- Reaksiyon puanı
- 114,349
- Puanı
- 1,060
Ozaman yerimizi alalım:Teşekkürler, tekrar kilitleyebilirsin.
Ozaman yerimizi alalım:Teşekkürler, tekrar kilitleyebilirsin.
İkisi arasında nasıl kalabiliyorsun? Farah çok daha güzel.@The_Erinch Sinem ve Farah arasında kaldım, o yüzden iki oy verdim sadece.
Güzellik göreceli bir şey.İkisi arasında nasıl kalabiliyorsun? Farah çok daha güzel.
Masumlar Apartmanı'nda kadına doğru düzgün makyaj bile yapmadan çuval gibi giydirmelerine rağmen yine de parıl parıl parlıyor ekranda. Kıyas kabul edilemez.Güzellik göreceli bir şey.İkisi de aynı bence.
Balona oy verme de kime verirsen ver.
Bu turdan itibaren oy vermem gibiBalona oy verme de kime verirsen ver.
Hadi Serenay neyse de Mine Tugay'ın neyine gıcıksın yine şaşırttın.Bu turdan itibaren oy vermem gibiduruma bağlı gerçi. Onu seviyorum. Gıcık kaptıklarımla eşleşmesin. Misal Serenay veya Mine Tugay
Böyle bir yorum yaptığına göre durumun gerçekten vahim. Zaten Farah'a çirkin deyip Ezgi ve Merve'ye güzel demenden belliydi de yaptığın yorumlar durumun vehametini gitgide arttırıyor.
Oy verdiklerinin yarısından çoğu estetikliyken hala estetik üzerinden gidebilmene şaşırıyorum. Kendinle çelişme konusunda cidden herkesi geçtin.Hayır bir de Eda Ece buradaki en doğal güzelken böyle bir yorum yapıyorsun. Çocukluk resmine bakarak bile doğal güzel olduğunu anlayabilirsin.
Öykü Karayel aralarında net bir şekilde en az güzel kadın bu arada. Oy verenlerin sırf sevdiği dizilerde oynadığı için oy verdiğine eminim.
Kendisi Kuzey Güney'in de en az güzel kadın oyuncusuydu zaten. Zeynep, Simay, Banu gibi karakterler varken herkesin donuk Cemre'ye aşık olmasını saçma bulmuşumdur her zaman.
Çünkü fazla abartılıyorHadi Serenay neyse de Mine Tugay'ın neyine gıcıksın yine şaşırttın.
Hilal'in eski hali de son hali de benim güzellik anlayışıma hitap etmiyor ama Mine hanıma laf yok.Çünkü fazla abartılıyor
Sen daha dün Hilal için estetikli deyip oy vermedin, Mine ondan daha fazlaneden o oyunu alıyor?
Hatta ikisinin estetiksiz hallerine bak. Kim evrim çevirmiş
Mine hanımda benim güzellik anlayışıma hitap etmiyor. Neden sen benimkini eleştirip kendi anlayışını doğru buluyorsun? Herkes sen gibi düşünmek zorunda değilHilal'in eski hali de son hali de benim güzellik anlayışıma hitap etmiyor ama Mine hanıma laf yok.
Bir şey demedim zaten kime oy veriyorsan ver.Mine hanımda benim güzellik anlayışıma hitap etmiyor. Neden sen benimkini eleştirip kendi anlayışını doğru buluyorsun? Herkes sen gibi düşünmek zorunda değil
Eğer sen birine oy vermediğinde bahanen olarak 'estetik yaptı diye' dersen bende diğer estetiklilere verdiğin oyu sorgularım. Güzel bulmuyorum dersen sorun olmazBir şey demedim zaten kime oy veriyorsan ver.
Bu arada Burcu kaçıncı grupta olur bilmiyorum ama güzel bir resmini bulun böyle kritik bir aşamada kaza kurşununa kurban gitmemeli.Hatta onun için özel resim önerilerinde bulunabilirim.@Tolstoyevski
Ay hayır başkasını seçin.Eğer sen birine oy vermediğinde bahanen olarak 'estetik yaptı diye' dersen bende diğer estetiklilere verdiğin oyu sorgularım. Güzel bulmuyorum dersen sorun olmaz
Şu fotoyu seçtim
Burcu Biricik on Instagram: "Çook sevdim ellerine sağlık @hamiyetakpinar 🙏❤️ 🎈 Saç: @huseyinacikgoz 😘"
396K likes, 3,839 comments - burcubiricik on February 20, 2020: "Çook sevdim ellerine sağlık @hamiyetakpinar 🙏❤️ 🎈 Saç: @huseyinacikgoz 😘".www.instagram.com
Yok artıkAy hayır başkasını seçin.Aslında (bence) güzellik açısından sorun yok ama kaşları bir tık kalın olduğu için insanlar yanlış izlenime kapılabilir.
Güzelliğin göreceli bir kavram olduğunu kabul ediyorsan neden insanlara çirkin gibi ithamlarda bulunup konularda en kötü fotoğraflarını paylaşarak nesine oy veriyorsunuz şeklinde yorumlar yapıyorsun? Gerçekten kendinle çok çelişiyorsun...
- Güzellik göreceli bir kavramdır, sana göre güzel gelen biri bana güzel gelmeyebilir. Senin güzel bulduğunu ben güzel bulmuyorum diye zevksiz olmuş olmuyorum.
- Oy verdiklerimin yarısı estetikli falan değil, ben doğal güzellikten yanayım. Bu etkinliğin amacı zaten güzel olanını bulmak. En güzel estetik yaptıranı bulmak değil. Örneğin Nesrin Cavadzade. Geçen gün de küçük dokunuşlar yaptı, kilolu falan demişsin, o an kör sandım zaten seni. Basbaya yüzünün her yerine estetik yaptırmıştı. ''Güzel olmak için''.
En azından Mine Tugay sadece burnunu yaptırıp saçını boyatmıştı. Ki kızıl saçı Nesrin Cavadzade kaldıramaz zaten.- Güzelliğin farklı dereceleri vardır, Eda Ece güzel ama bir kere sarışın. Oradan şansı çok yok zaten. Benim çevremde Eda Ece'den katbekat güzel kadınlarla dolu. Ki bahsettiğim kişileri Eda Ece veya Farah Zeynep Abdullah'la kıyaslarsam onlara haksızlık yapmış oluyorum zaten. Türkiye'deki insanların sarışınları güzel bulmaları kadar doğal bir şey yok. Çünkü bu kişiler azınlıkta olanlar zaten. Aynı şey Almanların neredeyse bütünü sarışın olduğu için esmerleri daha güzel bulmaları gibi.
Eda Ece güzel olabilir ama bana çekici veya seksi gelmiyor o yüzden oy hakkımı kendisine kullanmadım.- Ben oy verirken oyunculuğunu göz önüme almıyorum, alsaydım zaten 34 bölümdür izlediğim Farah Zeynep Abdullah'a verirdim mesela. Veya son turda Büşra Develi yerine Melis Sezen'e oy kullanırdım. Belli ki sen ezelden beri Öykü Karayel'e antisin (veya kıskanıyor olabilirsin
) ki ona oy vermemişsin. Eskiden beri sevmediğin bir isim olmadığı için güzelliğini göz önünde bulundamıyorsundur bile.Şu bir gerçek ki Öykü Karayel çok güzel bir kadın. Son zamanlarda sadece 8 bölümlük bir internet dizisinde yer almışken 3 sezon 100 bölümdür ekranlarda olan Hilal Altınbilek'i elediğine göre iddialı bir güzel olduğunu çoktan kanıtladı zaten. Sende bunu kabullenirsen iyi olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?