu kadar ezmenize gerek yok karadayi güzel dizi ama izlemiyorum oses her zamanki gibi klasik ne var ki istanbulun fethedilmesini ve sonrasını konu alan dizi size hic böyle yorumlar yakışmıyor
o zaman ki reyting sistemi farklıydı ama öyle bir geçer zaman kide 27 alıyordu şimdi yayınlansa 17 i geçemezdi bence.karadayı ilk bölüm 5.77 almıştı my 10.87 almıştı my nin hazırlık bütçesi 3.5 milyon karadayınınkini bilmiyorum çok daha azdır fatih 10 milyon harcanmış 5-6 yeterli diyorsun
Ben reytingine değil,oyunculuğa ve senaryoya bakarım. Mehmet Akif Alakurt hariç kimse rolüne adapte olamamış.Çekilse de bitse havasındalar...Bence fatih öyle yorumlara layik degil. Dizi cok iyi olmuş. Bi reyting almadı diye diziyi bu kadar ezmenize gerek yok karadayi güzel dizi ama izlemiyorum oses her zamanki gibi klasik ne var ki istanbulun fethedilmesini ve sonrasını konu alan dizi size hic böyle yorumlar yakışmıyor