Basrollerini Fikret Kuskan, Senay Gürler, Ruzet Hubes, Meltem Miraloglu, Arif Erkin gibi basarili oyuncularin paylastigi ve atv'de ekrana gelen "Hayat Devam Ediyor" yine çok iyi giderek iki grupta da 1.olmayi basardi fakat gelecek haftalarda A/B grubunda zirveyi Adini Feriha Koydum'a verecektir bence.
Vahide Gördüm, Hazal Kaya, Metin Çekmez, Çagatay Ulusoy, Deniz Ugur gibi basarili oyuncularin yer aldigi ve dün muhtesem ve heyecan dolu bölümüyle ekrana gelen "Adini Feriha Koydum" kanalini mutlu ederek iki grupta da çok iyi gitti. Özellikle A/B grubunda birkaç hafta sonra zirvenin sahibini olacagini tahmin ediyorum.
Bunu mu seçsem, sunu mu seçsem, en şık olmak için BUGÜN NE GIYSEM? Tek kelimeyle MUHTESEM gitmis. Helal olsun.. Birkaç kisiyi tebrik etmek istiyorum.. Show TV Iç Yapimlar Genel Yönetmeni Caner Erdem'i, Nur Yerlitas'i, Hakan Akkaya'yi, Ivana Sert'i, Ugurkan Erez'i, Verda Penso'yu.. Ve bu iste emegi geçen herkesin ellerine saglik diyorum. Yeni sezon 16 OCAK 2012'de... Duyurulur..!
Bir Çocuk Sevdim; Bülent Inal, Çetin Tekindor, Gülcan Arslan, Hakan Kurtas, Sefika Ümit Tolun, Onuryay Evrentan.. Güçlü kadrosuyla dikkat çeken fakat istedigi reytinge ulasamayan dizi muhtemelen gün degisiklikligi yapacaktir. Yerine "Yalan Dünya" gelir tahminimce..