Hahah mağzeme çıktıkça paylaşırsın@denizz19 un bayan sanılmasından daha çok ekmek yiyecem gibi.![]()
@xemrexxx in arkasından kuyusunu kazıyorsun demekToplu etiket yapıp güldürme alanları listeye alma bence hak yeniyor çünkü![]()
yüzüne de söylerim ondan mı korkucam be@xemrexxx in arkasından kuyusunu kazıyorsun demek![]()
![]()
Zaten Emrenin güldüren mesajları başlığı gibi düşün kural gereği öyle atamıyorum sen başlığı öyle düşün![]()
![]()
![]()
O burdaykan kanka oluyorsun bana karşı birleşipyüzüne de söylerim ondan mı korkucam be![]()
Yerine göre muamele yapıyorum ben duruma göreO burdaykan kanka oluyorsun bana karşı birleşip![]()
![]()
![]()
Gerçekten o konuda yamulmuştum. @Yiğitt forum kariyerimin zirvesini yaşamama engel olmuştu, hain.Hahah mağzeme çıktıkça paylaşırsın![]()
![]()
Ahh gariban @DarkLegenD senden ekmek yiyemedi dis konusundan oğlanın önünü kestin gücünle
![]()
![]()
![]()
Yer cücesi @xemrexxx 2 gün geliyor tek başına listenin yarısını işgal edip gidiyorEfsane döndüm.![]()
Aaa şu kel kafalı adama dönmen iyi olmuş eski havana bürünmüşsünGerçekten o konuda yamulmuştum. @Yiğitt forum kariyerimin zirvesini yaşamama engel olmuştu, hain.
O hile yapıyor etiketleyip.Yer cücesi @xemrexxx 2 gün geliyor tek başına listenin yarısını işgal edip gidiyor
Dikil karşısına da görsün ayoll![]()
![]()
![]()
Aaa onun işi o forumu batırmakO hile yapıyor etiketleyip.![]()
Benle oyun oynanmayacağını anladın her türlü, haddini bildirdim.Gerçekten o konuda yamulmuştum. @Yiğitt forum kariyerimin zirvesini yaşamama engel olmuştu, hain.
Ramazanda falan gelmese vbari.Aaa onun işi o forumu batırmak![]()
![]()
Bu yaz izin alır iş yerinden yandık ayoll![]()
![]()
![]()
Ramazana kadar az ortalıkta olmucam diyordu , Ramazanda kesin izinli olabilir 😕😕😕Ramazanda falan gelmese vbari.![]()
Offff ya.Ramazana kadar az ortalıkta olmucam diyordu , Ramazanda kesin izinli olabilir 😕😕😕