ben dayanamadım hepsini oyladım
ben dayanamadım hepsini oyladım
hahahhahha dedim sana insan merak ediyor. Ben biraz daha sabrederim belkiben dayanamadım hepsini oyladım
kolay değildi ama oyladımhahahhahha dedim sana insan merak ediyor. Ben biraz daha sabrederim belki
yazdinmı kimi oyladığinı? Ben bakmadım pek yorunlarakolay değildi ama oyladım
yazdımyazdinmı kimi oyladığinı? Ben bakmadım pek yorunlara
Gece sakin ortamım olunca bakarım Şarjımda azalmış. birazdan mobili mecbur bırakacamyazdım
tamam sonra bakGece sakin ortamım olunca bakarım Şarjımda azalmış. birazdan mobili mecbur bırakacam
Yalnız böyle biterse 4 yerine 7 güzel tur atlayacak@Dosi ayrılamıyorum EDA'ya tur attırmam gerekiyo ? oy vermeyenleri eşitliği bozabilirsiniz
Senin oy dengeleri değistirebilirOylama vakti geldi, bakalım durumlar neymiş
Beni Tuba'nın oy oranı şaşırtmıştı
Şaşıracak bir durum yok, dedim ben sana eskidenmiş o Tuba kitlesi diye Geçen seferkinde Beren-Serenay-Aslı-Sıla yarı final olmuştu. Yine hemen hemen aynı olacaktır, bir tek umarım artık Sıla olmaz oradaBeni Tuba'nın oy oranı şaşırtmıştı
Eda'nın şansını riske attın, alperuz sana kinlenecek
@eskici sevinecek, Bensu'ya hayat verdin şimdilik
Menes oylama yapamasa Sıla elenirŞaşıracak bir durum yok, dedim ben sana eskidenmiş o Tuba kitlesi diye Geçen seferkinde Beren-Serenay-Aslı-Sıla yarı final olmuştu. Yine hemen hemen aynı olacaktır, bir tek umarım artık Sıla olmaz orada
Kaç gündür var anket, erken sayılmaz. Belli olmaz ne zaman girip girmeyeceğim, şimdi aradan çıksın dedim Tamam bunlar bitsin, bakarız jeneriklereMenes oylama yapamasa Sıla elenir
Bu arada sen niye erkenden kullandın oy? Hafta sonu forumda olmayacam deme?
Jenerik konusunjn 1. bölümünde ankete oy ver bari. 2. bölümü gece yayınlarım galiba
Aktifsizliğin çok hissediliyor. Şu konularla ilgilenmesem bende kayıplarda olurdum, ama konular sayesinde aktif oluyorumKaç gündür var anket, erken sayılmaz. Belli olmaz ne zaman girip girmeyeceğim, şimdi aradan çıksın dedim Tamam bunlar bitsin, bakarız jeneriklere
Bir konu açma kutlaman eksikti zatenAktifsizliğin çok hissediliyor. Şu konularla ilgilenmesem bende kayıplarda olurdum, ama konular sayesinde aktif oluyorum
bu arada haftaya forumda 1000 konu açmış olacağım kendi kutlama konumda etiketlerim yine hediye getirirsiniz Eskiden 1000 konu açılınca kutlama konusu açılıyormuş ama 2li kutlama konumu 3ü bir aradaya dönüştürürüm
aaaa, dile kolay 1000 konu. Kutlamazsak olmaz ama konusunu açarak yapmayacam. Hâla çok düşünceliyim ve bu konuların %90'ı forum 2018de durgunlaştıktan sonra açıldı Bak sizin için % bunun yerini değiştirdim ama inşallah isveçcede o hataya düşmem alışkanlığınızı bozuyorsunuzBir konu açma kutlaman eksikti zaten