Katılmamak na'mümkün...Doğrusu da budur...Şayet o diziye oy verseydin future Enes modun zarar görecekti...
------
1 MEnes'i 1000 kişi ister 1 kişi alır...Allah'ın emri peygamberimzin kavliyle mecnun'u istemeye geldik.![]()
Katılmamak na'mümkün...Doğrusu da budur...Şayet o diziye oy verseydin future Enes modun zarar görecekti...
1 MEnes'i 1000 kişi ister 1 kişi alır...Allah'ın emri peygamberimzin kavliyle mecnun'u istemeye geldik.![]()
Bizde yoldaşınız olarak eşlik ederiz.Fena mı olur? Hem Ne demişler? Kambersiz(Yoldaşsız) 👰 🎩 düğün olmaz...Katılmamak na'mümkün...
------
1 MEnes'i 1000 kişi ister 1 kişi alır...![]()
Vaay be, bu kutlu yolda yoldaşlarım ile ilerlemek benim için bir gururdur...Bizde yoldaşınız olarak eşlik ederiz.Fena mı olur? Hem Ne demişler? Kambersiz(Yoldaşsız) 👰 🎩 düğün olmaz...![]()
Benim için büyük bir şereftir.Son bir şey kaldı.Odaya girerken tüm yoldaşlar sırtına vuracağız.Benim fiziksel dezavantajımdan dolayı çömelmek zorundasın....Vaay be, bu kutlu yolda yoldaşlarım ile ilerlemek benim için bir gururdur...![]()
Şşş kurcalama şimdi oraları...Benim için büyük bir şereftir.Son bir şey kaldı.Odaya girerken tüm yoldaşlar sırtına vuracağız.Benim fiziksel dezavantajımdan dolayı çömelmek zorundasın....![]()