çomaristan başkonsolosluğunun oyları onlar kaale alınacak değil zaten my ye 1 verenle dirilişe 10 veren sayısı ikisi de 2000 lerdeDirilişten başka diriliş mi var
çomaristan başkonsolosluğunun oyları onlar kaale alınacak değil zaten my ye 1 verenle dirilişe 10 veren sayısı ikisi de 2000 lerdeDirilişten başka diriliş mi var
My ile Diriliş arasında kaç sene varçomaristan başkonsolosluğunun oyları onlar kaale alınacak değil zaten my ye 1 verenle dirilişe 10 veren sayısı ikisi de 2000 lerdeEkli dosyayı görüntüle 52290 Ekli dosyayı görüntüle 52291
ayol 10 bin oyu geçen 5 tane türk dizisi var : leyla ile mecnun-işler güçler-behzat ç.-ezel- my bir tek my ninki yurtdışı ağırlıklıMy ile Diriliş arasında kaç sene varkaldıki mynin 4400 küsür oylaması yurtdişi satişindan(abd olmayan) diriliş daha 1000e yeni giriyor.
Yurtdişi oylarını çıkar o zamanayol 10 bin oyu geçen 5 tane türk dizisi var : leyla ile mecnun-işler güçler-behzat ç.-ezel- my bir tek my ninki yurtdışı ağırlıklısanki arada yıllar fark olmasa 150 bin mi olacak diriliş
niye çıkarayım diğer diziler de evrensel temalar işleseymiş sosyal medyaya yaranmak yerineYurtdişi oylarını çıkar o zaman10 veren sayısı düşer
Zaaaa ne alaka oğlumniye çıkarayım diğer diziler de evrensel temalar işleseymiş sosyal medyaya yaranmak yerine
netflix izleyicisi propaganda dizisini izler mi üstüne yüksek point verir miZaaaa ne alaka oğlumsenin kıyas yaptiğin oylama sayılarını söylüyorum benyurtdışı oylarını cıkardiğinda diriliş ile my oylamalarında 10 verenlerin aradaki farkı daha aza iniyorbilemiyorum diriliş netflix ile daha da uçar gibi
Sen de küçümseme o kadarnetflix izleyicisi propaganda dizisini izler mi üstüne yüksek point verir miayrıca my netflixte yayınlanamya başladığından beri 150-160 oy anca geldi abartma
yok netflixten önce de oy sayısı 10 binin üstündeydiSen de küçümseme o kadar150 ne ya :/ bir sıfırı eksik yazmiştirsin
sonunda 500e girdikSen de küçümseme o kadar150 ne ya :/ bir sıfırı eksik yazmiştirsin
düşse ne olucak size fark atıyoruzyükselmeye devambu arada imdb puanı 6.5 netflix kullanıcılarının 1.sezona puanı şu an için 8.2 hep diyorum @OzaN la @Tolstoyevski nin imdb sitesi overrated ya da @Aserat le @mrt-06 nın anlayacağı şekilde overrop dizilerin mekanı
bu arada diriliş kulumuzun imdb puanını 9 dan 8.9 a düşürdük@Forumdash @Çiğdem-
@cookies @vadikızı @Harunnn60 @eskici Ekli dosyayı görüntüle 52417
ayol bizim diziye @Maskeli Fedai ile @eskicinin tayyip amcasının fanları 1i basıyordüşse ne olucak size fark atıyoruz
Para veriyoruz bırak da yuksekten oylayalımyükselmeye devambu arada imdb puanı 6.5 netflix kullanıcılarının 1.sezona puanı şu an için 8.2 hep diyorum @OzaN la @Tolstoyevski nin imdb sitesi overrated ya da @Aserat le @mrt-06 nın anlayacağı şekilde overrop dizilerin mekanı
bu arada diriliş kulumuzun imdb puanını 9 dan 8.9 a düşürdük@Forumdash @Çiğdem-
@cookies @vadikızı @Harunnn60 @eskici Ekli dosyayı görüntüle 52417
Yok artuk calikuşu 5.5 daha parayla ne alakaPara veriyoruz bırak da yuksekten oylayalımkafasını bi kere tecrube etmek isterdim
İzleyen olmamiştir onu my kadarYok artuk calikuşu 5.5 daha parayla ne alaka
Fark i aşk i derunYok artuk calikuşu 5.5 daha parayla ne alaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?