3 Ocak 2025 Cuma Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Survivor 2025 All Star - Gönüllüler | TV8

• Zembilli - Yeni Dizi | ATV

• Başkan - TV'de İlk | Show TV

• Diğer (Lütfen Belirtiniz)

• TV İzlemeyeceğim/İzlemedim

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

mesmeso

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
10,534
Puanı
860
1715950316198-png.126922

1715950337163-png.126923

Dizilerin ara vermesi Esra Erol'a yaradı, çoğunluğun eve döndüğü avantajlı akşamüstü vakti yayınlandığı için konu da ilgi çekici olduğu her grupta rahatça birinci oluyor...

Yoksa Müge Anlı'nın sabah erken saatte 4-5 reyting alması daha önemli ve değerli bir başarı.

Pınar'ın gelişiyle Survivor reytinglerini yükseltmiş biraz da olsa :A

Yeni dizi hemen hemen
Baskan filmiyle kafa tutmus
Kasitli olarak showun yeni dizinin onunu kesmesi guzel hamle olmus 😅

Haftaya şerbete girmeye hazir olsunlar

Zembilli iyi başlamış. Oranlarını koruyacağını düşünüyorum diğer diziler gelince.

Survivor biraz yükselmiş fakat yetersiz. Acun acilen bir şeyler yapmalı, diziler yokken seyirci çekti çekti sonra işi çok zor.

Zembilli iyi başlamış. Oranlarını koruyacağını düşünüyorum diğer diziler gelince.

Survivor biraz yükselmiş fakat yetersiz. Acun acilen bir şeyler yapmalı, diziler yokken seyirci çekti çekti sonra işi çok zor.
İzliyor musun Survivor bu sezon?

Çok doğru. Hemen haftaya Nagi'm Turabi Merve Atakan Hilmi Aleyna gelmeli. O zaman gör sen. :D

Zembilli iyi gitmiş. Haftaya da oranlarını korursa sezon sonunu görür. :D

• Güldürdün
Reactions: Hazem
Boşlukta pek de iyi başlayamamış Zembilli. Şerbet karşısında işi zor gibi.
Şerbet kitlesi ile ayni degilde aslinda kitlesi amma işi zor gibi yali capkinindan kitle kapa bilirler amma her bir halde dusuk oran alacaklar
------

Acilen ne yapsin ? Unlulerimi getirsin adaya ? 😅 acilen yapa bilecek durumu yok izleyci izlemek istemiyor zorla guzellik olmuyor diziler yok diye aldigi oranlari aliyor diziler geldiginde 2-3 le devam edecekler acun cebinden para vermek zorunda

Şerbet kitlesi ile ayni degilde aslinda kitlesi amma işi zor gibi yali capkinindan kitle kapa bilirler amma her bir halde dusuk oran alacaklar
Öyle görünüyor pek bir etki yaratamadı sanki. Yalı Çapkını'ndan kitle kapabilir ama Şerbet'i zorlayamaz.