hde her hafta 1 reyting kaybediyor dizide olay yokki tabi düşer....
izlemedim eski heyecanı yoktu diğer dizilere göre fazla bir olay yoktu...Saniyorum sen diziyi izlemedin, dizi zaten basli basina bir olay, ustelik bir polis vuruldu sonunda. Daha ne olsun anlayamadim?
izlemedim eski heyecanı yoktu diğer dizilere göre fazla bir olay yoktu...
AFK cok guzel bir cikis yapmis, fakat HDE'un reytinglerinde oyle onemli bir dusus yok, sanirim bir cocuk sevdimin reytinglerini almis. KanalD bir cocuk sevdimi artik kaldirir fakat bugune Yalan Dunyayi koyarsa AFK cok etkilenir gibi geliyor bana, neticesinde ikisininde hitap ettigi kitle ayni. HDE'un isine gelir bu durum.
TNT kanal olarak çok kötü gidiyor. Sadece bir yapımları girmiş ilk 100'e. O da Çarkıfelek
Kesinlikle katiliyorum, ornegin Muhtesem Yuzyili Star yerine TNT alsaydi muthis olurdu, yada onun gibi guclu bir proje. Cunku projelerinin reklaminida yapamiyorlar, izlenmedikleri icin... TNT'ye hazir izleyicisi olan diziler lazim, aynen KVP gibi...Maalesef öyle. Ama bildiğim kadar TNT Doğan Grubu ile bağlı ve birkaç yapımı TNT için ayırsalar o kadar kötü gitmez kanal. KVP gibi bir dizi lazım.
Arka siradakiler tnt nin yüzünü güldürecektir.....Maalesef öyle. Ama bildiğim kadar TNT Doğan Grubu ile bağlı ve birkaç yapımı TNT için ayırsalar o kadar kötü gitmez kanal. KVP gibi bir dizi lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?