Aaa hafta sonlarıda olsa hareketlilik getiriyor tabi ama olduğu zamanda şikayet ediyoruz olmadığında özlüyoruz dedğin gibiÇitlenbik işte onla da olmuyor onsuz da.@xemrexxx
Bir ara hiç yazmıyordu destere gibi. Meraklanmıştık, işte sövüyoruz ama seviyoruz.Aaa hafta sonlarıda olsa hareketlilik getiriyor tabi ama olduğu zamanda şikayet ediyoruz olmadığında özlüyoruz dedğin gibi![]()
![]()
![]()
Şirketinde şey sitesi oalrak algınaıp engel koyuyorlar foruma diyordu öyle konu açmıştıBir ara hiç yazmıyordu destere gibi. Meraklanmıştık, işte sövüyoruz ama seviyoruz.![]()
Forumdaydım gitmeme yakındı.Şirketinde şey sitesi oalrak algınaıp engel koyuyorlar foruma diyordu öyle konu açmıştıAma sen forumdamıydın ozaman yoksa gitmişmiydin şuan hatırlayamadım cnm
![]()
Aslında o yer cücesinin admin oalrak suçu sana attıktan sonra emekli olup kaçmıştınForumdaydım gitmeme yakındı.![]()
Aaaa hiç alakası yok.Aslında o yer cücesinin admin oalrak suçu sana attıktan sonra emekli olup kaçmıştın![]()
![]()
![]()
Hahah oanı hatırlamıyorum bile ama salladım işte tutarsa cnmAaaa hiç alakası yok.![]()
teşekkür ediyorumÇitlenbik işte onla da olmuyor onsuz da.@xemrexxx
Aaa senin nerden ablan oluyorum beee kardeşe bak , düşmana gerek yok 😕😕😕 @mrt-06teşekkür ediyorumben çitlmbik @Çiğem- de kötü kalpli ablam oluyor
![]()
Teyze de olursun