Öteki kızıldan da umutluyuzForum çok şaşırtıyor cidden
Bir tur açık ara oy alan sonraki tur ya can çekişiyor, yada eleniyor
Öteki kızıldan da umutluyuzForum çok şaşırtıyor cidden
Bir tur açık ara oy alan sonraki tur ya can çekişiyor, yada eleniyor
O kim? Nur Fettahoğlu?Öteki kızıldan da umutluyuz
Mine Tugay ayolO kim? Nur Fettahoğlu?
Şuan aklımda gelmiyor başka isim
Etkinlikte en gıcık kaptığım isimlerden biriMine Tugay ayol
Güzelliğine bak gerisine ne bakıyosunEtkinlikte en gıcık kaptığım isimlerden biri
Bencede baya ilerler. İkili elemelerde final turu görmeden elenir umarım
Çok yüksek uçmuşsun hayal olarak ama Beren Saat finale kalacaksa Mine Tugay'a oy veririm artık yeni biri kazanmalıGüzelliğine bak gerisine ne bakıyosun
Hayalim iki kızılın finale kalması ve benim kararsız kalmam
O ortalama güzelliğiyle nası kazanıyor anlamıyorum. Forum garip işteÇok yüksek uçmuşsun hayal olarak ama Beren Saat finale kalacaksa Mine Tugay'a oy veririm artık yeni biri kazanmalı
2 sene önce yaptığımız etkinlikte 2. Kez kazanmıştı üst üste ve 1 oy fark ile sadeceO ortalama güzelliğiyle nası kazanıyor anlamıyorum. Forum garip işte
İŞTE O 1 OY VAR ARTIK BURADA2 sene önce yaptığımız etkinlikte 2. Kez kazanmıştı üst üste ve 1 oy fark ile sadece
Bu etkinlik 2 senede bir geliyor ve umarım bu sene yeni bir isim şampiyon olur
Çalışıyorumya.Yorgun oluyorum.Zamanım olmuyor.Kusura bakma.Aktif olamıyorum@Doğan buraları es geçiyorsun
Özellikle bu grup, 4, 5,6 ve 7 kritik. Oylamanı bekliyorum sırayla hepsinede verebilirsin. 3 hakkın var her grupta. Fotolar konuda mevcut
Ben iş bitti sanmıştım. En son öyle demiştin sanki. Tamamdır ama uğrarken unutmaÇalışıyorumya.Yorgun oluyorum.Zamanım olmuyor.Kusura bakma.Aktif olamıyorum