3 Türk Dizisi Netflix İzleyicisiyle Buluştu

Dirilişten başka diriliş mi var:X
çomaristan başkonsolosluğunun oyları onlar kaale alınacak değil zaten my ye 1 verenle dirilişe 10 veren sayısı ikisi de 2000 lerde:A
gdgfdgdfhdf.png
sfdsgdgd.png

My ile Diriliş arasında kaç sene var :F kaldıki mynin 4400 küsür oylaması yurtdişi satişindan:X (abd olmayan) diriliş daha 1000e yeni giriyor.
ayol 10 bin oyu geçen 5 tane türk dizisi var : leyla ile mecnun-işler güçler-behzat ç.-ezel- my bir tek my ninki yurtdışı ağırlıklı :F sanki arada yıllar fark olmasa 150 bin mi olacak diriliş :F

ayol 10 bin oyu geçen 5 tane türk dizisi var : leyla ile mecnun-işler güçler-behzat ç.-ezel- my bir tek my ninki yurtdışı ağırlıklı :F sanki arada yıllar fark olmasa 150 bin mi olacak diriliş :F
Yurtdişi oylarını çıkar o zaman :A 10 veren sayısı düşer :A

niye çıkarayım diğer diziler de evrensel temalar işleseymiş sosyal medyaya yaranmak yerine:A
Zaaaa ne alaka oğlum :F senin kıyas yaptiğin oylama sayılarını söylüyorum ben :F yurtdışı oylarını cıkardiğinda diriliş ile my oylamalarında 10 verenlerin aradaki farkı daha aza iniyor:A bilemiyorum diriliş netflix ile daha da uçar gibi :A

Zaaaa ne alaka oğlum :F senin kıyas yaptiğin oylama sayılarını söylüyorum ben :F yurtdışı oylarını cıkardiğinda diriliş ile my oylamalarında 10 verenlerin aradaki farkı daha aza iniyor:A bilemiyorum diriliş netflix ile daha da uçar gibi :A
netflix izleyicisi propaganda dizisini izler mi üstüne yüksek point verir mi :D ayrıca my netflixte yayınlanamya başladığından beri 150-160 oy anca geldi abartma :F

yükselmeye devam :D bu arada imdb puanı 6.5 netflix kullanıcılarının 1.sezona puanı şu an için 8.2 hep diyorum @OzaN la @Tolstoyevski nin imdb sitesi overrated ya da @Aserat le @mrt-06 nın anlayacağı şekilde overrop dizilerin mekanı :A

bu arada diriliş kulumuzun imdb puanını 9 dan 8.9 a düşürdük :A @Forumdash @Çiğdem-

@cookies @vadikızı @Harunnn60 @eskici Ekli dosyayı görüntüle 52417
Para veriyoruz bırak da yuksekten oylayalım:F kafasını bi kere tecrube etmek isterdim :A