Konuşma o zaman.UTC'nin hafta boyunca yaptığı şov dışında hiçbir dizi ilgilendirmiyor beni.
Konuşma o zaman.UTC'nin hafta boyunca yaptığı şov dışında hiçbir dizi ilgilendirmiyor beni.
Reklamsız giderse tabi geçerSöz çok yüksek bir reyting kitlesi var totelde çukur sözü geçmesi için biraz zamana ihtiyacı var ama artarak ilerliyor haftaya toteli yine artar ab grubunuda alır
Kırgın Çiçeklere yorumumu unutmayayım bu hafta arasım geçmiş @denizz19
Haftaya arayı açması lazımReklamsız giderse tabi geçer
İçerde gibi çıkış yapamadı pekHaftaya arayı açması lazım
söz geçen seneyle birmi ayoll bu sezon çok güçlülerİçerde gibi çıkış yapamadı pek
Kırgın Çiçeklerde güçlü o sebeple yükselemiyorsöz geçen seneyle birmi ayoll bu sezon çok güçlüler
2.bölümle geçtiler totelde haftaya 1 reyting fark koyarKırgın Çiçeklerde güçlü o sebeple yükselemiyor
Aynen reyting sistemine dahil oldular diye sacmaliklar yapıyorlar. 20 dakika geç baslatip trolu azaltıp 1 saat erken bitirmek nedir yaprogram geç başıyor erken bitiyor ve trollüklerde azaldı ondandır
Bir tarafta daha yepyeni bir dizi diğer tarafta 3 sezonluk dizi geçmezlerse ayıp2.bölümle geçtiler totelde haftaya 1 reyting fark koyar
Tutsak tutmadı, D'm yerine gün birincisi olacak işi sürecek ondanSana hayırdır @Yiğitt ?Tutsak'la ilgili yorumlarıma olmamış ya da gözlük atıyosun sanki Kanal D dizisi değil.
Salı gününe mi imkansızTutsak tutmadı, D'm yerine gün birincisi olacak işi sürecek ondan
Kim birbirine girmişCukurla soz pazartesiye oturunca diger islerin fanlari nie bir birine girio ben anlamiom iddali olan onde oluyorsa burda cekememzlik ne var?yormlari okuyorum cidden komiksiniz bilmem 3 sezonda bu reyting bilmem 100 bolumde bu reyting eh karsina o zaman aski memnun yaprak dokumu muhtesem yuzyil koydurtma be onlarda izlendi hic bu kadar savas yapilmadi gorende kirgin ciceklerin kadrosunda beren saatle kivanc tatlitug sancak bakalim ciktiklari kirginlardan baska dizilerde ne yapcaklar onlar hepsi taninmadik yuzler Allahdan her bolum bagirib cagiriolarda 4-5 reyting aliolar
Sana mı soracaktık Kırgın Çiçekleri savunurken Aşk-ı Memnu ne yani dizi mi o daCukurla soz pazartesiye oturunca diger islerin fanlari nie bir birine girio ben anlamiom iddali olan onde oluyorsa burda cekememzlik ne var?yormlari okuyorum cidden komiksiniz bilmem 3 sezonda bu reyting bilmem 100 bolumde bu reyting eh karsina o zaman aski memnun yaprak dokumu muhtesem yuzyil koydurtma be onlarda izlendi hic bu kadar savas yapilmadi gorende kirgin ciceklerin kadrosunda beren saatle kivanc tatlitug sancak bakalim ciktiklari kirginlardan baska dizilerde ne yapcaklar onlar hepsi taninmadik yuzler Allahdan her bolum bagirib cagiriolarda 4-5 reyting aliolar
Bunları bence KÇ antikleri kiralıyorlar gelsinler diyeKim birbirine girmişdur daha yenisin galiba. Her hafta Kırgınlara laf atıldığını görememişsin.
Bu arada ne güzel övmüşsün kırgın çiçekleri, bir Beren Saat bir Kıvanç Tatlıtuğ olmamasına rağmen ve dediğin gibi tanıdık oyuncu olmamasına rağmen 96. bölümüde 5 reyting üstü almak muhteşem
Aşk-ı memnu ve Yaprak dökümünü defalarca izledim.Hala da izliyorum. Farkettiysen ben şu son zamanlarda dram olupta 100 bölüm bulmayan dizi dedim 😉
@denizz19
2-Zeynep'in cevabıCukurla soz pazartesiye oturunca diger islerin fanlari nie bir birine girio ben anlamiom iddali olan onde oluyorsa burda cekememzlik ne var?yormlari okuyorum cidden komiksiniz bilmem 3 sezonda bu reyting bilmem 100 bolumde bu reyting eh karsina o zaman aski memnun yaprak dokumu muhtesem yuzyil koydurtma be onlarda izlendi hic bu kadar savas yapilmadi gorende kirgin ciceklerin kadrosunda beren saatle kivanc tatlitug sancak bakalim ciktiklari kirginlardan baska dizilerde ne yapcaklar onlar hepsi taninmadik yuzler Allahdan her bolum bagirib cagiriolarda 4-5 reyting aliolar
3-Denizin cevabıKim birbirine girmişdur daha yenisin galiba. Her hafta Kırgınlara laf atıldığını görememişsin.
Bu arada ne güzel övmüşsün kırgın çiçekleri, bir Beren Saat bir Kıvanç Tatlıtuğ olmamasına rağmen ve dediğin gibi tanıdık oyuncu olmamasına rağmen 96. bölümüde 5 reyting üstü almak muhteşem
Aşk-ı memnu ve Yaprak dökümünü defalarca izledim.Hala da izliyorum. Farkettiysen ben şu son zamanlarda dram olupta 100 bölüm bulmayan dizi dedim 😉
@denizz19
Biraz sert yazmadın mı?Sana mı soracaktık Kırgın Çiçekleri savunurken Aşk-ı Memnu ne yani dizi mi o daiki sevişme sahnesiyle Türkiye'yi ekrana bağlayan romandan tamamen uzaklaşan saçma bir diziydi. Kırgın Çiçekler en azından kendi tırnaklarıyla kazıyarak geldi bu günlere hadi yavrucuk sağdanhiç bulaşma KÇ'e zararlı çıkarsın
Bunları bence KÇ antikleri kiralıyorlar gelsinler diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?