Katılmamak na'mümkün...Doğrusu da budur... Şayet o diziye oy verseydin future Enes modun zarar görecekti...
------
1 MEnes'i 1000 kişi ister 1 kişi alır...Allah'ın emri peygamberimzin kavliyle mecnun'u istemeye geldik.
Katılmamak na'mümkün...Doğrusu da budur... Şayet o diziye oy verseydin future Enes modun zarar görecekti...
1 MEnes'i 1000 kişi ister 1 kişi alır...Allah'ın emri peygamberimzin kavliyle mecnun'u istemeye geldik.
Bizde yoldaşınız olarak eşlik ederiz.Fena mı olur? Hem Ne demişler? Kambersiz(Yoldaşsız) 👰 🎩 düğün olmaz...Katılmamak na'mümkün...
------
1 MEnes'i 1000 kişi ister 1 kişi alır...
Vaay be, bu kutlu yolda yoldaşlarım ile ilerlemek benim için bir gururdur...Bizde yoldaşınız olarak eşlik ederiz.Fena mı olur? Hem Ne demişler? Kambersiz(Yoldaşsız) 👰 🎩 düğün olmaz...
Benim için büyük bir şereftir.Son bir şey kaldı.Odaya girerken tüm yoldaşlar sırtına vuracağız.Benim fiziksel dezavantajımdan dolayı çömelmek zorundasın....Vaay be, bu kutlu yolda yoldaşlarım ile ilerlemek benim için bir gururdur...
Şşş kurcalama şimdi oraları... Önce bir adayı bulalım da gerisine bakarız...Benim için büyük bir şereftir.Son bir şey kaldı.Odaya girerken tüm yoldaşlar sırtına vuracağız.Benim fiziksel dezavantajımdan dolayı çömelmek zorundasın....