Uğruna anti konuları bile açıldı, daha ne olsunAynen, bu kadar zorluğa iyi direndi yine, helal olsunKendini fazlasıyla kanıtladı, korku saldı
![]()
Uğruna anti konuları bile açıldı, daha ne olsunAynen, bu kadar zorluğa iyi direndi yine, helal olsunKendini fazlasıyla kanıtladı, korku saldı
![]()
Herkesin kendi tercihiaha Hadise'ye cok kötü laf atti @RüzgarGülü
aman sevsenizde sevmesenizde adam seviliyor. Forumda bile en iyi erkek sarkici olarak zirveye tasidi üyeler
adam parladi gitti. Kiskancliginiza yanin![]()
Bu şarkı aslında yurt dışında iş yaparmışHerkesin kendi tercihi
Hadise eskisi kadar güzel olmasa da güzel olduğu yılların hatrina hâlâ piyasada.
Semicenk de her yerde çalıyor, konserleri doluyor. Anlamlı sözler yazan şarkıcıların yeri bizde ayrı onları kalbimizde taşırız ama şimdiki nesil bizde sayılırız söze takılmadan eglenmelik şarkılar da istiyor
Hav hav hav diyenler bile varken Semicenk onlardan kaliteli benim gözümde. Sonuçta herkes herkesi dinleyebilir![]()
Bu kıyaslama bile sayılmaz , alttaki parçaya haksızlık olur.Bu şarkı aslında yurt dışında iş yaparmışsözleri anlamazlar zaten. Müziği yeterlidir
şarkı kısmı vasat ama.
Who lets dogs out şarkısından esinlenmiş olabilirler
Şarkıdaki başrol için yapmıştım kıyaslamayı. Ana konusu köpekBu kıyaslama bile sayılmaz , alttaki parçaya haksızlık olur.![]()
En az o dondurmacı kadar gereksiz bir adam bu da işte. Şutlanmasının vakti geldi de geçiyor bilesen niye geldin...
Nisa'nin Barisa sözlerine benzedi biraz@Bully
------
@offensive 'nin basini döndürdük bugün![]()
Doğru bak o da bir faktörAleyna sevgisi kadar Semicenk nefreti de etkili oldu diye düşünüyorum @MasacRE ’nin dönüşünde
@offensive ‘ten bu eşleşmeye de oy alaydık![]()