ben yapımcıya üzülmem sen git filmi kurg m gerçek mi belli olmyan uulubatlı nın üzerine kur diziye gelince gerçekleri anlatıcaz diye siyasi iktidarla yakınlık kurmaya çalış böyle elinde patlar işte 10 milyon harcanan iş en kötü 8-9 ile başlamalı 12-13 e yükselmeli o ka paraya 4 tane adam gibi dizi hazırlanırİnşallah Fatih yarın iyi sonuçlar elde eder aksi takdirde çok üzülürüm bunca emeğe rağmen..
Son anlıkta 8 dakika reklamdı 3.77 gayet iyi.Fatih cidden düşük gidiyor. Ben 7'ye tırmanır diye düşünüyodum.
ilki hariç hepsi doğru fatihin durumu belli değill dahayilin fiyaskosu #FATIH
butun pilanlari tutmayan #KANALD
en garanti kanal #STAR
en iyi dizilerse #ATV
show ?yilin fiyaskosu #FATIH
butun pilanlari tutmayan #KANALD
en garanti kanal #STAR
en iyi dizilerse #ATV
15 değil 9 dk reklamdıKaradayı 15 dk reklamdı
Genel itibari ile 5-6 yı geçmesi gerekiyodu.. İlerki haftalarda yükselme ihtimali var ama ben tutucakmış sinyalini alamadım.Son anlıkta 8 dakika reklamdı 3.77 gayet iyi.
Daha az önce demiyormuydun? İlerde reytingi artar diye😕 Ağzim gözüm yamuldu okuyunca😕fatihin reklamları fena izlenmemiş bu iyiye işret. ama dizide ana konu ekiği var. dizi klasik eski kara murat baglamında ilerleyecek kahpe batı ile fatih arasıda dönecek.. içerde kadınlar taht kavgası yapacak. yani şuanki muhteşemdeki gibi konu dönecek. bu konunun fazla reyting alır yanı yok. üstelik rakipler çok kuvetliyken. muhteşem iyi reyting alıyor karşında güçlü rakip yok
Ben de daha yüksek bekliyordum aslında ama ilk hafta kesinlikle bir ölçü değildir. Yayınlandığı süre içerisinde Karadayı'yı etkilemeyi başarmış. Tekrarı 3 reyting civarı alırsa tuttu demektir ayrıca yarınki ab oranlarını görmek lazım öncelikle.Genel itibari ile 5-6 yı geçmesi gerekiyodu.. İlerki haftalarda yükselme ihtimali var ama ben tutucakmış sinyalini alamadım.