Öteki kızıldan da umutluyuzForum çok şaşırtıyor cidden
Bir tur açık ara oy alan sonraki tur ya can çekişiyor, yada eleniyor![]()
Öteki kızıldan da umutluyuzForum çok şaşırtıyor cidden
Bir tur açık ara oy alan sonraki tur ya can çekişiyor, yada eleniyor![]()
O kim? Nur Fettahoğlu?Öteki kızıldan da umutluyuz![]()
Mine Tugay ayolO kim? Nur Fettahoğlu?
Şuan aklımda gelmiyor başka isim![]()
Etkinlikte en gıcık kaptığım isimlerden biriMine Tugay ayol![]()
Güzelliğine bak gerisine ne bakıyosunEtkinlikte en gıcık kaptığım isimlerden biri
Bencede baya ilerler. İkili elemelerde final turu görmeden elenir umarım![]()
Çok yüksek uçmuşsun hayal olarak ama Beren Saat finale kalacaksa Mine Tugay'a oy veririmGüzelliğine bak gerisine ne bakıyosun
Hayalim iki kızılın finale kalması ve benim kararsız kalmam![]()
O ortalama güzelliğiyle nası kazanıyor anlamıyorum. Forum garip işteÇok yüksek uçmuşsun hayal olarak ama Beren Saat finale kalacaksa Mine Tugay'a oy veririmartık yeni biri kazanmalı
![]()
2 sene önce yaptığımız etkinlikte 2. Kez kazanmıştı üst üste ve 1 oy fark ile sadeceO ortalama güzelliğiyle nası kazanıyor anlamıyorum. Forum garip işte![]()
İŞTE O 1 OY VAR ARTIK BURADA2 sene önce yaptığımız etkinlikte 2. Kez kazanmıştı üst üste ve 1 oy fark ile sadece
Bu etkinlik 2 senede bir geliyor ve umarım bu sene yeni bir isim şampiyon olur![]()
Çalışıyorumya.Yorgun oluyorum.Zamanım olmuyor.Kusura bakma.Aktif olamıyorum@Doğan buraları es geçiyorsun![]()
Özellikle bu grup, 4, 5,6 ve 7 kritik. Oylamanı bekliyorumsırayla hepsinede verebilirsin. 3 hakkın var her grupta. Fotolar konuda mevcut
Ben iş bitti sanmıştım. En son öyle demiştin sanki. Tamamdır ama uğrarken unutmaÇalışıyorumya.Yorgun oluyorum.Zamanım olmuyor.Kusura bakma.Aktif olamıyorum![]()