2020 3. Tur | En Favori Güzel Uluslararası Oyuncu - 6. Grup (SON)

Hangi 2 güzel üst tura yükselsin?

• Margot Robbie

Oy: 18 66.7%
  • Ursula Corbero

Oy: 10 37.0%
  • Emma Stone

Oy: 14 51.9%
  • Gal Gadot

Oy: 3 11.1%
  • Marion Cotillard

Oy: 5 18.5%

• Kullanılan toplam oy
    27
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu sahneyi ve sonrasını hatırlamamız yeterli olacaktır... (Sonrasını da atardım da sansürlenmeyelim...) Daha da bir şey demem...
Margot-Robbie-.jpg
Tamam o da çekici hatun hakkını yiyemem ama Ursula hem yaşı hem fiziği gereği daha çekici işte... :A

• Güldürdün
Reactions: MEnes
Tamam o da çekici hatun hakkını yiyemem ama Ursula hem yaşı hem fiziği gereği daha çekici işte... :A
Ursula 89'lu Margot 90'lı yaşıyla ne alakası var ben çözemedim... Ursula'nın yüzüyle Margot'ın yüzü arasında çekicilik namına uçurumlar kadar fark var be adam... :A

Margot Robbie ve Emma Stone bu arada, bu iki değerimizle Marion Cottilard'ı aynı gruba denk getiren @Dosi hanımı kınıyorum...

• Harika
O zaman sana Mikasa vari bir karakterin yer aldığı Mirai Nikki adlı animeyi tavsiye ediyorum. Başka kadınlara eskisi kadar ilgi duymama sebebin tavan yapacak... Bkz. Gasai Yuno...
Üzücü attım çünkü yanlışım yoksa taa 2013-14'lü senelerde izlemeye başlamıştım onu... Şu telefona günlük kaydeden ve kaydettiği şeyler gerçekleşen anime değil mi?... Hey gidi hey bir zamanlar neymişim, şimdi ne olmuşum anime otaku kültürü konusunda.... Gerçi onu da yarıda bırakmak zorunda kalmıştım PC bozulduğu dönemdeydi sanırım bir şeyler olmuştu...

• Üzücü
Üzücü attım çünkü yanlışım yoksa taa 2013-14'lü senelerde izlemeye başlamıştım onu... Şu telefona günlük kaydeden ve kaydettiği şeyler gerçekleşen anime değil mi?... Hey gidi hey bir zamanlar neymişim, şimdi ne olmuşum anime otaku kültürü konusunda.... Gerçi onu da yarıda bırakmak zorunda kalmıştım PC bozulduğu dönemdeydi sanırım bir şeyler olmuştu...
Aaah ah eskiden neymişsin de şimdi ne olmuşsun gerçekten... Üzücü atmamak elde değil ki bu duruma... Evet biraz Death Note vari fantastik bir animeydi. Death Note'da defter bunlarda günlük vardı. Keza bu da zeka işi senaryonun olduğu çok kaliteli bir animeydi. İlk izlediğim animeler arasında yer alır. Ve baş karakter GASAI YUNO çılgınlar çılgını MIKASA gibi müthiş bir karakterdi...

• Üzücü
Reactions: Tolstoyevski
Aaah ah eskiden neymişsin de şimdi ne olmuşsun gerçekten... Üzücü atmamak elde değil ki bu duruma... Evet biraz Death Note vari fantastik bir animeydi. Death Note'da defter bunlarda günlük vardı. Keza bu da zeka işi senaryonun olduğu çok kaliteli bir animeydi. İlk izlediğim animeler arasında yer alır. Ve baş karakter GASAI YUNO çılgınlar çılgını MIKASA gibi müthiş bir karakterdi...
Hatırlıyor gibiyim ama Mikasa konusunda artık çok geç, gönlün tamamını ele geçirdi zira... Üstüne gül koklayamam....

apps.6765.67121986915870566.603bf900-b8fb-4630-9b01-826127b73198.7ed69608-1953-4a39-9e72-329506d5e888

• Güldürdün
Margot Robbie
Marion Cotillard

Forumda kalite olduğunu bilsem Cotillard her türlü bu gruptan çıkardı ama malesef... :D

Margot Robbie
Emma Stone

@Dosi oy değiştirme seçeneğini bilerek mi açık bıraktın gruplarda? :D

• İlginç
Reactions: Dosi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...