30 Aralık 2011 Cuma Reyting Sonuçları

Bu Cuma Gecesi Ne İzlediniz ?

• Bir Çocuk Sevdim (Kanal D)

Oy: 3 15.0%
  • Beyaz Show (Kanal D)

• Hayat Devam Ediyor (ATV)

Oy: 4 20.0%
  • 5'er Beşer - Final (ATV)

Oy: 0 0.0%
  • Adını Feriha Koydum (Show)

Oy: 5 25.0%
  • Akasya Durağı (Star)

• Bugün Ne Giysem Gala (Show)

Oy: 4 20.0%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 2 10.0%
  • TV İzlemedim

Oy: 2 10.0%

• Kullanılan toplam oy
    20
  • Anket kapatılmış .
TNT kanal olarak çok kötü gidiyor. Sadece bir yapımları girmiş ilk 100'e. O da Çarkıfelek :)

Basrollerini Fikret Kuskan, Senay Gürler, Ruzet Hubes, Meltem Miraloglu, Arif Erkin gibi basarili oyuncularin paylastigi ve atv'de ekrana gelen "Hayat Devam Ediyor" yine çok iyi giderek iki grupta da 1.olmayi basardi fakat gelecek haftalarda A/B grubunda zirveyi Adini Feriha Koydum'a verecektir bence.

Vahide Gördüm, Hazal Kaya, Metin Çekmez, Çagatay Ulusoy, Deniz Ugur gibi basarili oyuncularin yer aldigi ve dün muhtesem ve heyecan dolu bölümüyle ekrana gelen "Adini Feriha Koydum" kanalini mutlu ederek iki grupta da çok iyi gitti. Özellikle A/B grubunda birkaç hafta sonra zirvenin sahibini olacagini tahmin ediyorum.

Bunu mu seçsem, sunu mu seçsem, en şık olmak için BUGÜN NE GIYSEM? Tek kelimeyle MUHTESEM gitmis. Helal olsun.. Birkaç kisiyi tebrik etmek istiyorum.. Show TV Iç Yapimlar Genel Yönetmeni Caner Erdem'i, Nur Yerlitas'i, Hakan Akkaya'yi, Ivana Sert'i, Ugurkan Erez'i, Verda Penso'yu.. Ve bu iste emegi geçen herkesin ellerine saglik diyorum. Yeni sezon 16 OCAK 2012'de... Duyurulur..!

Bir Çocuk Sevdim; Bülent Inal, Çetin Tekindor, Gülcan Arslan, Hakan Kurtas, Sefika Ümit Tolun, Onuryay Evrentan.. Güçlü kadrosuyla dikkat çeken fakat istedigi reytinge ulasamayan dizi muhtemelen gün degisiklikligi yapacaktir. Yerine "Yalan Dünya" gelir tahminimce..

izlemedim eski heyecanı yoktu diğer dizilere göre fazla bir olay yoktu...

Tabi ben sadece HDE izledim o nedenle diger diziler ne kadar heyecanliydi bilemiyorum ama AFK iyi gitmis, demekki enteresan birseyler olmus. Fakat gecen haftanin reytinglerine baktim HDE cok az bir dusus yasamis ki bunun nedeni bolumun erken bitmesi ve herkesin AFK donmesi bile olabilir. Ama AFK bir cocuk sevdimden inanilmaz izleyici kapmis o kesin...

tabikide adını feriha koydum yükselicek bşka ne olcaktı

:aynen:nesandınız hayat devam ediyor 1. olmıycak afk olcak okdr

AFK cok guzel bir cikis yapmis, fakat HDE'un reytinglerinde oyle onemli bir dusus yok, sanirim bir cocuk sevdimin reytinglerini almis. KanalD bir cocuk sevdimi artik kaldirir fakat bugune Yalan Dunyayi koyarsa AFK cok etkilenir gibi geliyor bana, neticesinde ikisininde hitap ettigi kitle ayni. HDE'un isine gelir bu durum.

HDE nin reyting düşmüşu sebebi geçen haftalara göre erken bitti. ferıha hem erken başladı hemde saat 23den sorasına bayağı sarktı.. ufak reyting oyunu işte..

bu bir çocuk sevdiminin tekrarı çarşamba daha fazla ızlenmıstı. geçen haftada iki katı kadar izlemiştir ..bir dizinin reytingi bu kadar oynamasi anormal.. ama sbt deneklerı ışte ne yaparsınız :)))))). .

dün okan bayülgen reytingini artırmak için pepee nin kullasini 5 dakika ekranda oynattı ... çok ıronıktı ama baktım okan pepee ye rağmen ilk 100 girememiş . :)))))) acaba okanın pepeyı oynatmasından sbt okanı çocuk programımı sandıda listeye almadi merak içindeyimokanın reyting için takla atması lazımdı sanırım :))))))

Maalesef öyle. Ama bildiğim kadar TNT Doğan Grubu ile bağlı ve birkaç yapımı TNT için ayırsalar o kadar kötü gitmez kanal. KVP gibi bir dizi lazım.
Kesinlikle katiliyorum, ornegin Muhtesem Yuzyili Star yerine TNT alsaydi muthis olurdu, yada onun gibi guclu bir proje. Cunku projelerinin reklaminida yapamiyorlar, izlenmedikleri icin... TNT'ye hazir izleyicisi olan diziler lazim, aynen KVP gibi...

''arka siradakiler'' 8 ocak pazar 20-00 de özel bölümü ile ve 15 ocak pazar 19-45 yeni bölümü ile tnt bi dolu dünyada=)alem pazar günlerinin reytinglerini görsün beyler..........

Hayat Devam Ediyor biraz düsmüs olsada basarisini devam ettiriyor.

Adini Feriha Koydum 2. sirada olsada gayet iyi Reyting almaya devam ediyor, bence haftaya AB yi kapacaktir.

Akasya Duragi yeni gününde bence iyi gitmis dizi bu zor günde Total de bir komedi dizisi olarak 11. olmayi basarmis.

Bugün ne giysem Gala nin bu kadar basarili olmasini beklemiyordum program gayet iyi gitmis.

Beyaz Show da düsüs devam ediyor bunun bence en büyük sebebi konuklarin yanlis olmasi.

Düsmez dizi suan en heyecanli bölümlerini yasiyor ve heyecan gittikce artiyor , bu heyecan bi 10.bölüm daha sürer , zaten sonrada Zehra karekteri (Vahide Gördüm) diziye geri dönecek ve Adini Feriha Koydum eski izleyicisinide toplayacakdir , Feriha ve Emir de barisacaklar ... :D

adını feriha koydumu ve muhteşem gala gecesini izledim.. ikiside süperdi.... inş. show kısa zamanda gece talk showlar yapmaya başlr... çnkü showda bu tür programlar çok güzel gidiyor....... :D hadi caner erdemmm... bekliyoruz gece sürprizlerini...

kanal d cumayı Yalan dünya ya vermiş ..Bir çocuk sevdim strara geçmiş. tmc atv den sonra kanal d ile de kavga etmiş gözüküyor

ATV:Hayat Devam Ediyor
Show:Adini Feriha Koydum
KanalD:Yalan Dunya
Star:Bir Cocuk Sevdim
Sanirim bu sezon boyle biter, siralamada bu sekilde olur reytinglerde diye dusunuyorum. Fakat bu durum en cok Ferihayi etkileyecek, cunku Yalan Dunya ile Ferihanin hedef kitleleri birbirleriyle cok uyustugunu dusunuyorum. Guzel bir cekisme olacak Cuma gunlerinde :)

tv izlemedim. bir cocuk sevdimin boyle dusuk rating almasi cok uzucu. starda artik yeni birseyler denerler de artirirlar reytinglerini diye dusunuyorum.