2024 3.Tur | Melike Şahin - Durma Yürüsene vs Semicenk - Onlar Anlamaz Halden

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bully
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hangi Şarkı Çeyrek Finale Yükselsin?

• Kullanılan toplam oy
    23
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bully

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
62,232
Puanı
1,060
Fav10.net'in artık gelenekselleşen en favori etkinliklerinden biri haline gelen ve bu yıl 14. kez düzenlenen En Favori Şarkı etkinliğinde 3.tur ile karşınızdayız.

3.turun sonunda çeyrek finale yükselen şarkılar belli olacak.

Hangi Şarkı Çeyrek Finale Yükselsin?

Melike Şahin - Durma Yürüsene

Semicenk - Onlar Anlamaz Halden

@Dosi , @Bully , @MasacRE , @Angelica , @Zeyno , @Aserat, @12.Adam , @mesmeso , , @The_Erinch , @emreemreu , @serhatt , @mrt-06 , @bazinga , @BARON疼痛 , @batuhankaralar, @Emre Ozansoy, @Billy Kane, @dreamy , @Felon , @Gizmen , @Hazem, @TenTen , @kerem , @offensive, @ömer karataş , @ozmoturk, @phoebebuffay , @Mehmet Can , , @Damien Duff, @-potterhead- , @S.G.A.T. , @STAR , @soo , @tolgab , @Turkuazz, @xemrexxx , @NES , @RüzgarGülü , @cokiyitvci , @fredbalotellifanny , @BesaleT , @Royal_Highness , @tekin , @Alemdar , @MEnes , @Maskeli Fedai , @EmreCan, @HollyDemon ☾☆ , @hasanca, @ahmetbey , @BerzzAnn , @tifosi12345, @Doğan , @Gerekli24 , @xdragxx , @umuttanyel , @Prncss.. , @Crazy Recep

Allah adı verdim şu Semicenki azaltın

Bayhan tur atlasaydı Melike’ye oy verecektim ama Semicenk tur atladığı için Semicenk diyorum :A @Dosi

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Melike Şahin - Durma Yürüsene

Melike Şahin bu kadının sesi iyiymiş bir şarkılarına bakayım diğer taraf çok zayıf ama çevremde hep bu adamın şarkılarını duyuyorum

• Üzücü
Reactions: Dosi
Benim berber Semicenk’e kıl oluyormuş :A Her yerde onun şarkıları çalıyor, adamı abartıp şımarttılar diyor :A

Sokakta onun gibi birçok ses olduğunu ve asla canlı performans beceremeyeceğini de söyledi :A Müslüm Gürses şarkısı okusun diyor kolaysa

Benim berber Semicenk’e kıl oluyormuş :A Her yerde onun şarkıları çalıyor, adamı abartıp şımarttılar diyor :A

Sokakta onun gibi birçok ses olduğunu ve asla canlı performans beceremeyeceğini de söyledi :A Müslüm Gürses şarkısı okusun diyor kolaysa
o zaman berberine onu da yapti de :A
------

Hadise ne kadar hayran oldugunu söylemis sonlarda @xdragxx

Yahu bu ses mi güzel valla Ankaray'da günde 50-100 TL için şarkı söyleyenler daha güzel söyler bunu. Hadise zaten vasat altı bir şarkıcı :A
aha Hadise'ye cok kötü laf atti @RüzgarGülü

aman sevsenizde sevmesenizde adam seviliyor. Forumda bile en iyi erkek sarkici olarak zirveye tasidi üyeler :A
adam parladi gitti. Kiskancliginiza yanin :A

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum İstatistikleri

Konular
174,447
Üyeler
8,515
Son Üye
desiderox