@S.G.A.T. müdahale edebilmişti anketime ilk turda
Belli oluyorYa bu yetki durumları karışık biraz.
@Dosi Gece gece güldürdün ya 4. grupta oy vermemişim..Tamam eşitlik olursa kapımı çalabilirsinHangisi o? Zamanı gelince eşitlik olursa son çare sana mı gelsem acaba
Diğer turda ikili oylama düşünüyorum. Umarım eşitlikler olmaz. Artık oylamayanların yakasına yapışıp oy kullandırtacağım o ihtimalde
Hiç olmadı normalde tüm anketlerde yapılan önceki turda en çok oy almaya bakarim ama ben kendi anletlerimde eşit oy alanları ikisinide üst tura ayarlıyorum. Gerci o kural konuda var, önceki tura bakmam yok yok olmaz, kuralımı çiğnemem
Güldürdün deyip en ciddi olan '' şu emojoyi kullanmana kaç puan? Yorumumu yazarken biraz sesli düşünme gibi oldu ve genelde düzenle için kısaltmam. Biraz garip oldu evet@Dosi Gece gece güldürdün ya 4. grupta oy vermemişim..Tamam eşitlik olursa kapımı çalabilirsin
Ruhumu anlatan emojiyi bulamadım ama kahkaha attım bak gerçekten okurken (32 diş)Güldürdün deyip en ciddi olan '' şu emojoyi kullanmana kaç puan? Yorumumu yazarken biraz sesli düşünme gibi oldu ve genelde düzenle için kısaltmam. Biraz garip oldu evet
Harika, kapını seve seve çalarım Hafizam iyidir, unutmam
Daha yenisin, yakında pişersin bizim gibiRuhumu anlatan emojiyi bulamadım ama kahkaha attım bak gerçekten okurken (32 diş)
Memnuniyetle; bende verdiğim sözü unutmam 😎
Yahh o biraz sinsi gülüş ya...Nuri Alço gülüşüDaha yenisin, yakında pişersin bizim gibi
Ben yaklaşık 1 buçuk sene bunlar ikisini tek kullanırdım ve bana ciddi üye derlerdi
Ama sonra '' şunu kullanmaya başlayınca bırakamadım
Şimdi forum yenilenince telefon emojoleride olabiliyor ve ben bunu 😊 çok kullanırım mesajlarda. Forumda da kullanmaya başladım
Aslında evet sinsi gülüş ama ben onu cidden seviyorum diye kullanıyorum ama bazen yorumlarda sinsilik sezilebiliyor onun yüzündenYahh o biraz sinsi gülüş ya...Nuri Alço gülüşü
Ama😊 Bu çok smepatik bak .
Hayat Bilgisi
İkinci Bahar
@Tolstoyevski ye bıcak saplanmış son oylarla 'İkinci Bahar'. Daha bende oylamadım bu konudan çıkmaz artıkHayat Bilgisi
İkinci Bahar
Şener Şen ve Türkan Şoray'lı kült dizi İkinci Bahar karşısında onun da direnç göstereceğini sanmıyorum.@Tolstoyevski ye bıcak saplanmış son oylarla 'İkinci Bahar'. Daha bende oylamadım bu konudan çıkmaz artık
Kurtlar Vadisi elenecek mi 😱