bu turda bulunmuyor şaşırttı sesi iyidir lafım yok ama dediğin kadar değilAleyna abartılsa bu turda olurdu.
Sesi mükemmel, hiç o konulara girme 😉
bu turda bulunmuyor şaşırttı sesi iyidir lafım yok ama dediğin kadar değilAleyna abartılsa bu turda olurdu.
Sesi mükemmel, hiç o konulara girme 😉
hadi ordan, yüz milyonlar kez dinleniyor. Kanıtlanmıs, ispatlanmış ses güzelliğibu turda bulunmuyor şaşırttı sesi iyidir lafımyoka dediğin kadar değil
youtube kanıt sayılmıyor ayrıca o tarzda çok ses bulunuyor onlarıda popüler yapmalıyızhadi ordan, yüz milyonlar kez dinleniyor. Kanıtlanmıs, ispatlanmış ses güzelliği
ee o da onların şansılığı. Aleyna'da o enerji ve zekilik varki kendini kanıtladı insanlarayoutube kanıt sayılmıyor ayrıca o tarzda çok ses bulunuyor onlarıda popüler yapmalıyız
magazin açısından haklısın çünkü sesinden çok daha fazla magazin açısından gündemi meşgul ediyoree o da onların şansılığı. Aleyna'da o enerji ve zekilik varki kendini kanıtladı insanlara
Reklamıni iyi yapıyor işte fenamı. Kız zeki, çözmüş bu işimagazin açısından haklısın çünkü sesinden çok daha fazla magazin açısından gündemi meşgul ediyor
daha önce mesajlarımda yazmıştım yetenekli,sesi iyi ancak daha yolun başında o açıdan da bunu koruyabilir mi zor,iki şarkıyla kızı dünya yıldızı ilan ettiler,keşke yetenek sizsiniz yarışmasındaki o doğal şarkılarıyla kalsaydı,sesinden çok medyatik olmayı seçiyor o açıdan durum iyi değil hiçReklamıni iyi yapıyor işte fenamı. Kız zeki, çözmüş bu işi
2 şarkıyla değil, 4 şarkısı olay oldu yılda 1-2 klip çekip emin adımlarla ilerliyor DÜNYA STARIMIZdaha önce mesajlarımda yazmıştım yetenekli,sesi iyi ancak daha yolun başında o açıdan da bunu koruyabilir mi zor,iki şarkıyla kızı dünya yıldızı ilan ettiler,keşke yetenek sizsiniz yarışmasındaki o doğal şarkılarıyla kalsaydı,sesinden çok medyatik olmayı seçiyor o açıdan durum iyi değil hiç
sempatik kız,sesi iyi zaten ama çok fazla skandallar çıkartıyor, gesi bağları adlı şarkısını çok başarılı söylüyor.cevapsız çınlamayıda dinlemişimdir.ama bu kızı çok kötü yönlendiriyorlar yada kasti yapıyorlar medyatik skandalları bilmiyorum ama keşke daha iyi duruş sergileyip değişik yönünü ortaya koyup yalnızca sesiyle ispatlayabilseydi.bazı yorumlarını dinleyince üzülüyor insan.ha diyeceksin yaşından ötürü bu şekilde yada başka konulardan ama onların çok etkisi bulunmuyor.o açıdan sempatiklik yada sevimlilik kalmıyor çok fazla.umarım daha iyi yerlerde olur2 şarkıyla değil, 4 şarkısı olay oldu yılda 1-2 klip çekip emin adımlarla ilerliyor DÜNYA STARIMIZ
Birde uzun uzun yazmışsempatik kız,sesi iyi zaten ama çok fazla skandallar çıkartıyor, gesi bağları adlı şarkısını çok başarılı söylüyor.cevapsız çınlamayıda dinlemişimdir.ama bu kızı çok kötü yönlendiriyorlar yada kasti yapıyorlar medyatik skandalları bilmiyorum ama keşke daha iyi duruş sergileyip değişik yönünü ortaya koyup yalnızca sesiyle ispatlayabilseydi.bazı yorumlarını dinleyince üzülüyor insan.ha diyeceksin yaşından ötürü bu şekilde yada başka konulardan ama onların çok etkisi bulunmuyor.o açıdan sempatiklik yada sevimlilik kalmıyor çok fazla.umarım daha iyi yerlerde olur
Bu güzelliği nasıl unutursun be püh sana.Yok kaçırmışım
Atiye tabi ki
Burcu da varmiş, affetsin oy kullandiktan sonra farkettim onu
1 oyla falan elenme söz konusu olursa beni etiketlersin @Aserat
Herkes oy kullanmasın yeter. Kullanınca böyle skandallar yaşanıyor zira. @DosiTUVANA
PELİN
BERGÜZAR
Uzun uzun yazmak bazen iyi anlatmaya çalıştığım olaya objektif bakıyorum Aleyna açısından zaten yarışmada da Aleyna'ya oy kullandım ona çok önyargılı değilim oda ispatıdırBirde uzun uzun yazmış
Seninle bir çok konuda hemfikirim tabiki. Ben farkındaysan daima sesine yönelik yorumlar yapıyorum. Bana güzel şarkılar dinlettiriyor ya o bana yeter. Ben o kısma bakıyorum
ilk oyumu bu turda kullandım
Tuvana
Pelin
Burcu
Bergüzar
@S.G.A.T. bu turu gözden kaçırmışsin galiba? Yada güzel bulmadın hiç birini
Aynı kişileri oylamışızTuvana Türkay
Pelin Karahan
BURCU
Bergüzar Korel
Bu güzelliği nasıl unutursun be püh sana.
Herkes oy kullanmasın yeter. Kullanınca böyle skandallar yaşanıyor zira. @Dosi
Hangi yarışma? göremedim benUzun uzun yazmak bazen iyi anlatmaya çalıştığım olaya objektif bakıyorum Aleyna açısından zaten yarışmada da Aleyna'ya oy kullandım ona çok önyargılı değilim oda ispatıdır
Senin yarışman bir önceki turda oy kullandım onaHangi yarışma? göremedim ben
Muhakkak yorumlamışımdır farkettiysemde bugün kafam dolu pek çıkaramadımSenin yarışman bir önceki turda oy kullandım ona
Bu zevksizlik değil başka bir şey. Çünkü dünyanın en zevksiz insanı bile Burcu'ya kayıtsız kalamaz.Aynı kişileri oylamışız
Valla ben Serhan'ı etiketledim oylama yapmamış diye, üstelik o mesajda Burcu yazıyor ama hem onu hemde anketteki ismi görememesi kendi ayıbı üstelik fotolara bile bakma zahmetinde bulunmamış 😱 4. turda gider ayak telafi eder belki
@serhatt ın zevksizliği defalarca tescillendi ama burada Burcu hariç aynı fikirde buluşmuşuz. Çok çemkirmeyecem burada
Yok artık sen nasıl hatırlamazsınMuhakkak yorumlamışımdır farkettiysemde bugün kafam dolu pek çıkaramadım
Acayip yorucu bir gün geçirdim, dedimya kafam baya doluydu bugünYok artık sen nasıl hatırlamazsın