Mine'ye oy atarım.Finalde Beren ile Mine karşılaşırsa oyun Beren'e gidecek yani haMine Tugay 40+ yaş kategorisinde 1 numaradır. Ben kolay kolay belli yaşın üstündekileri desteklemem ama kadın yaşına göre çok güzel yani şimdi o da bir gerçek
Mine'ye oy atarım.Finalde Beren ile Mine karşılaşırsa oyun Beren'e gidecek yani haMine Tugay 40+ yaş kategorisinde 1 numaradır. Ben kolay kolay belli yaşın üstündekileri desteklemem ama kadın yaşına göre çok güzel yani şimdi o da bir gerçek
Friends’deki kadınların dünya parası vardır ama son halleri ortada, yani o kadar da kolay değil aslındaAmeliyat ile genç görünmek gayet kolay. Yeterki paran olsun ve kendinle barışık olma
Mine'den sonra büyük ihtimalle bayrağı Burçin Terzioğlu alacak. O da yaşına göre gayet iyi görünüyor.Friends’deki kadınların dünya parası vardır ama son halleri ortada, yani o kadar da kolay değil aslında
Ben Beren'i tercih ederim ama muhtemelen böyle bir final olmaz zatenMine'ye oy atarım.
Tur atlayacağını bildiğin içindirYoo hiç de kolay değil, birçok kadın ameliyatlarla daha da beter oluyor. Mine Tugay ne yapıyorsa iyi yapıyorBu arada ben de oy vermedim ona bu tur, o gruptaki rakipleri daha ağır bastı ama sonraki tur duruma göre yine oy verebilirim
Kendisi ile barışık olmayanlar ameliyat oluyor. Bu cümleyi atladın galibaFriends’deki kadınların dünya parası vardır ama son halleri ortada, yani o kadar da kolay değil aslında
Yok kim atlar kim atlamaz diye düşünmedim hiç, kendi beğenime göre oyladım geçtimTur atlayacağını bildiğin içindir
Kendisi ile barışık olmayanlar ameliyat oluyor. Bu cümleyi atladın galiba
Artı Friends'in kadınları ile Mine Tugay aynı yaş insanları mı?
Finalde Beren'e oy kullanacağını belirttin. En azından 2 oy eksik olacak. Bu da birşeyYok kim atlar kim atlamaz diye düşünmedim hiç, kendi beğenime göre oyladım geçtim
Öyle görünüyor. En az 3 tane düzenli oy veren kişi oy vermedi henüz. Bu grup netleşmiş artık belli.Burada bir atak olmuş ama başarısız. Cılız kalmış o atak.
Sanki o dediğim final mi olacak kiFinalde Beren'e oy kullanacağını belirttin. En azından 2 oy eksik olacak. Bu da birşey
Umarım olmaz tabiki. İkisi olmazsa harika olurSanki o dediğim final mi olacak ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?