2020 3. Tur | En Favori Güzel Uluslararası Oyuncu - 6. Grup (SON)

Hangi 2 güzel üst tura yükselsin?

• Margot Robbie

Oy: 18 66.7%
  • Ursula Corbero

Oy: 10 37.0%
  • Emma Stone

Oy: 14 51.9%
  • Gal Gadot

Oy: 3 11.1%
  • Marion Cotillard

Oy: 5 18.5%

• Kullanılan toplam oy
    27
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Neresinden bakarsam bakayım Ursula Corbero güzel falan değil abi, yok yani değil... :A
Bu 5'li içerisinde ''uzak ara'' en çekicisi Ursula.... Ve erkekler için genellikle güzellikle çekicilik kavramları arasındaki fark önemsiz malum... :A

• Güldürdün
Reactions: MEnes
Bu 5'li içerisinde ''uzak ara'' en çekicisi Ursula.... Ve erkekler için genellikle güzellikle çekicilik kavramları arasındaki fark önemsiz malum... :A
Ya neresi çekici hadi ama... Margot Robbie çekicilik olarak bu grupta liderliği kimselere bırakmaz, ardından da Emma Stone gelir zaten... Ursula'nın yüklediğiniz fotoğrafı bana ne çekici geliyor ne de güzel... :A Kezbanımsı havaya nasıl çekici diyebiliyorsunuz... :A

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
Oy vermeden önce lütfen aşağıdaki fotoğrafı dikkate alalım, konuya koymama izin verilmiyor...

257987.jpg

• Harika
Reactions: MEnes
Konu haterlarla dolmuş iyice.

Ursula Corbero çok güzel bir kadındır. Aksini iddia eden platinlere oy verenlerdir, net. :A

Ya neresi çekici hadi ama... Margot Robbie çekicilik olarak bu grupta liderliği kimselere bırakmaz, ardından da Emma Stone gelir zaten... Ursula'nın yüklediğiniz fotoğrafı bana ne çekici geliyor ne de güzel... :A Kezbanımsı havaya nasıl çekici diyebiliyorsunuz... :A
ULAN MARGOT VAR MARGOT... YUH BE KARDEŞİM...
Dizideki karakterinden ben de nefret ediyorum ama şimdi hakkını yemeyelim... :A

%C3%9Arsula-Corber%C3%B3-46.jpeg

• Güldürdün
  • İlginç
Reactions: Sherlock and MEnes
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...