2021 3.Tur | En Favori Güzel - 1.Grup

Hangi 3 güzel üst tura yükselsin?

• Kullanılan toplam oy
    41
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aslinda o sevmedigini ben seviyorum ama diger abartilan kisiler konusunda hemfikiriz
bu tur sevmedigim tüm isimler tur atlayacak gibi
Dizi ve rolü çok etkiliyor ya, ama benim için Nilay,Damla,Burçin,Afra ve Alina son 5 de olsun tamamdır yarışma.

Reactions: Dosi
Dizi ve rolü çok etkiliyor ya, ama benim için Nilay,Damla,Burçin,Afra ve Alina son 5 de olsun tamamdır yarışma.
ilk iki final turlari zor gibi ama diger isimler ilerleyecektir
Damla haric o bahsettiklerin suana kadar oyumu almakta. Damla, Cukur tayfasi nedeni ile parlatildigi icin ona oy vermiyorum
ama tabi grubunda daha güzel bulduklarim oluyor.

ilk iki final turlari zor gibi ama diger isimler ilerleyecektir
Damla haric o bahsettiklerin suana kadar oyumu almakta. Damla, Cukur tayfasi nedeni ile parlatildigi icin ona oy vermiyorum
ama tabi grubunda daha güzel bulduklarim oluyor.
Hey gidi burada Damla şimdi Güllerin Savaşı ile şu ankete katılacaktı. Her şey farklı olurdu. Kısmet ya. 😎

Bizde ortam böyle her işin bir karşılığı makbüldür, bunda da fotolar konusunda az buz esneklik tanıma hakkı
( eldeki haklarından da oldu)
Her tur senin seçme imkanın kısıtlanıyor farkındaysan

Bakalım 4. Tur ne yapacağız

Reactions: Tolstoyevski
Beren Saat
Farah Zeynep Abdullah
Neslihan Atagül

Sen tabi Beren'e karşı çalışıyorsun, benim öyle bir derdim olmadığı için rahatlıkla veriyorum oyumu Beren'e
Alkası yok, sadece bu tur vermedim tur atlayacağını bildiğim için

Mine Tugay eşleşmesinde oyum Beren'e gider. Başta kim olsa kabul dedim ama bilendim Mine'ye

Reactions: MasacRE
Alkası yok, sadece bu tur vermedim tur atlayacağını bildiğim için

Mine Tugay eşleşmesinde oyum Beren'e gider. Başta kim olsa kabul dedim ama bilendim Mine'ye
Finalde Beren ile Mine karşılaşırsa oyun Beren'e gidecek yani ha
Mine Tugay 40+ yaş kategorisinde 1 numaradır. Ben kolay kolay belli yaşın üstündekileri desteklemem ama kadın yaşına göre çok güzel yani şimdi o da bir gerçek

Ameliyat ile genç görünmek gayet kolay. Yeterki paran olsun ve kendinle barışık olma

Reactions: MasacRE
Ameliyat ile genç görünmek gayet kolay. Yeterki paran olsun ve kendinle barışık olma
Yoo hiç de kolay değil, birçok kadın ameliyatlarla daha da beter oluyor. Mine Tugay ne yapıyorsa iyi yapıyor
Bu arada ben de oy vermedim ona bu tur, o gruptaki rakipleri daha ağır bastı ama sonraki tur duruma göre yine oy verebilirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...