2024 3.Tur | Hit Olmuş Klipsiz Şarkılar | 4. Grup (SON)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bully
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hangi 4 Şarkı Üst Tura Yükselsin?

• Buray – Olmuşum Leyla

• Madrigal - Seni Dert Etmeler

• Sura İskenderli - Yok

• Melek Mosso – Yıllar Affetmez

• Pinhani - Dünyadan Uzak

• Cem Adrian & Mark Eliyahu - Kül

• Gazapizm - Sağı Solu Kes

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Tırt bir grup olmuş. :A

Madrigal - Seni Dert Etmeler

• Okudum
Reactions: Bully
Cem Adrian & Mark Eliyahu - Kül
Madrigal - Seni Dert Etmeler
Buray - Olmuşum Leyla
Sura İskenderli - Yok

Aynen @MasacRE son dakikada bize kalp krizi geçirtme düello olma ihtimali yüksek bir an önce oylamanı yap :A
Ben orda reaksiyona deyinmiştim :A @MasacRE
Oylama zaten sabaha karşı bitecek. Heyecan yaşamamak için önlem aldım :A hep ya son dakika diye stres oluyoruz :A
Oylamadan önce konuları gör manasında yazdım onu :A

Ben orda reaksiyona deyinmiştim :A @MasacRE
Oylama zaten sabaha karşı bitecek. Heyecan yaşamamak için önlem aldım :A hep ya son dakika diye stres oluyoruz :A
Oylamadan önce konuları gör manasında yazdım onu :A
Reaksiyonunu da versin oylamasını da yapsın :A

Gece yarısı oylayan olursa peki? Yine bi stres olacaz ya uyuduğumuzda oy gelirse diye :A Böyle bir durum da var :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Reaksiyonunu da versin oylamasını da yapsın :A

Gece yarısı oylayan olursa peki? Yine bi stres olacaz ya uyuduğumuzda oy gelirse diye :A Böyle bir durum da var :A
Ne alakası var. Sabaha en azından uyandığımda düelloysa vakit kaybetmeden konu açılır. Düello yoksada koca bir gün var planlama yapmak için :Z
Sen gece uyumadan var olan duruma göre kura çekersin. Düello yoksa yine sabahından kalktığımda 4 konumu açar işime giderim. Sende akşamında açarsın.

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Bully
Ne alakası var. Sabaha en azından uyandığımda düelloysa vakit kaybetmeden konu açılır. Düello yoksada koca bir gün var planlama yapmak için :Z
Sen gece uyumadan var olan duruma göre kura çekersin. Düello yoksa yine sabahından kalktığımda 4 konumu açar işime giderim. Sende akşamında açarsın.
Ben zaten gece uyumadan var olan duruma göre kura çekerim ama sabaha durum değişebilir düşük bir ihtimal de olsa :A Bu uçuk senaryo tabii, kim verecek ki gece oy :A Tüm oyları toplamaya çalışırız geceye kadar :A

• Güldürdün
Ben zaten gece uyumadan var olan duruma göre kura çekerim ama sabaha durum değişebilir düşük bir ihtimal de olsa :A Bu uçuk senaryo tabii, kim verecek ki gece oy :A Tüm oyları toplamaya çalışırız geceye kadar :A
İlk grubu bilmiyorum ama diğerlerinde şu an için düello riski nerdeyse yok gibi :A

• Güldürdün
Bence o kadar emin olma, geriden gelip atak yapacak şarkılar olabilir :A

İlk grubu ne zaman oylayacaksın? :Z
Oylayan herkes sanki sadece geride olanlara yüklenecek.
6-7 arası oy daha gelir ortalama. Bence belli gibi gibi
Bilmem gün içinde oylarım belki. Henüz uykum açılmadı daha. Kahvaltı iş güç belki alış veriş. Sonra bakarım duruma :A

• Güldürdün
Oylayan herkes sanki sadece geride olanlara yüklenecek.
6-7 arası oy daha gelir ortalama. Bence belli gibi gibi
Bilmem gün içinde oylarım belki. Henüz uykum açılmadı daha. Kahvaltı iş güç belki alış veriş. Sonra bakarım duruma :A
Hafta sonu etkisiyle 10 oy daha alırız belki, sürpriz oylamalar bekliyor ve istiyorum :A

Bakalım nasıl şekillenecek durumlar.

Ben de bi ara dışarı çıkacağım :A

• Güldürdün