3. Tur - En Özlenilen Dizi 7. Grup

Hangi 2 dizi üst tura yükselsin?

• Kullanılan toplam oy
    33
  • Anket kapatılmış .
Melekler Korusun
Bir İstanbul Masalı

Bu gruptada ikinci üst tura çıkacak dizi henüz belli değil ve baya yakın olan 3 dizi var. Oylamayanlar oylarsa memnun kalırım 😊 eşitlik çıkmaması benim işimi daha kolaylaştırır.

Oylamış olanları aklımda kaldığı kadar sildim etikette, kaçırdıklarım varsa kusura kalmayın. @xBUGRAx bu gruba oy kullanmamışsın, oyunu kullan çünkü kritik sonuçlar var😊
Bu grup özellikle oylanmalı

1-8 tüm gruplara oy kullanırsanız sevinirim. Eşitlik durumu söz konusu ve bu yüzden 1 oy 1 oydur

@MasacRE @S.G.A.T. @Maskeli Fedai @Emre Ozansoy @Çiğdem @sokak sanati @destere @Polat Şaşmaz @Fks14 @Harunnn60 @Yakamoz-Asi @BesaleT @pompy @Arslan Bey @cookies @XanTier @yatutarsa @HeisenBerg @haluk792 @-KADİR- @Hachiko @BuraK @Since2011 @GunesinOglu @papuleoo @MayısKralı @YıldırıM @kerem @Titanium @Mr.At @tolgab @yigit_00 @Tzira @dizimedya @Jonsnow @Canol @adventurous @anniegrant @offensive @Emin Özaltun @armandos @emrecnn @RevaN @Gizmen @-potterhead- @ömer karataş @xdragxx @EnveR @enes
ve herkes

Reactions: xBUGRAx
Aralarında izlediğim birkaç dizi var ama en sevdiğim 7 numara

Reactions: Dosi
Aralarında izlediğim birkaç dizi var ama en sevdiğim 7 numara
keşke ikinci bir diziyide oylasaydın. Eşitlik bozulmamış

@ömer karataş bu grubu ve 3. grubu oylayabilirmisin? Düello ile uğraşmayız umarım 🙄 Kendim de henüz oy kullanmadım. Duruma göre oylama yapacağım😊

İki diziyi de çok izlemediğim için eşitliği bozacak bir oyu veremezdim.

İki diziyi de çok izlemediğim için eşitliği bozacak bir oyu veremezdim.
Şuana kadar eşitlik durumunda önceki tur oylarına bakılmadan üst tura aktarıyordum ama bir sonraki tur ikişer ikişer oylamayı düşünüyorum oyüzden eşitlikler oylamanın dengesini bozacak😞 öyle bir durumda düello yapmak zorunda kalırım. Ben henüz oy kullanmadım. Bu gibi durumlarda devreye girmek için
neyseki eşit iki diziden bir tanesi sevdiğim dizi. Bakalım başka üyeler farklı oylarsa ozaman düello yolu görunur

Reactions: xdragxx
@kerem kepenkler kapanmadan özellikle bu gruba oy kullan. Ben kendim kullanmadım henüz ama benim oyla üst tur belli olsun istemem
Düello falan uğraşmayayım.
Ve evet o meşhur etkinliğimi erteleye erteleye anca Ocak ayında başlatabildim
neyseki yarısına yetiştin

Reactions: kerem
3. Tura baslanmis bile. Gec kalmisim ama bundan sonra oylarimi kullanirim.

Melekler Korusun

7 Numara

Aslinda düsünecektim ama 2 saat kalmis Kadin baslamak üzere aradan cikarttim bunu da.
@Dosi

3. Tura baslanmis bile. Gec kalmisim ama bundan sonra oylarimi kullanirim.

Melekler Korusun

7 Numara
Oylamaları 1 hafta tuttum hep artı 2 hafta yoktum, yoksa sen finale bile zor yetişebilirdin

Hızır gibi yetiştin
Bende Melekler Korusun'a vereceğim zaten. Harika oldu ve akşam 4. tur geliyor. Orada işler kolay. Teke tek oylamalar yaptıracağim size

Aslinda düsünecektim ama 2 saat kalmis Kadin baslamak üzere aradan cikarttim bunu da.
@Dosi
Ana saat kaç olmuş yeni farkettim. Hekimoğlu'nu izliyorum bende
ama Şirin için youtube'e finalden bazı sahneleri izlerim
Oscar etkinliğindeki filmlerle kafayı bozmuşum bu aralar.. Bu arada yokluğunda anime bile izledim
okadar yoktun işte

Oscar filmlerini bende izledim ama yorum yapamadim hic.
Oha, hangisini izledin?
Tahmin ediyorum Attack on Titan izledin, @MEnes sayesinde.

Reactions: MEnes and Dosi
Oscar filmlerini bende izledim ama yorum yapamadim hic.
Oha, hangisini izledin?
Tahmin ediyorum Attack on Titan izledin, @MEnes sayesinde.
üsteki alintımı es geçme
eskisi gibi kaçırıyorsun.
Aynen SNK izledim ama ilk @Tolstoyevski önerdi bana

1 haftada tüm bölümleri manyakça izledim
@MEnes bana manga okutturmak istedi ama o konuda kanını dondurdum mangayı okumayarak

SNK efsanedir 2013'te basladim hala bitiremedim sen benden önce bitirmissin.
Bende bitirecegim bu ay animeyi kismet olursa.
Mangasini okumadim ama cok merak ediyorsan ve sabirsizsan animeyi izlemeden önce okuyabilirsin.

Reactions: MEnes and Dosi
Mangasini okumadim ama cok merak ediyorsan ve sabirsizsan animeyi izlemeden önce okuyabilirsin.
utan utan, nasıl bekletip izlememişsin, işte kan dondurucu olay asıl budur 😱 @MEnes

Yok manga spoi olur diye zamanı gelince anime olarak izlemek istiyorum. MEnes'i hayal kırıklığına uğrattım bu konuda A

Reactions: kerem and MEnes
utan utan, nasıl bekletip izlememişsin, işte kan dondurucu olay asıl budur 😱 @MEnes

Yok manga spoi olur diye zamanı gelince anime olarak izlemek istiyorum. MEnes'i hayal kırıklığına uğrattım bu konuda A
Ben geçtim onları artık, hayal kırıklığı falan değil senin sorunun bu.
Sadece hikayenin bu kısmını görmediğiniz için sizin adınıza üzülüyorum o kadar...

Reactions: kerem and Dosi
Animesini bitir ve durmayıp mangadan devam edip güncele gel. Shingeki no Kyojin destanıyla ilgili animesini izleyen herkese tek tavsiyem budur...

Hoşgeldin bu arada, bayaaa uzaklaşmışsın fark edildi bu durum.

Ben geçtim onları artık, hayal kırıklığı falan değil senin sorunun bu.
Sadece hikayenin bu kısmını görmediğiniz için sizin adınıza üzülüyorum o kadar...
Hayatta herşeye sahip olunmuyor be Enes, varsın eksiğimiz bu tarz şeyler olsun

Reactions: MEnes