Aaa hafta sonlarıda olsa hareketlilik getiriyor tabi ama olduğu zamanda şikayet ediyoruz olmadığında özlüyoruz dedğin gibiÇitlenbik işte onla da olmuyor onsuz da.@xemrexxx
Bir ara hiç yazmıyordu destere gibi. Meraklanmıştık, işte sövüyoruz ama seviyoruz.Aaa hafta sonlarıda olsa hareketlilik getiriyor tabi ama olduğu zamanda şikayet ediyoruz olmadığında özlüyoruz dedğin gibi
Şirketinde şey sitesi oalrak algınaıp engel koyuyorlar foruma diyordu öyle konu açmıştıBir ara hiç yazmıyordu destere gibi. Meraklanmıştık, işte sövüyoruz ama seviyoruz.
Forumdaydım gitmeme yakındı.Şirketinde şey sitesi oalrak algınaıp engel koyuyorlar foruma diyordu öyle konu açmıştıAma sen forumdamıydın ozaman yoksa gitmişmiydin şuan hatırlayamadım cnm
Aslında o yer cücesinin admin oalrak suçu sana attıktan sonra emekli olup kaçmıştınForumdaydım gitmeme yakındı.
Aaaa hiç alakası yok.Aslında o yer cücesinin admin oalrak suçu sana attıktan sonra emekli olup kaçmıştın
Hahah oanı hatırlamıyorum bile ama salladım işte tutarsa cnmAaaa hiç alakası yok.
teşekkür ediyorumÇitlenbik işte onla da olmuyor onsuz da.@xemrexxx
Aaa senin nerden ablan oluyorum beee kardeşe bak , düşmana gerek yok 😕😕😕 @mrt-06teşekkür ediyorumben çitlmbik @Çiğem- de kötü kalpli ablam oluyor
Teyze de olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?