yok resim benden haber şuradaZoraki Koca'nın bizle alakası yok ayrıca o dizi varken zeyn rüyasında belki de burakı görüyordu
yok resim benden haber şuradaZoraki Koca'nın bizle alakası yok ayrıca o dizi varken zeyn rüyasında belki de burakı görüyordu
Çalişikuşunu kullanmışlar. O zaman timur kullanıyor ergenleriyok resim benden haber şurada
neyse reklam reklamdırÇalişikuşunu kullanmışlar. O zaman timur kullanıyor ergenleri
neticede ergen gözdesi 1D nin eski üyesi ergene de inmeliİşine gelince
Helal olsun ne diyelim.maşallah 2400 lerden 675 e çıkmış @Tolstoyevski ve @OzaN ın imdb sinde inşallah ilk 500 girer de bir ilki gerçekleştirir türk dizileri içinde @Çiğdem- @mrt-06 @Forumdash @cookies @vadikızı @Aserat @Bully @Harunnn60 @ozgur2113
Ekli dosyayı görüntüle 52270
kösem rezil ediyor iyiki bunlarımaşallah 2400 lerden 675 e çıkmış @Tolstoyevski ve @OzaN ın imdb sinde inşallah ilk 500 girer de bir ilki gerçekleştirir türk dizileri içinde @Çiğdem- @mrt-06 @Forumdash @cookies @vadikızı @Aserat @Bully @Harunnn60 @ozgur2113
Ekli dosyayı görüntüle 52270
kız çalıkuuşu da 2.sıraya gelmiş resmen @faruk @Forumdash ı çatlatıyorumkösem rezil ediyor iyiki bunları
HAHAH AYY BİR @destere TEK BAŞINA İZLİYORDU O DİZİYİ ÜZÜLÜYORDUM HALİNEkız çalıkuuşu da 2.sıraya gelmiş resmen @faruk @Forumdash ı çatlatıyorum
http://www.imdb.com/search/title?countries=tr&title_type=tv_series
şimdi izleyeni çok htta amerikan dergisinin biri burak özçiviti zayn malik e benzetmiş paylaşmıştımHAHAH AYY BİR @destere TEK BAŞINA İZLİYORDU O DİZİYİ ÜZÜLÜYORDUM HALİNE
ozaman seneye tekrar çekmeye kalkarlarsa şaşırmam kara sevda bitinceşimdi izleyeni çok htta amerikan dergisinin biri burak özçiviti zayn malik e benzetmiş paylaşmıştım
Dalga mı gçiyon? Verdiğin linkte İçerde 1. Medcezir 2. Diriliş 3. Olmuşkız çalıkuuşu da 2.sıraya gelmiş resmen @faruk @Forumdash ı çatlatıyorum
http://www.imdb.com/search/title?countries=tr&title_type=tv_series
sayfayı yenileDalga mı gçiyon? Verdiğin linkte İçerde 1. Medcezir 2. Diriliş 3. Olmuş
Bu arada imdbnin netflixle pardon bu konuyla ne alakası var hep burda güncelleme yapıyon
Bildirm kaç saat önce gelmiş konuya giriğidimde yenilenmiş halini görmem lazımdı link mi değiştin naptın (mesaj duzenlendi de yazmıyor)sayfayı yenile
meslek sırrıBildirm kaç saat önce gelmiş konuya giriğidimde yenilenmiş halini görmem lazımdı link mi değiştin naptın (mesaj duzenlendi de yazmıyor)
Oha diriliş 3.300 küsür oyla 9.0 almiş 😱meslek sırrı