3. Tur - En Favori Güzel 2019 - 3. Grup

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hangi 4 Güzel Üst Tura Çıksın?

• Kullanılan toplam oy
    24
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Dosi

Konu Sahibi
Co-Admin
Reaksiyon puanı
122,256
Puanı
1,060
Nur Fettahoğlu
nur-fettahoglu.jpg

Eda E.
MV5BYWNkNTZlYjEtYjAyOC00N2Q0LWFmMjItODE2OWFhYTA0OWQ5XkEyXkFqcGdeQXVyOTczMTUxNDY@._V1_SY1000_CR...jpg

Tuba B.
250px-Tuba_Büyüküstün.jpg

Sinem K.
sinem-kobal-in-yeni-hali-sosyal-medyayi-salladi_31530088957.jpg

Bensu S.
280full.jpg

Farah Z. A.
Farah-Zeynep.jpg

Melisa A. P.
melisa-asli-pamuk.jpg

Simge
Simge.jpg
Hazal F. K.
ZEJNEPPPEEEE-1-702x443.jpg

Tuba ve Hazal garanti oylarım ama diğer ikiliyi düşünmek istiyorum bir süre daha :)

• Beğendim
Reactions: Turkuazz
Nur Fettahoğlu
Tuba Büyüküstün
Farah Zeynep Abdullah
Simge

Biraz zorlansamda oylarımı kullandım, bunlardan sadece 2 tanesi üst turu görecek gibi :A

@MasacRE bu grupta eski senelere oranla oylamalarda,seçmenlerimizin baya yenilendiğini gösteren bir grup olmuş :A

@turkuazz sadece 5. grup kaldı oylamadığım. Onu bir süre daha oylayamayacam gibi :A karar vermek zor.

Son düzenleme:
Biraz zorlansamda oylarımı kullandım, bunlardan sadece 2 tanesi üst turu görecek gibi :A

@MasacRE bu grupta eski senelere oranla oylamalarda,seçmenlerimizin baya yenilendiğini gösteren bir grup olmuş :A

@turkuazz sadece 5. grup kaldı oylamadığım. Onu bir süre daha oylayamayacam gibi :A karar vermek zor.
Kesin Simge'nin oyları artmıştır, eskiden böyle bir hayranlık yoktu bu kadına çünkü :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Kesin Simge'nin oyları artmıştır, eskiden böyle bir hayranlık yoktu bu kadına çünkü :A
Tuba'nın oyları beni şaşırttı, ondandır bu yorumum :A Artık oylamani yapınca anlarsın :A Ben kaç gün oylamadım çok merak ettim sonuçları :A
Önceki turlarda ortalama 25 kişi oyluyordu. Şuan galiba tek 6. grup 15 kişi oylamış ama diğerleri 18-20 arası. Pazar gecesine kadar süre var (Menes yetişir herhalde :A )

• Güldürdün
Reactions: MasacRE
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...