Oylamayı yarın mı yapacaksın? şu konulara müdahaleni önceden yap @Bully
Ben orda reaksiyona deyinmiştim @MasacREAynen @MasacRE son dakikada bize kalp krizi geçirtme düello olma ihtimali yüksek bir an önce oylamanı yap
Reaksiyonunu da versin oylamasını da yapsınBen orda reaksiyona deyinmiştim @MasacRE
Oylama zaten sabaha karşı bitecek. Heyecan yaşamamak için önlem aldım hep ya son dakika diye stres oluyoruz
Oylamadan önce konuları gör manasında yazdım onu
Ne alakası var. Sabaha en azından uyandığımda düelloysa vakit kaybetmeden konu açılır. Düello yoksada koca bir gün var planlama yapmak içinReaksiyonunu da versin oylamasını da yapsın
Gece yarısı oylayan olursa peki? Yine bi stres olacaz ya uyuduğumuzda oy gelirse diye Böyle bir durum da var
Ben zaten gece uyumadan var olan duruma göre kura çekerim ama sabaha durum değişebilir düşük bir ihtimal de olsa Bu uçuk senaryo tabii, kim verecek ki gece oy Tüm oyları toplamaya çalışırız geceye kadarNe alakası var. Sabaha en azından uyandığımda düelloysa vakit kaybetmeden konu açılır. Düello yoksada koca bir gün var planlama yapmak için
Sen gece uyumadan var olan duruma göre kura çekersin. Düello yoksa yine sabahından kalktığımda 4 konumu açar işime giderim. Sende akşamında açarsın.
İlk grubu bilmiyorum ama diğerlerinde şu an için düello riski nerdeyse yok gibiBen zaten gece uyumadan var olan duruma göre kura çekerim ama sabaha durum değişebilir düşük bir ihtimal de olsa Bu uçuk senaryo tabii, kim verecek ki gece oy Tüm oyları toplamaya çalışırız geceye kadar
Bence o kadar emin olma, geriden gelip atak yapacak şarkılar olabilirİlk grubu bilmiyorum ama diğerlerinde şu an için düello riski nerdeyse yok gibi
Oylayan herkes sanki sadece geride olanlara yüklenecek.Bence o kadar emin olma, geriden gelip atak yapacak şarkılar olabilir
İlk grubu ne zaman oylayacaksın?
Hafta sonu etkisiyle 10 oy daha alırız belki, sürpriz oylamalar bekliyor ve istiyorumOylayan herkes sanki sadece geride olanlara yüklenecek.
6-7 arası oy daha gelir ortalama. Bence belli gibi gibi
Bilmem gün içinde oylarım belki. Henüz uykum açılmadı daha. Kahvaltı iş güç belki alış veriş. Sonra bakarım duruma
Aynen en azından burda rahatız Diğer üçünde Allah kerimBu grupta artık sürpriz beklemiyorum @Bully rahat bir grup
Onlar bir kaç oy ile belli olur. Aşırı rekabet beklemiyorumAynen en azından burda rahatız Diğer üçünde Allah kerim