2024 3.Tur | Melike Şahin - Durma Yürüsene vs Semicenk - Onlar Anlamaz Halden

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bully
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hangi Şarkı Çeyrek Finale Yükselsin?

• Kullanılan toplam oy
    23
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aha Hadise'ye cok kötü laf atti @RüzgarGülü

aman sevsenizde sevmesenizde adam seviliyor. Forumda bile en iyi erkek sarkici olarak zirveye tasidi üyeler :A
adam parladi gitti. Kiskancliginiza yanin :A
Herkesin kendi tercihi :)

Hadise eskisi kadar güzel olmasa da güzel olduğu yılların hatrina hâlâ piyasada. :D

Semicenk de her yerde çalıyor, konserleri doluyor. Anlamlı sözler yazan şarkıcıların yeri bizde ayrı onları kalbimizde taşırız ama şimdiki nesil bizde sayılırız söze takılmadan eglenmelik şarkılar da istiyor :D

Hav hav hav diyenler bile varken Semicenk onlardan kaliteli benim gözümde. Sonuçta herkes herkesi dinleyebilir:F

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Herkesin kendi tercihi :)

Hadise eskisi kadar güzel olmasa da güzel olduğu yılların hatrina hâlâ piyasada. :D

Semicenk de her yerde çalıyor, konserleri doluyor. Anlamlı sözler yazan şarkıcıların yeri bizde ayrı onları kalbimizde taşırız ama şimdiki nesil bizde sayılırız söze takılmadan eglenmelik şarkılar da istiyor :D

Hav hav hav diyenler bile varken Semicenk onlardan kaliteli benim gözümde. Sonuçta herkes herkesi dinleyebilir:F
Bu şarkı aslında yurt dışında iş yaparmış :A sözleri anlamazlar zaten. Müziği yeterlidir :A şarkı kısmı vasat ama.
Who lets dogs out şarkısından esinlenmiş olabilirler :A

Bu şarkı aslında yurt dışında iş yaparmış :A sözleri anlamazlar zaten. Müziği yeterlidir :A şarkı kısmı vasat ama.
Who lets dogs out şarkısından esinlenmiş olabilirler :A
Bu kıyaslama bile sayılmaz , alttaki parçaya haksızlık olur. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
sen niye geldin...
Nisa'nin Barisa sözlerine benzedi biraz :A @Bully
------

@offensive 'nin basini döndürdük bugün :A
En az o dondurmacı kadar gereksiz bir adam bu da işte. Şutlanmasının vakti geldi de geçiyor bile :A
------

Aleyna sevgisi kadar Semicenk nefreti de etkili oldu diye düşünüyorum @MasacRE ’nin dönüşünde :A

@offensive ‘ten bu eşleşmeye de oy alaydık :A
Doğru bak o da bir faktör :A

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...