30 Aralık 2013 Pazartesi Reyting Sonuçları

Karadayı ve O Ses çok iyi gitmişler ama Karadayı biraz düşmüş sanki..

ayyyy karadayı 2.olmuş ama belliydi kenan imirzalıoğlu tek başına buraya kadar iyi idare etti o olmasaydı bu komik senaryoyla çoktan final yapmışlardı

O Ses Türkiye'nin dünkü bölümü süperdi.
Ab'de beklediğim gibi zirveyi almış, totalde beklemiyordum ama orada da zirveye oturmuş.
Tebrik ederim artık zirveyi kaptırmaz gibi O Ses.

Karadayı düşüş yaşamasına rağmen gayet iyi gitmiş yine. Dünkü bölüm pek beğenilmemiş sanırsam. Aksiyonlu bir bölümde yükselir yeniden.

Küçük Osman pek iyi gidememiş.

Kim Milyoner Olmak İster ab'de çok iyi gitmiş.

A.Ş.K. finaliyle hayal kırıklığı yaratmış yine.

Beni Böyle Sev Kayıp'ın yokluğuna rağmen yükselememiş.

Kanal D haber ve Arka Sokaklar iyi gitmişler.

Seda Sayan gayet iyi başlamış.

Oses baya iyi gitmis. Star tv yukseldigi gunler rating sistemi kimin elinde oluyodu? @Lordly

o ses muhteşem gitmiş karadayı geçen haftaya göre biraz düşüş yaşamış gene de KOCAMAN tebrikler

Demek ki bu da senin tezini bariz çürütmüş oldu sayın Kaan.

HeyCanlı her iki grup`ta 2 alarak iyi gitmiş.ama ben daha yüksek bekliyorum

Karadayım ikinci olmuş ama reytinglere bakarsanız arada hiçbir fark yok,haftaya ait olduğumuz yeri birinciliği tekrar geri alırız.
Dünkü tempoya ab'de 11 reyting süper vallahi,Haftalık dizi reytinglerinde Karadayı yine birinci olacak.

o ses iki grupta da zireyi almış tebrikler

karadayı da iyi oranlar almış izleyici arkadaşalr dizideki aşkın fazla olmasından şikayetçiydi ama türkiyede 120 hatta karadayı 140 dk yi buluyor bu ka süren diziyi aksiyonu bol hale getiremezsiniz ab grubu kaöar 3-4 bölüme total-ab farkı 2 reytingten fazla olur
rıza baba yine süper efsane isim sonuçta

kanal d habaer iyi gitmiş
küçük osman hazalı iki grupta da geçmiş en azından ab de geçilir diyordum
kaynana gelin sedaya gelin orta karar başlamış

O Ses yine dağıtmış ortaklığı.

O Ses'in Birebirlerde 2 bölüm reytingi düştü hemen coşmuştu herkes O Ses artık yükselmez diye.
Boş teoriler atılmıştı ortaya.

Her sene aynı şeyler her sene O Ses o lafları çürütüyor.

Karadayı sonunda a/b'ci olmaya başlamış tebrikler.

Son düzenleme:

Lordly Karadayi'yi mi tebrik ediyor 😱

Karadayi cok iyi gitmis ama gecen haftaya gore biraz dusus yasamis. Milyoner yine harika oranlar almis. BBS gayet iyi gidiyor. Seda Sayan cok iyi baslamis, Ab'de 15 share. Yalniz bana hersey yakisir ab'de listeye zar-zor girebilmis,totalde 100'de yok. Evim sahane cok iyi. Fox'ta deniz yildizi ve esra erol harika gitmisler yine...

Evet tezim çürüdü ama demek ki dizinin alabileceği bu kadarmış boşlukta bile yükselemiyor.
Yok canım ben bunu kışkırtıcı mesaj olarak algılarım. Çünkü dizi daha geçen bölümlerde AB grubunda 4,30 reyting almıştı üstelik Kayıp varken. 😉

Yok canım ben bunu kışkırtıcı mesaj olarak algılarım. Çünkü dizi daha geçen bölümlerde AB grubunda 4,30 reyting almıştı üstelik Kayıp varken. 😉
Tebrik eder ve tartışmadan çekilirim.
Yeni yıla tartışarak girmeyelim.