30 Ekim 2013 Çarşamba Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
My bekledigimden yüksek oranlar almis tebrikler

Doksanlara yakinda zirveyi verirler demedi demeyin

Show TV Pis yedili normal gitmiş
Star Muhteşem yüzyıl yine düşük
atv Doksanlar süper gitmiş
Kanal D A.Ş.K. yine çok düşük gitmiş
Merhamet totali çok kötü ama a\b`si 5i geçmiş iyi

TRT1 Eski hikaye çok düşük gitmiş
Avrupa Avrupa a\b`si idare ediyor

FOX Umutsuz ev kadınları düşük ilerliyor

asıl oaly sbt de ida ile my arası total 2 reyting yakında geçerse şaşmam

Muhteşem Yüzyıl iki grupta da zirvede yer aldı tebrikler ancak oranları hala beklenilenin altında.

Doksanlar gayet başarılı sonuç elde etmiş.

Pis Yedili total iyi Ab vasat.

Yalnız Karagül bu hafta total haftalıkta Muhteşem Yüzyılı geçebilir.
Hatta belki Karadayı.

Doksanların yükselmesi bana hiç mantıklı gelmiyor daha önce de söyledim. Hayır yükselmesi için bir neden olsa inan bir şey demem.

Merhametin yükselmesi de garip ama o bir haftalık yükselmiştir büyük ihtimal. Hem topu topuna 1 reyting yükselmiş, Doksanlar gibi 3-4 reytinglik bir yükselme yok.

Yalan Dünyanın sürekli geçtiği Doksanlar bu hafta kesin geçecek Yalan Dünyayı totalde. Kanal D`ye gıcığı var TNS`nin bu belli oldu. Yalan Dünya A/B`de geçilirse şaşırmam. Ne olduysa o da düştü birden.

Aşk'ın yükselmesi gereken yerde Merhamet yükselmiş, inşallah Kanal D Aşk'ı PT-2'de yayınlamaya karar vermez..

Başından beri diyorum merhamet aşktan çok çok daha kaliteli diye.

Bak nasılsa ab de 5'i geçmiş, toteli düşük ama ab si yüksek oldukça yeri sağlam.
Aşk beklentilerin çok altında. Ab si de pek iyi değil. Büyük ihtimal yayından kalkar yeni diziler gelince. Hakettiği oranları alıyor bence.

Muhteşem yüzyıl eski gücünden çok geride, özetini geçemeyen rakipleri olmasına rağmen 9-10 alamıyor. Güçlü bi rakip geldiği an daha da düşer my.

Pis yedili eski oranlarından baya uzakta. Show'un bi pis yedilisi vardı o da yavaş yavaş eriyor.

Doksanlar yine iyi gitmiş, bi kaç haftaya tekrardan düşer.

Hıyanet sarmalı ilk bölüm şerefine iyi gitmiş, bu bölüm düşmüş. İlerde daha da düşer.

B

bence kanal d galip i çarşambaya alsın kesin my yi geçer
@mrt-06 ya da 2 reyting alan hs-tatardan biri de gelebilir ilahi bir müdahele il my yi geçiverirler

her ne ka hürremle birlikte dizi de menapoza girse de o ka değil

Son düzenleme:
@mrt-06 ya da 2 reyting alan hs-tatardan biri de gelebilir ilahi bir müdahele il my yi geçiverirler

Bilemiycem artık, zaman ne gösterir bilinmez.

Şu haliyle dizi 8 alıyorsa alkışlamaktan başka bizim yapabileceğimiz bi şey yok panpa.

Kıskananlar çatlasın.

Bilemiycem artık, zaman ne gösterir bilinmez.
bu sistemde her şey oalbilir artık
küçük gelin 8 alıyor doksanalr3 haftada 2 ye katlandı merhamet bir anda 5+ aldı ab de
bugün galip ab yi alırsa şaşırmam

Şu haliyle dizi 8 alıyorsa alkışlamaktan başka bizim yapabileceğimiz bi şey yok panpa.

Kıskananlar çatlasın.
onlar zaten çatlıor çatırtı sesleri duyulmasın diye hep aynı şeyi yazıyorlar iddaalı dizi gelse my yi geçermiş muş
melek subaşı geldi aklıma

@yakup09 sen çok unutkan çıktın))) aşk başlarken ne demiştin hatırla

Ne galipi, benim hala umudum vardan umutluyum ben asıl

my bu hafta total düşüş ab artış yaşamış total 8.56 reyting alarak abde 8.84e yükselerek rahat zirvede yine🙂
doksanlar total 5.22 ab 6.52ye yüselmiş gayet iyi gitmiş tebrikler ama myyi geçemez
pis yedili total 4.67 reyting ab 2.85 ile iyi sayılabilecek oranlar almış
aşk total 3.99a yükselmiş abde ise 4.49a düşmüş

@takas bu arada sbt ye aldanmışın yine demişsin my nin yeni bölümü özete geçilecek özet 5-6 yeni bölüm 6-8 arası alıyo diye ama değil özet 4.82 yeni bölüm 8.56 alıyo😉

lafım gelişi dedim özetin yeni bölümü geçecek hali yok ya
anlıklarda öyleydi zaten özet 5-6 yeni bölüm 7-8

Ahahaha.

Fatih Ürek'ten Hadi Hadi şarkısını itaf ediyorum.