Tolstoyevski
Emekli
- Reaksiyon puanı
- 41,083
- Puanı
- 1,061
- Web Sitesi
- www.ataturkungencligehitabesi.com
Neresinden bakarsam bakayım Ursula Corbero güzel falan değil abi, yok yani değil...Sahiden bu çok daha güzel, @Sherlock acaba komplo peşinde mi yine..
Düzelttim 😊Sahiden bu çok daha güzel, @Sherlock acaba komplo peşinde mi yine..
Bu 5'li içerisinde ''uzak ara'' en çekicisi Ursula.... Ve erkekler için genellikle güzellikle çekicilik kavramları arasındaki fark önemsiz malum...Neresinden bakarsam bakayım Ursula Corbero güzel falan değil abi, yok yani değil...
Ya neresi çekici hadi ama... Margot Robbie çekicilik olarak bu grupta liderliği kimselere bırakmaz, ardından da Emma Stone gelir zaten... Ursula'nın yüklediğiniz fotoğrafı bana ne çekici geliyor ne de güzel...Bu 5'li içerisinde ''uzak ara'' en çekicisi Ursula.... Ve erkekler için genellikle güzellikle çekicilik kavramları arasındaki fark önemsiz malum...
Bu 5'li içerisinde ''uzak ara'' en çekicisi Ursula.... Ve erkekler için genellikle güzellikle çekicilik kavramları arasındaki fark önemsiz malum...
Hiç sorma adam MARGOT'un olduğu ortamda en çekici ursula dedi, inanamadım gözlerime...ULAN MARGOT VAR MARGOT... YUH BE KARDEŞİM...
Şşşş yapma, sakin ol...Oy vermeden önce lütfen aşağıdaki fotoğrafı dikkate alalım, konuya koymama izin verilmiyor...
Ekli dosyayı görüntüle 86320
Hiç sorma adam MARGOT'un olduğu ortamda en çekici ursula dedi, inanamadım gözlerime...
Kan dondurucu bir yorum ya, Mikasa'ya aşık olan adam Ursula diyor öyle isimlerin yanında...Orada Emma'cığım var, Morgot'cuğum var... Ursula nedir... @Tolstoyevski
Ya neresi çekici hadi ama... Margot Robbie çekicilik olarak bu grupta liderliği kimselere bırakmaz, ardından da Emma Stone gelir zaten... Ursula'nın yüklediğiniz fotoğrafı bana ne çekici geliyor ne de güzel...Kezbanımsı havaya nasıl çekici diyebiliyorsunuz...
Dizideki karakterinden ben de nefret ediyorum ama şimdi hakkını yemeyelim...ULAN MARGOT VAR MARGOT... YUH BE KARDEŞİM...
Mikasa gönlümüzün sahibi onun yeri ayrı, bunların her birinin toplamı onun tırnağı ve saç teli etmez...Kan dondurucu bir yorum ya, Mikasa'ya aşık olan adam Ursula diyor öyle isimlerin yanında...
Şu sahneyi ve sonrasını hatırlamamız yeterli olacaktır... (Sonrasını da atardım da sansürlenmeyelim...) Daha da bir şey demem...Dizideki karakterinden ben de nefret ediyorum ama şimdi hakkını yemeyelim...
Mikasa gönlümüzün sahibi onun yeri ayrı, bunların her birinin toplamı onun tırnağı ve saç teli etmez...
Şu sahneyi ve sonrasını hatırlamamız yeterli olacaktır... Daha da bir şey demem...
Aaah ah, işte sırf Mikasa'yı seven biri olarak burada da relist ve objektif olursun diye düşünmüştüm...Mikasa gönlümüzün sahibi onun yeri ayrı, bunların her birinin toplamı onun tırnağı ve saç teli etmez...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?