Yok yok, dur bir daha bakayım.. Yoook yok atma, kesin yersin...Bunun GIF'i var da atarsam ceza yerim herhalde.
Yok yok, dur bir daha bakayım.. Yoook yok atma, kesin yersin...Bunun GIF'i var da atarsam ceza yerim herhalde.
Tamam o da çekici hatun hakkını yiyemem ama Ursula hem yaşı hem fiziği gereği daha çekici işte...Şu sahneyi ve sonrasını hatırlamamız yeterli olacaktır... (Sonrasını da atardım da sansürlenmeyelim...) Daha da bir şey demem...
Mikasa konusunda ciddiyim, başka kadınlara eskisi kadar ilgi duymama sebebim kalbimin onda olması...Yok yok, bu adam iyi değil...
Ursula 89'lu Margot 90'lı yaşıyla ne alakası var ben çözemedim... Ursula'nın yüzüyle Margot'ın yüzü arasında çekicilik namına uçurumlar kadar fark var be adam...Tamam o da çekici hatun hakkını yiyemem ama Ursula hem yaşı hem fiziği gereği daha çekici işte...
O zaman sana Mikasa vari bir karakterin yer aldığı Mirai Nikki adlı animeyi tavsiye ediyorum. Başka kadınlara eskisi kadar ilgi duymama sebebin tavan yapacak... Bkz. Gasai Yuno...Mikasa konusunda ciddiyim, başka kadınlara eskisi kadar ilgi duymama sebebim kalbimin onda olması...
Üzücü attım çünkü yanlışım yoksa taa 2013-14'lü senelerde izlemeye başlamıştım onu... Şu telefona günlük kaydeden ve kaydettiği şeyler gerçekleşen anime değil mi?... Hey gidi hey bir zamanlar neymişim, şimdi ne olmuşum anime otaku kültürü konusunda.... Gerçi onu da yarıda bırakmak zorunda kalmıştım PC bozulduğu dönemdeydi sanırım bir şeyler olmuştu...O zaman sana Mikasa vari bir karakterin yer aldığı Mirai Nikki adlı animeyi tavsiye ediyorum. Başka kadınlara eskisi kadar ilgi duymama sebebin tavan yapacak... Bkz. Gasai Yuno...
Aaah ah eskiden neymişsin de şimdi ne olmuşsun gerçekten... Üzücü atmamak elde değil ki bu duruma... Evet biraz Death Note vari fantastik bir animeydi. Death Note'da defter bunlarda günlük vardı. Keza bu da zeka işi senaryonun olduğu çok kaliteli bir animeydi. İlk izlediğim animeler arasında yer alır. Ve baş karakter GASAI YUNO çılgınlar çılgını MIKASA gibi müthiş bir karakterdi...Üzücü attım çünkü yanlışım yoksa taa 2013-14'lü senelerde izlemeye başlamıştım onu... Şu telefona günlük kaydeden ve kaydettiği şeyler gerçekleşen anime değil mi?... Hey gidi hey bir zamanlar neymişim, şimdi ne olmuşum anime otaku kültürü konusunda.... Gerçi onu da yarıda bırakmak zorunda kalmıştım PC bozulduğu dönemdeydi sanırım bir şeyler olmuştu...
Hatırlıyor gibiyim ama Mikasa konusunda artık çok geç, gönlün tamamını ele geçirdi zira... Üstüne gül koklayamam....Aaah ah eskiden neymişsin de şimdi ne olmuşsun gerçekten... Üzücü atmamak elde değil ki bu duruma... Evet biraz Death Note vari fantastik bir animeydi. Death Note'da defter bunlarda günlük vardı. Keza bu da zeka işi senaryonun olduğu çok kaliteli bir animeydi. İlk izlediğim animeler arasında yer alır. Ve baş karakter GASAI YUNO çılgınlar çılgını MIKASA gibi müthiş bir karakterdi...
Bende yok oy değiştirme
Oy vermeden görünür seçeneğinde devreye girmiş :SBen ellemedim anketlere.
Oy vermeden görünür seçeneğinde devreye girmiş :S
1. gruptan sonrasında hep değiştirme açıktı ve oy kullananlar görünmüyordu. İki seçenek karışmış herhalde @Sherlock