30 Aralık 2011 Cuma Reyting Sonuçları

Bu Cuma Gecesi Ne İzlediniz ?

• Bir Çocuk Sevdim (Kanal D)

Oy: 3 15.0%
  • Beyaz Show (Kanal D)

• Hayat Devam Ediyor (ATV)

Oy: 4 20.0%
  • 5'er Beşer - Final (ATV)

Oy: 0 0.0%
  • Adını Feriha Koydum (Show)

Oy: 5 25.0%
  • Akasya Durağı (Star)

• Bugün Ne Giysem Gala (Show)

Oy: 4 20.0%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 2 10.0%
  • TV İzlemedim

Oy: 2 10.0%

• Kullanılan toplam oy
    20
  • Anket kapatılmış .

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,350
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
reyting.gif

Hayat Devam Ediyor mu ? Adını Feriha Koydum mu ? Zirvenin sahibi hangi dizi oldu ?

Bir Çocuk Sevdim, Akasya Durağı, Beyaz Show, 5'er Beşer ne kadar izlendi ?

Hepsi ve çok daha fazlası sonuçlar belli olduktan sonra burada olacak...

Sonuçlar belli oldu.

Hayat Devam Ediyor yine iki grupta da zirvede. Dizi totalde zirvede yalnızken A/B'de her an ikinci sıraya düşebilir!

Adını Feriha Koydum, yine yüksek oranlar alarak iki grupta da 2.olmayı bildi. A/B'de Hayat Devam Ediyor'a çok yaklaştı!

Show TV'de geç saatte yayınlanan Bugün Ne Giysem - Gala bölümü inanılmaz oranlar alarak günün sürprizine imza attı. Program iki grupta da 3.sıranın sahibi oldu.

Akasya Durağı yeni gününü sevdi! Dizi totalde 11.olmayı başardı. A/B'de ise gerilerde kaldı.

Bir Çocuk Sevdim totalde 19. A/B'de ise 11.olarak Kanal D için hayal kırıklığı yarattı. Kanal D, bu hayal kırıklığını telafi etmek için büyük bir ihtimalle Yalan Dünya'yı Cuma gününe yerleştirecektir...

Beyaz Show, Bugün Ne Giysem'in etkisiyle bu hafta 30.sıraya kadar geriledi.

Reyting nedeniyle yayından kaldırılan 5'er Beşer final bölümüyle iyi iş çıkararak iki grupta da 9 share aldı.

Son düzenleme:
hayat devam ediyoru izledim gayet güzel bi bölümdü.

Adini Feriha Koydumu izledim yine süperdi ama bu bölm bayaa bi heyecanliydi , ilk bölümlerindeki heyecan vardi bu bölümde , reklamlari bile izledim ... Reytingi baya bi ucmusdur cünki şok olaylar oldu ... :DD hayati bile gecmisdir diyebilrm

adını feriha koydum ile akasya durağı arasında gidip geldim şunu farkettim akasya durağı eski temposunu kazanıyor gibi geldi bana çünkü dün akşamki bölümü eğlenerek izledim :)

bence sıralama şöyle olacak
total
hayat devam ediyor
adını feriha koydum
akasya durağı
bir çocuk sevdim

ab
adını feriha koydum
hayat devam ediyor
bir çocuk sevdim
akasya durağı

total grubunda akasya durağının ilk sekiz içerisinde olabileceğini düşünüyorum :)

[TABLE="class: cms_table, width: 675"]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]BUGÜN NE GİYSEM? - GALA[/TD]
[TD]SHOW TV[/TD]
[TD]8,73[/TD]
[TD]25,32[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Yok artık diyorum...

Yorumlar eklenecek biraz sonra...

bu ne giysem galaya bak nerdeyse adını feriha koydumu geçecek :D

otostopcu akasya duragi izledim
[TR]
[TD]11[/TD]
[TD]AKASYA DURAĞI[/TD]
[TD]STAR TV[/TD]
[TD]5,01[/TD]
[TD]11,14[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD]20[/TD]
[TD]OTOSTOPÇU[/TD]
[TD]STAR TV[/TD]
[TD]3,74[/TD]
[TD]10,44[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Bu sonuçların ardından Bir Çocuk Sevdim %99 gün değiştirir. Bence Salı veya Cumartesi PT-2'de yayınlasınlar. Yalan Dünya'da Cuma PT-1'de yayınlansın :)

Bu sonuçların ardından Bir Çocuk Sevdim %99 gün değiştirir. Bence Salı veya Cumartesi PT-2'de yayınlasınlar. Yalan Dünya'da Cuma PT-1'de yayınlansın :)

Yalan Dünya gerçekten 60 dakika sürecekse;

20.00-21.30 Yalan Dünya
21.30-23.30 Bir Çocuk Sevdim
23.30-01.30 Beyaz Show

Bu şekilde bir program olabilir :)

AFK cok guzel bir cikis yapmis, fakat HDE'un reytinglerinde oyle onemli bir dusus yok, sanirim bir cocuk sevdimin reytinglerini almis. KanalD bir cocuk sevdimi artik kaldirir fakat bugune Yalan Dunyayi koyarsa AFK cok etkilenir gibi geliyor bana, neticesinde ikisininde hitap ettigi kitle ayni. HDE'un isine gelir bu durum.

bence adını feriha koydum dahada düser yalan dünya gelirse :) AKASYA DURAGİ FENOMEN BİR DİZİ BUGUN TEKRARİDA VAR BAKİN 4 REYTİNGİ GEÇECEK TEKRARİ GERÇEKTEN BÜYÜK BASARİ