keşke ikinci bir diziyide oylasaydın. Eşitlik bozulmamışAralarında izlediğim birkaç dizi var ama en sevdiğim 7 numara
Şuana kadar eşitlik durumunda önceki tur oylarına bakılmadan üst tura aktarıyordum ama bir sonraki tur ikişer ikişer oylamayı düşünüyorum oyüzden eşitlikler oylamanın dengesini bozacak😞 öyle bir durumda düello yapmak zorunda kalırım. Ben henüz oy kullanmadım. Bu gibi durumlarda devreye girmek için neyseki eşit iki diziden bir tanesi sevdiğim dizi. Bakalım başka üyeler farklı oylarsa ozaman düello yolu görunurİki diziyi de çok izlemediğim için eşitliği bozacak bir oyu veremezdim.
3. Tura baslanmis bile. Gec kalmisim ama bundan sonra oylarimi kullanirim.@kerem kepenkler kapanmadan özellikle bu gruba oy kullan. Ben kendim kullanmadım henüz ama benim oyla üst tur belli olsun istemem Düello falan uğraşmayayım.
Ve evet o meşhur etkinliğimi erteleye erteleye anca Ocak ayında başlatabildim neyseki yarısına yetiştin
Oylamaları 1 hafta tuttum hep artı 2 hafta yoktum, yoksa sen finale bile zor yetişebilirdin3. Tura baslanmis bile. Gec kalmisim ama bundan sonra oylarimi kullanirim.
Melekler Korusun
7 Numara
Ana saat kaç olmuş yeni farkettim. Hekimoğlu'nu izliyorum bende ama Şirin için youtube'e finalden bazı sahneleri izlerim Oscar etkinliğindeki filmlerle kafayı bozmuşum bu aralar.. Bu arada yokluğunda anime bile izledim okadar yoktun işteAslinda düsünecektim ama 2 saat kalmis Kadin baslamak üzere aradan cikarttim bunu da. @Dosi
Oscar filmlerini bende izledim ama yorum yapamadim hic. Oha, hangisini izledin? Tahmin ediyorum Attack on Titan izledin, @MEnes sayesinde.Ana saat kaç olmuş yeni farkettim. Hekimoğlu'nu izliyorum bende ama Şirin için youtube'e finalden bazı sahneleri izlerim Oscar etkinliğindeki filmlerle kafayı bozmuşum bu aralar.. Bu arada yokluğunda anime bile izledim okadar yoktun işte
Oylamaları 1 hafta tuttum hep artı 2 hafta yoktum, yoksa sen finale bile zor yetişebilirdin
Hızır gibi yetiştin Bende Melekler Korusun'a vereceğim zaten. Harika oldu ve akşam 4. tur geliyor. Orada işler kolay. Teke tek oylamalar yaptıracağim size
üsteki alintımı es geçme eskisi gibi kaçırıyorsun.Oscar filmlerini bende izledim ama yorum yapamadim hic. Oha, hangisini izledin? Tahmin ediyorum Attack on Titan izledin, @MEnes sayesinde.
SNK efsanedir 2013'te basladim hala bitiremedim sen benden önce bitirmissin. Bende bitirecegim bu ay animeyi kismet olursa. Mangasini okumadim ama cok merak ediyorsan ve sabirsizsan animeyi izlemeden önce okuyabilirsin.üsteki alintımı es geçme eskisi gibi kaçırıyorsun.
Aynen SNK izledim ama ilk @Tolstoyevski önerdi bana
1 haftada tüm bölümleri manyakça izledim @MEnes bana manga okutturmak istedi ama o konuda kanını dondurdum mangayı okumayarak
utan utan, nasıl bekletip izlememişsin, işte kan dondurucu olay asıl budur 😱 @MEnesSNK efsanedir 2013'te basladim hala bitiremedim sen benden önce bitirmissin. Bende bitirecegim bu ay animeyi kismet olursa. Mangasini okumadim ama cok merak ediyorsan ve sabirsizsan animeyi izlemeden önce okuyabilirsin.
Ben geçtim onları artık, hayal kırıklığı falan değil senin sorunun bu. Sadece hikayenin bu kısmını görmediğiniz için sizin adınıza üzülüyorum o kadar...utan utan, nasıl bekletip izlememişsin, işte kan dondurucu olay asıl budur 😱 @MEnes
Yok manga spoi olur diye zamanı gelince anime olarak izlemek istiyorum. MEnes'i hayal kırıklığına uğrattım bu konuda A
Animesini bitir ve durmayıp mangadan devam edip güncele gel. Shingeki no Kyojin destanıyla ilgili animesini izleyen herkese tek tavsiyem budur...SNK efsanedir 2013'te basladim hala bitiremedim sen benden önce bitirmissin. Bende bitirecegim bu ay animeyi kismet olursa. Mangasini okumadim ama cok merak ediyorsan ve sabirsizsan animeyi izlemeden önce okuyabilirsin.
Hayatta herşeye sahip olunmuyor be Enes, varsın eksiğimiz bu tarz şeyler olsunBen geçtim onları artık, hayal kırıklığı falan değil senin sorunun bu. Sadece hikayenin bu kısmını görmediğiniz için sizin adınıza üzülüyorum o kadar...
Dediğin gibi varsın eksik bu tarz şeyler olsun. Sen dediğin şeyleri yapmaya başladıysan problem yok.Hayatta herşeye sahip olunmuyor be Enes, varsın eksiğimiz bu tarz şeyler olsun