3. Tur - En Özlenilen Dizi 7. Grup

Hangi 2 dizi üst tura yükselsin?

• Kullanılan toplam oy
    33
  • Anket kapatılmış .
Melekler Korusun
Bir İstanbul Masalı

Bu gruptada ikinci üst tura çıkacak dizi henüz belli değil ve baya yakın olan 3 dizi var. Oylamayanlar oylarsa memnun kalırım 😊 eşitlik çıkmaması benim işimi daha kolaylaştırır.

Oylamış olanları aklımda kaldığı kadar sildim etikette, kaçırdıklarım varsa kusura kalmayın. @xBUGRAx bu gruba oy kullanmamışsın, oyunu kullan çünkü kritik sonuçlar var😊
Bu grup özellikle oylanmalı :D
1-8 tüm gruplara oy kullanırsanız sevinirim. Eşitlik durumu söz konusu ve bu yüzden 1 oy 1 oydur:D

@MasacRE @S.G.A.T. @Maskeli Fedai @Emre Ozansoy @Çiğdem @sokak sanati @destere @Polat Şaşmaz @Fks14 @Harunnn60 @Yakamoz-Asi @BesaleT @pompy @Arslan Bey @cookies @XanTier @yatutarsa @HeisenBerg @haluk792 @-KADİR- @Hachiko @BuraK @Since2011 @GunesinOglu @papuleoo @MayısKralı @YıldırıM @kerem @Titanium @Mr.At @tolgab @yigit_00 @Tzira @dizimedya @Jonsnow @Canol @adventurous @anniegrant @offensive @Emin Özaltun @armandos @emrecnn @RevaN @Gizmen @-potterhead- @ömer karataş @xdragxx @EnveR @enes
ve herkes

• Beğendim
Reactions: xBUGRAx
İki diziyi de çok izlemediğim için eşitliği bozacak bir oyu veremezdim. :D

• Üzücü
Reactions: Dosi
İki diziyi de çok izlemediğim için eşitliği bozacak bir oyu veremezdim. :D
Şuana kadar eşitlik durumunda önceki tur oylarına bakılmadan üst tura aktarıyordum ama bir sonraki tur ikişer ikişer oylamayı düşünüyorum oyüzden eşitlikler oylamanın dengesini bozacak😞 öyle bir durumda düello yapmak zorunda kalırım. Ben henüz oy kullanmadım. Bu gibi durumlarda devreye girmek için :A neyseki eşit iki diziden bir tanesi sevdiğim dizi. Bakalım başka üyeler farklı oylarsa ozaman düello yolu görunur :D

• Beğendim
Reactions: xdragxx
@kerem kepenkler kapanmadan özellikle bu gruba oy kullan. Ben kendim kullanmadım henüz ama benim oyla üst tur belli olsun istemem :A Düello falan uğraşmayayım.
Ve evet o meşhur etkinliğimi erteleye erteleye anca Ocak ayında başlatabildim :A neyseki yarısına yetiştin :A

• Güldürdün
Reactions: kerem
@kerem kepenkler kapanmadan özellikle bu gruba oy kullan. Ben kendim kullanmadım henüz ama benim oyla üst tur belli olsun istemem :A Düello falan uğraşmayayım.
Ve evet o meşhur etkinliğimi erteleye erteleye anca Ocak ayında başlatabildim :A neyseki yarısına yetiştin :A
3. Tura baslanmis bile. Gec kalmisim ama bundan sonra oylarimi kullanirim. :A

Melekler Korusun :Z
7 Numara

• Harika
Reactions: Dosi
3. Tura baslanmis bile. Gec kalmisim ama bundan sonra oylarimi kullanirim. :A

Melekler Korusun :Z
7 Numara
Oylamaları 1 hafta tuttum hep artı 2 hafta yoktum, yoksa sen finale bile zor yetişebilirdin :F
Hızır gibi yetiştin :Z Bende Melekler Korusun'a vereceğim zaten. Harika oldu ve akşam 4. tur geliyor. Orada işler kolay. Teke tek oylamalar yaptıracağim size :Z

• Güldürdün
Aslinda düsünecektim ama 2 saat kalmis Kadin baslamak üzere aradan cikarttim bunu da. :A @Dosi
Ana saat kaç olmuş yeni farkettim. Hekimoğlu'nu izliyorum bende :A ama Şirin için youtube'e finalden bazı sahneleri izlerim :A Oscar etkinliğindeki filmlerle kafayı bozmuşum bu aralar.. Bu arada yokluğunda anime bile izledim :A okadar yoktun işte :F

• İlginç
Ana saat kaç olmuş yeni farkettim. Hekimoğlu'nu izliyorum bende :A ama Şirin için youtube'e finalden bazı sahneleri izlerim :A Oscar etkinliğindeki filmlerle kafayı bozmuşum bu aralar.. Bu arada yokluğunda anime bile izledim :A okadar yoktun işte :F
Oscar filmlerini bende izledim ama yorum yapamadim hic. :A Oha, hangisini izledin? :Z Tahmin ediyorum Attack on Titan izledin, @MEnes sayesinde. :A

• Güldürdün
Reactions: MEnes and Dosi
Oylamaları 1 hafta tuttum hep artı 2 hafta yoktum, yoksa sen finale bile zor yetişebilirdin :F
Hızır gibi yetiştin :Z Bende Melekler Korusun'a vereceğim zaten. Harika oldu ve akşam 4. tur geliyor. Orada işler kolay. Teke tek oylamalar yaptıracağim size :Z
Oscar filmlerini bende izledim ama yorum yapamadim hic. :A Oha, hangisini izledin? :Z Tahmin ediyorum Attack on Titan izledin, @MEnes sayesinde. :A
üsteki alintımı es geçme :A eskisi gibi kaçırıyorsun.
Aynen SNK izledim ama ilk @Tolstoyevski önerdi bana :bhr:
1 haftada tüm bölümleri manyakça izledim :F @MEnes bana manga okutturmak istedi ama o konuda kanını dondurdum mangayı okumayarak :F

üsteki alintımı es geçme :A eskisi gibi kaçırıyorsun.
Aynen SNK izledim ama ilk @Tolstoyevski önerdi bana :bhr:
1 haftada tüm bölümleri manyakça izledim :F @MEnes bana manga okutturmak istedi ama o konuda kanını dondurdum mangayı okumayarak :F
SNK efsanedir 2013'te basladim hala bitiremedim sen benden önce bitirmissin. :A Bende bitirecegim bu ay animeyi kismet olursa. :A Mangasini okumadim ama cok merak ediyorsan ve sabirsizsan animeyi izlemeden önce okuyabilirsin. :A

• İlginç
  • Beğendim
Reactions: MEnes and Dosi
SNK efsanedir 2013'te basladim hala bitiremedim sen benden önce bitirmissin. :A Bende bitirecegim bu ay animeyi kismet olursa. :A Mangasini okumadim ama cok merak ediyorsan ve sabirsizsan animeyi izlemeden önce okuyabilirsin. :A
utan utan, nasıl bekletip izlememişsin, işte kan dondurucu olay asıl budur 😱 @MEnes

Yok manga spoi olur diye zamanı gelince anime olarak izlemek istiyorum. MEnes'i hayal kırıklığına uğrattım bu konuda A

• Güldürdün
Reactions: kerem and MEnes
utan utan, nasıl bekletip izlememişsin, işte kan dondurucu olay asıl budur 😱 @MEnes

Yok manga spoi olur diye zamanı gelince anime olarak izlemek istiyorum. MEnes'i hayal kırıklığına uğrattım bu konuda A
Ben geçtim onları artık, hayal kırıklığı falan değil senin sorunun bu. :A Sadece hikayenin bu kısmını görmediğiniz için sizin adınıza üzülüyorum o kadar... :A

• Güldürdün
Reactions: kerem and Dosi
Animesini bitir ve durmayıp mangadan devam edip güncele gel. Shingeki no Kyojin destanıyla ilgili animesini izleyen herkese tek tavsiyem budur... :A

Hoşgeldin bu arada, bayaaa uzaklaşmışsın fark edildi bu durum. :D

• Beğendim
Ben geçtim onları artık, hayal kırıklığı falan değil senin sorunun bu. :A Sadece hikayenin bu kısmını görmediğiniz için sizin adınıza üzülüyorum o kadar... :A
Hayatta herşeye sahip olunmuyor be Enes, varsın eksiğimiz bu tarz şeyler olsun :A

• Güldürdün
Reactions: MEnes